Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Искате ли следващия турнир да бъде първенство ?

Да    37%  37%  [ 16 ]
 Да, но само веднъж за проба    42%  42%  [ 18 ]
 Не, искам турнир    21%  21%  [ 9 ]
Общо гласове : 43
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 21:14

crazysasho написа:
Snoopy 5:5 Boagrius

Хубав мач се получи , самоче той се заблуждава , че бил изпуснал 2 точки като моите положения бяха много повече като 3-4 пъти срещу вратаря му и 1 греда ... :) Поведе ме 4:1 но като си смених схемата понеже бях забравил :( го изравних и в 90 мин ми напраи 5:4 , ама в ответната атака 5:5 ... Незнам как играе срещу вас , но при мен разчита само ан Руни и Роналдо и като тръгне да тича не спира ... Успех му желая в турнира и дано да се срещнем на финала !!!

Оффф питай Immortality дето спечели и турнира дали играя само на тичане ве питай и Alan Smith братле кат ми е дошло на такава атака нема да ти седа кво искаш не ми говори ебати катче ли твойте голове беха "висша класа" деба добавките деба... както и да е прав си за другото 5-5 добър мач и признам слаб мач напраих но и не бех разгрел тамън се прибрах а ве както и да е а на финал надали ще се видиме щото има хора като Alan Smith и Immortality и Nero-Marin дето най-вероятно те ще са там,но успех ти желая :)

SnOoPy (Man United) 4-3 Ronimessi (Barcelona)
Страхотен мач :) поведе ме 2-0 и го обърнах след тва бяха доста пропуски и пред 2-те врати като му разцепих гредата на 2 пъти от 1 метър ма малшанс кво да се прави и той с Меси мисля по крилото ми нацепи една греда след избиване на вратаря ама треперенето си беше до 90 мин :) успех ви желая и на 2-та с които играх до сега :)

2 мача-4 точки за сега остава да изиграя още 3 мача и съм чист смисъл няма да има забавяне от моя страна на турнира ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 22:06

marin_007 - SnOoPy17 3:1
dobur ma4 s lek moi prevez , no napravih mnogo propuski zaradi blestq6tite mu 6pagati i navremenni namersi malko karu6ki golove vkarah , no na fona na igrata mislq 4e suvsem zaslujeno si bih, toi se razigra pri 3:0 i napravq nqkolko propuska kato nakraq vkara i po4eten gol.
Pzdravleniq za protivnika i uspeh napred
P.P O6te vednuj sry za latinica utre trqq si opraa flex type :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 22:10

SnOoPy (Man United) 1-3 Marin (Man United)

Добър мач мисля :) 1-я гол дето ми вкара много мога да съжалявам,но така е правя ги тия подаръци с вратаря и тва е... :? гола на честта ми вкара Рууни със красива странична ножичка и така 1-3 и една греда цепнах и един небивал пропуск с глава от добавка ама карай а Марин бая пропусна срещу вратаря и бая мой навременни шпагати направиха резултата да е само 3 ;)

ПП: точно за тва братле ме е яд,че изпуснах 2 точки с тебе 1-я мач щото много ми трябваха 3-е точки тогава,защото си бех напраил сметка срещу Марин знаех,че ще падна и така са този Х много ми обърка плановете ... имам още 1 мач да изиграя и трябва да бия на 100 % иначе както пеят Рамщайн ДУ ХАСТ :lol: :lol: :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 22:11

Снуупи не играе така само с 2ма играчи,но пък и ти не говори,така сякаш си изпуснал 100 % победа,защото аз до момента от 4 или 5 мача срещу Боагриус имам само една едничка победа :lol: .Той е доста силен ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 22:16

Stream 4:6 Boagrius

Много добър мач от страна и на двама ни и все пак мисля , че имах пвоече положения и победата ми дойде заслужено :) Успех на пича турнира !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 22:17

хахах е добре ама карай пак ще играя с него чух,че бил с "голямо самочувствие на фифа" понеже бил в некво кланче та мен не ми пука когато иска тогава ще играеме приятелски мач ;) изпуснах си щото в 91 мин да ти вкарат гол не тва не е изпускане ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2007 16:25

