crazysasho написа:
Snoopy 5:5 Boagrius
Хубав мач се получи , самоче той се заблуждава , че бил изпуснал 2 точки като моите положения бяха много повече като 3-4 пъти срещу вратаря му и 1 греда ...
Поведе ме 4:1 но като си смених схемата понеже бях забравил
го изравних и в 90 мин ми напраи 5:4 , ама в ответната атака 5:5 ... Незнам как играе срещу вас , но при мен разчита само ан Руни и Роналдо и като тръгне да тича не спира ... Успех му желая в турнира и дано да се срещнем на финала !!!
Оффф питай Immortality дето спечели и турнира дали играя само на тичане ве питай и Alan Smith братле кат ми е дошло на такава атака нема да ти седа кво искаш не ми говори ебати катче ли твойте голове беха "висша класа" деба добавките деба... както и да е прав си за другото 5-5 добър мач и признам слаб мач напраих но и не бех разгрел тамън се прибрах а ве както и да е а на финал надали ще се видиме щото има хора като Alan Smith и Immortality и Nero-Marin дето най-вероятно те ще са там,но успех ти желая
SnOoPy (Man United) 4-3 Ronimessi (Barcelona)
Страхотен мач
поведе ме 2-0 и го обърнах след тва бяха доста пропуски и пред 2-те врати като му разцепих гредата на 2 пъти от 1 метър ма малшанс кво да се прави и той с Меси мисля по крилото ми нацепи една греда след избиване на вратаря ама треперенето си беше до 90 мин
успех ви желая и на 2-та с които играх до сега
2 мача-4 точки за сега остава да изиграя още 3 мача и съм чист смисъл няма да има забавяне от моя страна на турнира