Мачкайте Албанците НАШТЕ!!!
Национален отбор, или как се отвращава един дългогодишен почитател...
Определено това е поредната капка във водопада, наречен падение на националния отбор. Липса на идея, на мотивация, никакъв синхрон, безидейност... нещо присъщо на цялата плеяда български футболисти (двама от които не са такива в интерес на истината). Като подминем очевидното, а именно недоумението какво правят "играчи" като Янкович и Пеев и странното неизчерпаемо доверие към Сточиков, който е некадърен треньор, стигаме до извода, че освен слаби, застаряли, немотивирани, недисциплинирани играчи, имаме много, много слаб национален отбор.
Мир на праха му.
Определено това е поредната капка във водопада, наречен падение на националния отбор. Липса на идея, на мотивация, никакъв синхрон, безидейност... нещо присъщо на цялата плеяда български футболисти (двама от които не са такива в интерес на истината). Като подминем очевидното, а именно недоумението какво правят "играчи" като Янкович и Пеев и странното неизчерпаемо доверие към Сточиков, който е некадърен треньор, стигаме до извода, че освен слаби, застаряли, немотивирани, недисциплинирани играчи, имаме много, много слаб национален отбор.
Мир на праха му.
- Edwin Odesseiron
Говедата да си траят
Постройката си беше добра
Единствената вина на Камата е че продължава да вика някои бездарници в националния отбор
Но това му го налагат от горе
100% Перуката има нещо общо с това че оня бездарник Вагнер дето не може да си обуе обувките продължават да го викат в националния (оставяме настрана факта че тоя не може да върже две думи на български)
Както и онова дърво Йовов
От говедата само Телкийски игра добре
Ето аз как виждам нещата (оценки по десетобалната система)
Д. Иванков - 6
Р. Кишишев - 6
А. Тунчев - 8
И. Томашич - 7
Л. Вагнер - 2
С. Петров - 5
Ч. Янков - 4
Г. Пеев - 4
Х. Йовов - 3
З. Янкович - 3
Д. Бербатов - 7
Д. Телкийски - 8
С. Тодоров - 6
В. Божинов - 5
Х. Стоичков - 6
Публика - 5
Постройката си беше добра
Единствената вина на Камата е че продължава да вика някои бездарници в националния отбор
Но това му го налагат от горе
100% Перуката има нещо общо с това че оня бездарник Вагнер дето не може да си обуе обувките продължават да го викат в националния (оставяме настрана факта че тоя не може да върже две думи на български)
Както и онова дърво Йовов
От говедата само Телкийски игра добре
Ето аз как виждам нещата (оценки по десетобалната система)
Д. Иванков - 6
Р. Кишишев - 6
А. Тунчев - 8
И. Томашич - 7
Л. Вагнер - 2
С. Петров - 5
Ч. Янков - 4
Г. Пеев - 4
Х. Йовов - 3
З. Янкович - 3
Д. Бербатов - 7
Д. Телкийски - 8
С. Тодоров - 6
В. Божинов - 5
Х. Стоичков - 6
Публика - 5
I'm busy, okay? I'm busy!
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
България няма национален отбор. Няма треньор и играчи в него. Слаба игра та до няма и къде. Чак ми се доспа и спрях да гледам мача.
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
- Edwin Odesseiron
- ^GipsyMan^
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
Тъп си като сливенски тираджия†Попът† написа:Ма яко сме добри а:Ь А?
И тоя кюрд нещастен бахти тъпата селекция напраил. То и сите са едни бездарници... Ма арете бе големите звезди Тотнъм мотнъм и кво праат нищо. Е Шиптарите ни "биха". Лудничката... Ма къде е Ото Барич къде оня Кюрд.
Ама то какво да очакваш от мучащата паплач
Кюрд бил... къде си изказваш бе турчин!?
Колко жалко е да си говедо...^GipsyMan^ написа:ХРИСТО СТОИЧКОВ ПЕДЕРАСТ !!!
- Бижутера
- Обратна връзка:
Стоичков не е виновен.....какво прави обаче Янкович в националния отбор?.....Пеев какво прави в националния отбор?......Вагнер какво търси там?
днес играха само Мечо Телкийски,плахи опити на Бербатов и безпрогрешната ни защита...
днес играха само Мечо Телкийски,плахи опити на Бербатов и безпрогрешната ни защита...
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
- ^GipsyMan^
- Обратна връзка:
- ^GipsyMan^
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
Няма да изсъхне защото е постоянно на топло и влажно в на майка ти кикерицата^GipsyMan^ написа:МАЙКА ТИ ЩЕ ЕБА БЕ, ЛИВАЙН ! КУЧЕ МРЪСНО, ДАНО ТИ ИЗСЪХНЕ !!!
Нали? И Перукарски седи и си мълчи?^GipsyMan^ написа:Еми нали точно това го определя Стоичков бе, муньоDaddy написа:Стоичков не е виновен.....какво прави обаче Янкович в националния отбор?.....Пеев какво прави в националния отбор?......Вагнер какво търси там?
- ^GipsyMan^
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
Нямаш грижи^GipsyMan^ написа:Кажи ми го в лицето бе, мишокДр. Ливайн написа:Няма да изсъхне защото е постоянно на топло и влажно в на майка ти кикерицата^GipsyMan^ написа:МАЙКА ТИ ЩЕ ЕБА БЕ, ЛИВАЙН ! КУЧЕ МРЪСНО, ДАНО ТИ ИЗСЪХНЕ !!!
Стига да успея да ти различа лицето от задника
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Др. Ливайн написа:Нямаш грижи^GipsyMan^ написа:Кажи ми го в лицето бе, мишокДр. Ливайн написа: Няма да изсъхне защото е постоянно на топло и влажно в на майка ти кикерицата
Стига да успея да ти различа лицето от задника
Ахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахаха !!!!!!!!!!!!
НИЕ СМЕ THE BEST !!!!! OH, FUCK YEAH !!!
Който има нерви да гледа футбол - блазе му
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
хахахаха бях на стадиона... бях в Г сектор и съм от Левски по принцип, но на такива мачове няма Левск-ЦСКА. Ливайн, чедо комплесксирано - и ваще викаха "Оставка"... тва е... не мисля, че имаш какво да кежеш
Тва е като на мача ЦСКА-Литекс те ви викат Свине, вие отговаряте със Селяни и така няколко пъти... като обаче опънаха 8:0 нямаше какво да кажете... някво мъчно ми стана... 
Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!