Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 19:09
Аз за това мачове с националния отбор не гледам! :D:D А неска в даскало не ми вярваха като им разправях че пак ще се издъним(за кой ли път?)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 19:12
Стоичков май се усра за пореден път!
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 19:12
Национален отбор, или как се отвращава един дългогодишен почитател...
Определено това е поредната капка във водопада, наречен падение на националния отбор. Липса на идея, на мотивация, никакъв синхрон, безидейност... нещо присъщо на цялата плеяда български футболисти (двама от които не са такива в интерес на истината). Като подминем очевидното, а именно недоумението какво правят "играчи" като Янкович и Пеев и странното неизчерпаемо доверие към Сточиков, който е некадърен треньор, стигаме до извода, че освен слаби, застаряли, немотивирани, недисциплинирани играчи, имаме много, много слаб национален отбор.
Мир на праха му.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 19:15
Говедата да си траят
Постройката си беше добра
Единствената вина на Камата е че продължава да вика някои бездарници в националния отбор
Но това му го налагат от горе
100% Перуката има нещо общо с това че оня бездарник Вагнер дето не може да си обуе обувките продължават да го викат в националния (оставяме настрана факта че тоя не може да върже две думи на български)
Както и онова дърво Йовов
От говедата само Телкийски игра добре
Ето аз как виждам нещата (оценки по десетобалната система)
Д. Иванков - 6
Р. Кишишев - 6
А. Тунчев - 8
И. Томашич - 7
Л. Вагнер - 2
С. Петров - 5
Ч. Янков - 4
Г. Пеев - 4
Х. Йовов - 3
З. Янкович - 3
Д. Бербатов - 7
Д. Телкийски - 8
С. Тодоров - 6
В. Божинов - 5
Х. Стоичков - 6
Публика - 5
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 19:16
България няма национален отбор. Няма треньор и играчи в него. Слаба игра та до няма и къде. Чак ми се доспа и спрях да гледам мача.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 19:18
Да бе, пълна скука беше тоя мач
Некви греди, некви късметлийски спасявания, някаква топка дето мина гол линията ама гола не беше зачетен, никви удари в рамките на нашата врата... много слаба игра
|
|
|
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:00
Ма яко сме добри а:Ь А?
И тоя кюрд нещастен бахти тъпата селекция напраил. То и сите са едни бездарници... Ма арете бе големите звезди Тотнъм мотнъм и кво праат нищо. Е Шиптарите ни "биха". Лудничката... Ма къде е Ото Барич къде оня Кюрд.
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
^GipsyMan^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:08
ХРИСТО СТОИЧКОВ ПЕДЕРАСТ !!!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:09
†Попът† написа: Ма яко сме добри а:Ь А? И тоя кюрд нещастен бахти тъпата селекция напраил. То и сите са едни бездарници... Ма арете бе големите звезди Тотнъм мотнъм и кво праат нищо. Е Шиптарите ни "биха". Лудничката... Ма къде е Ото Барич къде оня Кюрд. Тъп си като сливенски тираджия Ама то какво да очакваш от мучащата паплач Кюрд бил... къде си изказваш бе турчин!? ^GipsyMan^ написа: ХРИСТО СТОИЧКОВ ПЕДЕРАСТ !!!
Колко жалко е да си говедо...
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:10
Стоичков не е виновен.....какво прави обаче Янкович в националния отбор?.....Пеев какво прави в националния отбор?......Вагнер какво търси там?
днес играха само Мечо Телкийски,плахи опити на Бербатов и безпрогрешната ни защита...
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
^GipsyMan^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:11
МАЙКА ТИ ЩЕ ЕБА БЕ, ЛИВАЙН ! КУЧЕ МРЪСНО, ДАНО ТИ ИЗСЪХНЕ !!!
|
|
|
|
|
^GipsyMan^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:12
Daddy написа: Стоичков не е виновен.....какво прави обаче Янкович в националния отбор?.....Пеев какво прави в националния отбор?......Вагнер какво търси там? днес играха само Мечо Телкийски,плахи опити на Бербатов и безпрогрешната ни защита...
Еми нали точно това го определя Стоичков бе, муньо
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:12
^GipsyMan^ написа: МАЙКА ТИ ЩЕ ЕБА БЕ, ЛИВАЙН ! КУЧЕ МРЪСНО, ДАНО ТИ ИЗСЪХНЕ !!! Няма да изсъхне защото е постоянно на топло и влажно в на майка ти кикерицата ^GipsyMan^ написа: Daddy написа: Стоичков не е виновен.....какво прави обаче Янкович в националния отбор?.....Пеев какво прави в националния отбор?......Вагнер какво търси там? днес играха само Мечо Телкийски,плахи опити на Бербатов и безпрогрешната ни защита... Еми нали точно това го определя Стоичков бе, муньо
Нали? И Перукарски седи и си мълчи?
|
|
|
|
|
^GipsyMan^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:13
Др. Ливайн написа: ^GipsyMan^ написа: МАЙКА ТИ ЩЕ ЕБА БЕ, ЛИВАЙН ! КУЧЕ МРЪСНО, ДАНО ТИ ИЗСЪХНЕ !!! Няма да изсъхне защото е постоянно на топло и влажно в на майка ти кикерицата
Кажи ми го в лицето бе, мишок
|
|
|
|
|
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:14
хахахаххах жалка история взех правилното решение като не го гледах а си пуснах на компа Гарфилд 2 натисках се с приятелката си ядях пилешки бургер пиех кола едни добре прекарани 2 часа
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:14
^GipsyMan^ написа: Др. Ливайн написа: ^GipsyMan^ написа: МАЙКА ТИ ЩЕ ЕБА БЕ, ЛИВАЙН ! КУЧЕ МРЪСНО, ДАНО ТИ ИЗСЪХНЕ !!! Няма да изсъхне защото е постоянно на топло и влажно в на майка ти кикерицата Кажи ми го в лицето бе, мишок
Нямаш грижи
Стига да успея да ти различа лицето от задника
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:16
Мизерници....само си хабих нервите.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 20:35
Др. Ливайн написа: ^GipsyMan^ написа: Др. Ливайн написа: ^GipsyMan^ написа: МАЙКА ТИ ЩЕ ЕБА БЕ, ЛИВАЙН ! КУЧЕ МРЪСНО, ДАНО ТИ ИЗСЪХНЕ !!! Няма да изсъхне защото е постоянно на топло и влажно в на майка ти кикерицата Кажи ми го в лицето бе, мишок Нямаш грижи Стига да успея да ти различа лицето от задника
Ахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахаха !!!!!!!!!!!!
НИЕ СМЕ THE BEST !!!!! OH, FUCK YEAH !!!
Който има нерви да гледа футбол - блазе му Хич не се и очудвам, че направихме Х Че даже и ми дреме на ташаците.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
hit_man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 21:31
хахахаха бях на стадиона... бях в Г сектор и съм от Левски по принцип, но на такива мачове няма Левск-ЦСКА. Ливайн, чедо комплесксирано - и ваще викаха "Оставка"... тва е... не мисля, че имаш какво да кежеш Тва е като на мача ЦСКА-Литекс те ви викат Свине, вие отговаряте със Селяни и така няколко пъти... като обаче опънаха 8:0 нямаше какво да кажете... някво мъчно ми стана...
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|