Ван 5-3 Алан
С пича напраихме хубав мач той ме поведе но аз не бях играл фофа от понеделник и трябваше да прая нереални неща както той ми каза след края на мача но 5 гола на Балак направо се накефих имах един уникален пропуск с двама срещу вратаря му бих той спаси отиде при другия ми играч и той напразна врата удари греда :lol:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2007 16:26

Van 3 - 5 Alan Smith

Не, не.Тоя пича радва.Само чисти напреде и каквото стане.Бие удар,Чех спасява и после прави добавка.Страшно много положения изпуснах.Да ме бяха били Феликс и Иморталити разбирам, но този :? Не мога да пожелая успех на такъв играч нататъка!!

Феликс и Иморталити заслужават да продължат напред, така че успех на Иморталити срещу Ван!!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2007 16:44

На тва ко му казвате 3 мача имам с тебе 3 победи едната с 9-2 на тва отгоре а имах само една добавка и за чистенето чистех края на второто полувреме ама не с q+w a c D и не съм ти вкарал такъв гол с тичане бъди реалист колко положения имаше 3 максимум аз имах мн повече и греда имах и ко ли още не

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2007 17:03

До колкото си спомням съм играл 2 мача с тебе.Просто като чета глупостите ти се дразня адски много.Ако бройш удари за статистиката за положения жалко за тебе.Единственото ти положение беше гредата.Да не говорим, че веднага след това аз ударих греда. Пишеш само каквото ти изнася.Толкова ли е трудно да признаеш, че в този мач бях по - добър от теб и заслужавах повече победата ???

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2007 20:08

Кога ще се пуска следващата фаза , а Крис

И НЕ СЕ КАРАЙТЕ ЗА ГЛУПОСТИ!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2007 20:28

iMMortality(Bayern Munchen) |4-1| Van(Chelsea)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2007 20:32

що няма никъв ъпдейт в наща група,на първата страница ? :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2007 20:42

НИе със сандро си напраихме мача е така пича си ме би благодарение на Антон Генов :lol: който даде уникални дуспи казвам пак дуспи не една а две първата той в нак. поле земам топката и дуспа втората натискам Д моя прай щпагат и дуспа аз отпаднах но отпаднах мъжки тва го знае сандро и само мал шансът ме извърли традицията се промени да имам късмет както в първите ми няколко месеца в фифата ся вече разчитам не на моя късмет ами на къръкщината на съперника ми :lol: :lol: :lol: :lol: Успех на другите учасници и най-вече на моя идол "Пигси"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2007 21:38

† iMMortality † написа:
iMMortality(Bayern Munchen) |4-1| Van(Chelsea)

Нещата си дойдоха на мястото ;)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2007 22:28

van написа:
НИе със сандро си напраихме мача е така пича си ме би благодарение на Антон Генов :lol: който даде уникални дуспи казвам пак дуспи не една а две първата той в нак. поле земам топката и дуспа втората натискам Д моя прай щпагат и дуспа аз отпаднах но отпаднах мъжки тва го знае сандро и само мал шансът ме извърли традицията се промени да имам късмет както в първите ми няколко месеца в фифата ся вече разчитам не на моя късмет ами на къръкщината на съперника ми :lol: :lol: :lol: :lol: Успех на другите учасници и най-вече на моя идол "Пигси"

пише се "дуЗпа" :roll:
и верно що няма ъпдейт в наща група ??? :roll:

сори VAN просто ми се наби на очи тая грешка нищо лично

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2007 01:19

myxata-tanasi 2:2

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2007 09:34

Ъпдейт ще има след малко , вчера бях малко зает.Ван махни тая огромна снимка от мача дето си дал :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2007 09:50

ОСТАВАЩИ МАЧОВЕ !!!

Group A

Snoopy - Stream
Snoopy - Boagrius

Ronimessi - Marin
Ronimessi - Boagrius

Marin - Stream
Marin - Boagrius