Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 21:33

играх с Агамемнон:

1 мач: iMMortality(Germany) |6-5| Troy|AgaMeMnon
Тоя мач той ме поведе с 5-2,но аз вкарах от 89тата до 90та + продължението 4 гола и обърнах.Той мисля,че ме подцени в края и помисли,че е решено.

2 мач: iMMortality(Germany) |2-4| Troy|AgaMeMnon
Тук вървяхме 0-1,1-1,1-2,2-2,при което вече Подолски изпуска 2 пъти сам срещу вратаря бийки в гредите и излиза в аут и той ме наказа за тези пропуски като направо се предадох вече след 4тия му гол в 86тата,защото не мислех,че ще успея да направя нещо,но ЕСТ. в 90тата някъде пак се добрах с Подолски до наказателното и ЕСТ. пак ми се бъгна,така потрошената клавиатура и хлътна долната стрелка и той тичаше надолу,той ми взе топката и така умре и последната надежда.
Съжалявам за загубата,мисля че до известна степен ми повлия и това,че играя с национал,но в никакъв случай не отричам,че той е доста добър !Успех на другите,дано да успеем да направим нещо срещу Трой

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 00:54

Пичове искам да играя за вашия клан ще ме земете ли ?!?!?! :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 12:35

gonzo-9 написа:
Пичове искам да играя за вашия клан ще ме земете ли ?!?!?! :P

Нали казаха като свърши турнира ще кажат хората недей напира толкос че повече време да останеш при нас :P а да обмислят варианта дали и мен могат да земат :roll:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 14:37

Епа ,ако искате целият форум да вкараме в клана.Има си достатъчно участници и евентуално подкрепям завръщането на Пигси.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 16:21

Прав си. Аз съм съгласен да не земате никой нов в клана :P а относно пигси чилячито неще да играе в клан еначе до ся 10 пъти да беше влязъл в моя клан :P . Също така нямам право да ви се меся но една от грешките на клана ви е че хора влезле още от самото начало на клана които вече не са толкова силни ги държите не визирам никого просто исказвам своето мнение с риска да кажете че пиша безсмисление мнения но ви давам съвет. :wink:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 16:39

Значи това ,че някой е в слаба форма не го прави слаб.Клана бе замислен да е м-у 5-6 души и даже се реализира доста късно.Според мен тези 5-6 души трябва да са постоянни членове и да се търси заместник евентуално ,ако някой се откаже от фифата като Гм,Мартеси или Шак.Като не ви харесва правете си кланове и тем подобни.Това е моето мнение. :idea:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 18:42

Darth Revan написа:
Епа ,ако искате целият форум да вкараме в клана.Има си достатъчно участници и евентуално подкрепям завръщането на Пигси.

Реване ти да нямаш нещо против мене а ?!?! Има си капитан той решава кой да е в клана, аз ще съм много радостен ако Марин ме вземе в вашия клан!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 19:16

Нищо против никой нямам.Просто през клана минаха 15 човека и замясахме на Реал Мадрид.Това ,че Марин е капитан не значи ,че той ще взима решения без съгласуването с останалите.Аз изразих моето мнение по въпроса.То стана така ,че всеки който стигне полуфинал на някой си турнир става кандидат за клана и ставаме 12345 хиляди резерви.Трябва да сме 5+1 или 6+1.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 19:23

хъ, ето потенциален заместник! Дам, ако може да ме махнете и на мое място слагайте Гонзо или там всеки друг!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 19:26

Приемам мнението ти секи си има право на него , аз чакам Марин да вида кво ще каже както и другите от клана разбира се

п.с Преди Време Крис ме предложи да влезна в клана и аз се надъхах да играя с вас и да бъда част от клана
п.с2 Спечелих Финал в дебюта си тука не съм стигал на полуфинал ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 21:15

Значи аз също съм против пренаселването на клана,гонзо е много добър играч и съм съглсен да играе за нашия клан , ама ссега се появи феликс,което променя нещата и ставаме много хора , но нека видим какво ще направим срещу Трой и след това ще видим.А моето мнение не е закон както каза реван всеки се изсказва
и накрая взимаме общо решение
П.П Жалко за сандро , все пак имам още шанс :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 22:03

Тогава аз се отказвам от клана и влиза гонзо,така става ли ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 22:19

† iMMortality † написа:

... не

Доколкото до Gonzo аз пак го предлагам за член мисля че е много добър и ще ни е нужен , а и 3ма напуснаха клана така че според мен можем да си позвлим да го вземем.

А за преселването аз съм също категорично против.И ако го преместите то ще са наложи и да го прекръстите :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 22:27

В момента сме 7 човека , аз съм също за гонзо , ама ставаме 8 човека като пак ще има спорове кой да е в групата мен това ме притеснява , иначе щом другите са съглсни , след клан батъла , гозно ще го оправим :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 22:41

† iMMortality † написа:

Мерси отново за подкрепата Ники ти си най - големия пичага по тея форуми просто нямаш равен голям пич си !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 23:12

Мерси на гонзо за похвалата ;)

@марин:Толкова по-добре Марине,по-голямата вътрешна конкуренция ще дава стимул на всички играчи да играят сериозно и да подобряват нивото си,по този начин ще станем найстина 1 от най-добрите кланове ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 23:26

Съгласен съм , ама чакай еи сега следващ ма1ч на клана и ще видим как ще е работата :)
П.П Ние и сега не сме слаби , аз като гледам другите кланове няма кой да ни се опре , с няколко излючения,ама все пак сме любителски клан и всичко се свежда до удоволствието от фифа :)
А иначе гонзо съм му казал още преди че е много вероятно да влзее в клана но нищо не съм обещавал , понеже незнах какво е мнението на другите :wink:
П.П Крис зарязвай уефата и тренирай на 07 че окито твоя човек не е много във форма :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2007 23:50

хах, 8 човека ли сме?
хммм, дали има някой клан с повече от тези хора? Сигурно [LnX]...
а как ми се играе срещу някой от тях... а как връткаме благите мачове с fixer2...

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 14:26

ПРЕДИЗВИКВАМЕ ВИ НА УЕФА 06-07 !!!

http://fifa-league.net/forum/viewforum.php?f=59

Пишете на скайп: gau4o92 !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 14:40

Ае момчета за каква вътрешна конкуренция говорим?Какво ще стане ,ако мартеси се завърне или Легенд Килър.Какво ще правим вътрешно първенство ли?В такива срещи м-у кланове трябва да се играе редовно и да се трупа опит.Най-логично е да сме 7 ,като 2ма от тях да са резерви.Примерно играе някой за клана и пада,става му кофти и в следващите 2-3 двубоя м-у кланове той не участва и малко или много губи самочувствие.Примера е с мен на фифа 06 и Вц преди мач винаги си мислех ,че съм по-добър от противника и в 90 процента от случайте биех.После самочувствието ми спадна от няколко отпадания и малко игрова практика и доста често и групите не минавам вече.Мисълта ми е там ,че когато някой направи 5-6 поредни мача за клана и всичките да загуби ,малко или много ще е натрупал някакъв опит.Така като имаме 3ма топ играчи и останалите 6-7 се редуват ,като резерви и ту играят ,ту не играят и става една никаква.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com