Автор |
Съобщение |
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 21:33
играх с Агамемнон:
1 мач: iMMortality(Germany) |6-5| Troy|AgaMeMnon
Тоя мач той ме поведе с 5-2,но аз вкарах от 89тата до 90та + продължението 4 гола и обърнах.Той мисля,че ме подцени в края и помисли,че е решено.
2 мач: iMMortality(Germany) |2-4| Troy|AgaMeMnon
Тук вървяхме 0-1,1-1,1-2,2-2,при което вече Подолски изпуска 2 пъти сам срещу вратаря бийки в гредите и излиза в аут и той ме наказа за тези пропуски като направо се предадох вече след 4тия му гол в 86тата,защото не мислех,че ще успея да направя нещо,но ЕСТ. в 90тата някъде пак се добрах с Подолски до наказателното и ЕСТ. пак ми се бъгна,така потрошената клавиатура и хлътна долната стрелка и той тичаше надолу,той ми взе топката и така умре и последната надежда.
Съжалявам за загубата,мисля че до известна степен ми повлия и това,че играя с национал,но в никакъв случай не отричам,че той е доста добър !Успех на другите,дано да успеем да направим нещо срещу Трой
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 00:54
Пичове искам да играя за вашия клан ще ме земете ли ?!?!?!
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 12:35
gonzo-9 написа: Пичове искам да играя за вашия клан ще ме земете ли ?!?!?!
Нали казаха като свърши турнира ще кажат хората недей напира толкос че повече време да останеш при нас а да обмислят варианта дали и мен могат да земат
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 14:37
Епа ,ако искате целият форум да вкараме в клана.Има си достатъчно участници и евентуално подкрепям завръщането на Пигси.
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 16:21
Прав си. Аз съм съгласен да не земате никой нов в клана а относно пигси чилячито неще да играе в клан еначе до ся 10 пъти да беше влязъл в моя клан . Също така нямам право да ви се меся но една от грешките на клана ви е че хора влезле още от самото начало на клана които вече не са толкова силни ги държите не визирам никого просто исказвам своето мнение с риска да кажете че пиша безсмисление мнения но ви давам съвет.
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 16:39
Значи това ,че някой е в слаба форма не го прави слаб.Клана бе замислен да е м-у 5-6 души и даже се реализира доста късно.Според мен тези 5-6 души трябва да са постоянни членове и да се търси заместник евентуално ,ако някой се откаже от фифата като Гм,Мартеси или Шак.Като не ви харесва правете си кланове и тем подобни.Това е моето мнение.
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 18:42
Darth Revan написа: Епа ,ако искате целият форум да вкараме в клана.Има си достатъчно участници и евентуално подкрепям завръщането на Пигси.
Реване ти да нямаш нещо против мене а ?!?! Има си капитан той решава кой да е в клана, аз ще съм много радостен ако Марин ме вземе в вашия клан!!!
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 19:16
Нищо против никой нямам.Просто през клана минаха 15 човека и замясахме на Реал Мадрид.Това ,че Марин е капитан не значи ,че той ще взима решения без съгласуването с останалите.Аз изразих моето мнение по въпроса.То стана така ,че всеки който стигне полуфинал на някой си турнир става кандидат за клана и ставаме 12345 хиляди резерви.Трябва да сме 5+1 или 6+1.
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 19:26
Приемам мнението ти секи си има право на него , аз чакам Марин да вида кво ще каже както и другите от клана разбира се
п.с Преди Време Крис ме предложи да влезна в клана и аз се надъхах да играя с вас и да бъда част от клана
п.с2 Спечелих Финал в дебюта си тука не съм стигал на полуфинал
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 21:15
Значи аз също съм против пренаселването на клана,гонзо е много добър играч и съм съглсен да играе за нашия клан , ама ссега се появи феликс,което променя нещата и ставаме много хора , но нека видим какво ще направим срещу Трой и след това ще видим.А моето мнение не е закон както каза реван всеки се изсказва
и накрая взимаме общо решение
П.П Жалко за сандро , все пак имам още шанс
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 22:03
Тогава аз се отказвам от клана и влиза гонзо,така става ли ?
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 22:19
† iMMortality † написа: Тогава аз се отказвам от клана и влиза гонзо,така става ли ?
... не
Доколкото до Gonzo аз пак го предлагам за член мисля че е много добър и ще ни е нужен , а и 3ма напуснаха клана така че според мен можем да си позвлим да го вземем.
А за преселването аз съм също категорично против.И ако го преместите то ще са наложи и да го прекръстите
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 22:27
В момента сме 7 човека , аз съм също за гонзо , ама ставаме 8 човека като пак ще има спорове кой да е в групата мен това ме притеснява , иначе щом другите са съглсни , след клан батъла , гозно ще го оправим
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 22:41
† iMMortality † написа: Тогава аз се отказвам от клана и влиза гонзо,така става ли ?
Мерси отново за подкрепата Ники ти си най - големия пичага по тея форуми просто нямаш равен голям пич си !!!
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 23:12
Мерси на гонзо за похвалата
@марин:Толкова по-добре Марине,по-голямата вътрешна конкуренция ще дава стимул на всички играчи да играят сериозно и да подобряват нивото си,по този начин ще станем найстина 1 от най-добрите кланове
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 23:26
Съгласен съм , ама чакай еи сега следващ ма1ч на клана и ще видим как ще е работата
П.П Ние и сега не сме слаби , аз като гледам другите кланове няма кой да ни се опре , с няколко излючения,ама все пак сме любителски клан и всичко се свежда до удоволствието от фифа
А иначе гонзо съм му казал още преди че е много вероятно да влзее в клана но нищо не съм обещавал , понеже незнах какво е мнението на другите
П.П Крис зарязвай уефата и тренирай на 07 че окито твоя човек не е много във форма
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 23:50
хах, 8 човека ли сме?
хммм, дали има някой клан с повече от тези хора? Сигурно [LnX]...
а как ми се играе срещу някой от тях... а как връткаме благите мачове с fixer2...
|
|
|
|
|
|
|
|
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 14:40
Ае момчета за каква вътрешна конкуренция говорим?Какво ще стане ,ако мартеси се завърне или Легенд Килър.Какво ще правим вътрешно първенство ли?В такива срещи м-у кланове трябва да се играе редовно и да се трупа опит.Най-логично е да сме 7 ,като 2ма от тях да са резерви.Примерно играе някой за клана и пада,става му кофти и в следващите 2-3 двубоя м-у кланове той не участва и малко или много губи самочувствие.Примера е с мен на фифа 06 и Вц преди мач винаги си мислех ,че съм по-добър от противника и в 90 процента от случайте биех.После самочувствието ми спадна от няколко отпадания и малко игрова практика и доста често и групите не минавам вече.Мисълта ми е там ,че когато някой направи 5-6 поредни мача за клана и всичките да загуби ,малко или много ще е натрупал някакъв опит.Така като имаме 3ма топ играчи и останалите 6-7 се редуват ,като резерви и ту играят ,ту не играят и става една никаква.
___________________________________ ФFT История
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|