Автор |
Съобщение |
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 10:50
Cyrax написа: такааа... понеже доста се изписа, нека кажа и аз какво мисля. Като начало компютърът ми е селерон на 2гхз 512 рам ГФ6600 и играта се играе спокойно. Да, тежка е; да, на моменти леко насича НО СЕ ИГРАЕ ДОБРЕ ! За геймплея - останах доста приятно изненадан с тия кусестчета ми напомня на WoW . Графиката обаче изглежда леко остаряла. Даже мога да кажа че на места изглежда доста гадно.Като цяло е красива де, но мисля че за тая графика са можели да я оптимизират още малко.. Другия косур е че мн бавно зарежда ама тва се преживява Като за край какво да кажа.. теглете, проверете дали ще ви върви и не слушайте кво ви говорят за хора със някви извънземни машини дето не им вървяла. Намаляйте детайли и се залавяйте за работа Good hunting stalkers !
Щом на Селерон върви добре,значи почти никой няма да има проблеми ако е с проц на АМД
Шегувам се.Брат,на какви графики я беше пуснал?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 11:58
Добре де тръгнаха ми филмчетата на тейчкю и там некви други и след тва само черен екран с 9250 съм а по коментарите пишат че им е тръгнала на 4 ти и мх а кажете тва от кво мое да е
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 12:10
Я дайте някакви шотове.А зиро виж в сайта системрекуаерментс дали ще ти тръгне
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 12:16
пише че няма да тръгне ма преди ми пишеше тва за много игри които ми тръгнаха кат девил мей край и рес ивъл 4 но тръгнаха ма за тая руска помия няма да похарча 100лв за по хубава видео карто (като се замисля за никоя игра не бих го направил )
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 13:29
А при самото инсталиране вади ли някакви проблеми???както каза Lonely ArchAngel
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 14:14
Piggsy написа: А при самото инсталиране вади ли някакви проблеми???както каза Lonely ArchAngel
Ако си с версия 4.8 на Daemon Tools не би трябвало да прави проблеми.След 4 часа ще разбера
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 14:28
Абе не знам, обаче се чувствам прецакан... и то много, за тия изисквания да ми вадят такава графика, вярно, че не съм я видял на макс, обаче всичко на минимум, грозотия от всякъде ама пак сече, е... тия ташак си праят.
А за геймплея нищо не мога да кажа, ей сега играх съвсем малко, стрелях по някви кучета без уши разхождах се насам натам, в първия момент се сетих за Operation Flashpoint, абе ще видим.
А, тия май наистина ташак си правят, защо всички герои говорят на английски с отвратителен ацкент, даже не го знам дали е руски/украински или чеченски (по тая тема ще каже raziel47), то направо нищо не се разбира.. или да го бяха направили само руски с английски субтитри или пък чист английски, голяма атмосфера, да ми говорят на английски в Украйна...
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 16:01
Поправка, играта цепеше на 2рия шейдър(само предметите са със сянка), на 1вия шейдър се играя на максимум без проблеми.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 16:37
Еми какво да кажа . . .
Отначало добре всичко е ок зарибих се.
След като минах 1-2 зони играта започна да прилича на типичен FPS.
Ходиш и стреляш.
Играта за такива изискавания е бозава.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 16:42
Някой знае ли как да включа играта да работи в DX8 режим, че с този DX9 и на средни детайли е супер зле
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 17:30
от видео опциите, 1вия шейдър
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 17:32
Още сега си представям каква грозотия ще е на DX 8.
|
|
Cyrax
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 19:38
Алминатора написа: Cyrax написа: такааа... понеже доста се изписа, нека кажа и аз какво мисля. Като начало компютърът ми е селерон на 2гхз 512 рам ГФ6600 и играта се играе спокойно. Да, тежка е; да, на моменти леко насича НО СЕ ИГРАЕ ДОБРЕ ! За геймплея - останах доста приятно изненадан с тия кусестчета ми напомня на WoW . Графиката обаче изглежда леко остаряла. Даже мога да кажа че на места изглежда доста гадно.Като цяло е красива де, но мисля че за тая графика са можели да я оптимизират още малко.. Другия косур е че мн бавно зарежда ама тва се преживява Като за край какво да кажа.. теглете, проверете дали ще ви върви и не слушайте кво ви говорят за хора със някви извънземни машини дето не им вървяла. Намаляйте детайли и се залавяйте за работа Good hunting stalkers ! Щом на Селерон върви добре,значи почти никой няма да има проблеми ако е с проц на АМД Шегувам се.Брат,на какви графики я беше пуснал?
не съм си играл много с настройките. Като пуснах за 1ви път играта детайла на текстурите беше на Хай, аз го сложих на медиум и я пуснах. Нищо друго не съм пипал и играта се държи доста добре
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 19:54
Дейба! Много тежка бря!
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Redfad
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 20:36
Z e R o написа: ???? ?? ???? ?? ?????? ?? ????? ?? ?????? ??? ?? ????? ???? ????? ?? ???????? ??? ????? ??? ???? ? ??? ???? 4 ?? ???????? ?? ?? ??? ????? ????? ???? ?? ??????? 100?? ?? ?? ?????? ????? ????? (???? ?? ??????? ?? ????? ???? ?? ??? ?? ???????? )
????? ??? ?? ????? ?? ????? ??????? ?????? . ???? ?? ? ????? ????? ? ?? ????? ???? ????? ????????? ??? ?? ???????? ???? ?? ?????? ????? ??? ??? ...
___________________________________ Don't just play games , LIVE them !!!
|
|
|
|
|
Fallschirmjager
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 20:49
Хора забих, помагайте :0. Стигнах до една врата която иска някакъв код, за да се отвори, та отивам до мястото където трябва да се намира кода, и там някакъв ми изпява кода по радиото - 1234 :0. Връщам се, пробвам кода, но вратата не иска да се отваря :000. Някой има ли идея какво да правя, кода ли греша :0, или е някакъв бъг за който се очаква скорошен patch?
___________________________________ http://zai4enceto.hit.bg/
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 20:50
Аз пък имам много странен проблем.Значи инсталирах играта,самия сетъп ми показа че покривам всички изисквания,обаче като цъкна два пъти на иконата на играта и...нищо.Мисли за 5 секунди и нищо.Стои си в дестопа и тва е.
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 21:29
Качих крака и се оправи.На 800х600 на мидиум и ДХ 9 ефекти кадрите не паднаха под 30,а при дебелия чичка дето дава първата задача бяха 70 или 80 не знам точно...
Sempron 2500+ ~1.41 GHz,512 MB Super Talent @400 Mhz и Radeon 9550 GE.Ако щете вярвайте
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 21:30
А аз като го инсталирах и го пускам през иконата ми пише Original disc could not be found or authenticated. Ама аз не намирам крак! Какво да праа?
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 21:39
те тва сталкер баси майтапа
20 мин играх , може и повече да са но накрая убиха сички в стартовия лагер ;Д
Имах някъква мися ли ко и някви военни ма подгониха и аз се скрих при мойте а те ги избиха вички :Д
сега немога да си мина куестовете
(правете си сейфове :-_)
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|