Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 10:50

Cyrax написа:
такааа... понеже доста се изписа, нека кажа и аз какво мисля. Като начало компютърът ми е селерон на 2гхз 512 рам ГФ6600 и играта се играе спокойно. Да, тежка е; да, на моменти леко насича НО СЕ ИГРАЕ ДОБРЕ !
За геймплея - останах доста приятно изненадан с тия кусестчета ми напомня на WoW :D . Графиката обаче изглежда леко остаряла. Даже мога да кажа че на места изглежда доста гадно.Като цяло е красива де, но мисля че за тая графика са можели да я оптимизират още малко.. Другия косур е че мн бавно зарежда ама тва се преживява
Като за край какво да кажа.. теглете, проверете дали ще ви върви и не слушайте кво ви говорят за хора със някви извънземни машини дето не им вървяла. Намаляйте детайли и се залавяйте за работа :) Good hunting stalkers !

Щом на Селерон върви добре,значи почти никой няма да има проблеми ако е с проц на АМД ;)

Шегувам се.Брат,на какви графики я беше пуснал?

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 11:58

Добре де тръгнаха ми филмчетата на тейчкю и там некви други и след тва само черен екран с 9250 съм а по коментарите пишат че им е тръгнала на 4 ти и мх а кажете тва от кво мое да е :(

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 12:10

Я дайте някакви шотове.А зиро виж в сайта системрекуаерментс дали ще ти тръгне :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 12:16

пише че няма да тръгне ма преди ми пишеше тва за много игри които ми тръгнаха кат девил мей край и рес ивъл 4 но тръгнаха :wink: ма за тая руска помия няма да похарча 100лв за по хубава видео карто (като се замисля за никоя игра не бих го направил :roll: )

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 13:29

А при самото инсталиране вади ли някакви проблеми???както каза Lonely ArchAngel :?: :?:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 14:14

Piggsy написа:
А при самото инсталиране вади ли някакви проблеми???както каза Lonely ArchAngel :?: :?:

Ако си с версия 4.8 на Daemon Tools не би трябвало да прави проблеми.След 4 часа ще разбера ;)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 14:28

Абе не знам, обаче се чувствам прецакан... и то много, за тия изисквания да ми вадят такава графика, вярно, че не съм я видял на макс, обаче всичко на минимум, грозотия от всякъде ама пак сече, е... тия ташак си праят.

А за геймплея нищо не мога да кажа, ей сега играх съвсем малко, стрелях по някви кучета без уши разхождах се насам натам, в първия момент се сетих за Operation Flashpoint, абе ще видим.

А, тия май наистина ташак си правят, защо всички герои говорят на английски с отвратителен ацкент, даже не го знам дали е руски/украински или чеченски (по тая тема ще каже raziel47), то направо нищо не се разбира.. или да го бяха направили само руски с английски субтитри или пък чист английски, голяма атмосфера, да ми говорят на английски в Украйна...

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 16:01

Поправка, играта цепеше на 2рия шейдър(само предметите са със сянка), на 1вия шейдър се играя на максимум без проблеми.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 16:37

Еми какво да кажа . . .
Отначало добре всичко е ок зарибих се.
След като минах 1-2 зони играта започна да прилича на типичен FPS. :roll:
Ходиш и стреляш.
Играта за такива изискавания е бозава. :?

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 16:42

Някой знае ли как да включа играта да работи в DX8 режим, че с този DX9 и на средни детайли е супер зле

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 17:30

от видео опциите, 1вия шейдър

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 17:32

Още сега си представям каква грозотия ще е на DX 8.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 19:38

Алминатора написа:
Cyrax написа:
такааа... понеже доста се изписа, нека кажа и аз какво мисля. Като начало компютърът ми е селерон на 2гхз 512 рам ГФ6600 и играта се играе спокойно. Да, тежка е; да, на моменти леко насича НО СЕ ИГРАЕ ДОБРЕ !
За геймплея - останах доста приятно изненадан с тия кусестчета ми напомня на WoW :D . Графиката обаче изглежда леко остаряла. Даже мога да кажа че на места изглежда доста гадно.Като цяло е красива де, но мисля че за тая графика са можели да я оптимизират още малко.. Другия косур е че мн бавно зарежда ама тва се преживява
Като за край какво да кажа.. теглете, проверете дали ще ви върви и не слушайте кво ви говорят за хора със някви извънземни машини дето не им вървяла. Намаляйте детайли и се залавяйте за работа :) Good hunting stalkers !

Щом на Селерон върви добре,значи почти никой няма да има проблеми ако е с проц на АМД ;)

Шегувам се.Брат,на какви графики я беше пуснал?

не съм си играл много с настройките. Като пуснах за 1ви път играта детайла на текстурите беше на Хай, аз го сложих на медиум и я пуснах. Нищо друго не съм пипал и играта се държи доста добре

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 19:54

Дейба! Много тежка бря!

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 20:36

Z e R o написа:
???? ?? ???? ?? ?????? ?? ????? ?? ?????? ??? ?? ????? ???? ????? ?? ???????? ??? ????? ??? ???? ? ??? ???? 4 ?? ???????? :wink: ?? ?? ??? ????? ????? ???? ?? ??????? 100?? ?? ?? ?????? ????? ????? (???? ?? ??????? ?? ????? ???? ?? ??? ?? ???????? :roll: )

????? ??? ?? ????? ?? ????? ??????? ?????? . ???? ?? ? ????? ????? ? ?? ????? ???? ????? ????????? ??? ?? ???????? ???? ?? ?????? ????? ??? ??? ... :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 20:49

Хора забих, помагайте :0. Стигнах до една врата която иска някакъв код, за да се отвори, та отивам до мястото където трябва да се намира кода, и там някакъв ми изпява кода по радиото - 1234 :0. Връщам се, пробвам кода, но вратата не иска да се отваря :000. Някой има ли идея какво да правя, кода ли греша :0, или е някакъв бъг за който се очаква скорошен patch?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 20:50

Аз пък имам много странен проблем.Значи инсталирах играта,самия сетъп ми показа че покривам всички изисквания,обаче като цъкна два пъти на иконата на играта и...нищо.Мисли за 5 секунди и нищо.Стои си в дестопа и тва е.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 21:29

Качих крака и се оправи.На 800х600 на мидиум и ДХ 9 ефекти кадрите не паднаха под 30,а при дебелия чичка дето дава първата задача бяха 70 или 80 не знам точно...
Sempron 2500+ ~1.41 GHz,512 MB Super Talent @400 Mhz и Radeon 9550 GE.Ако щете вярвайте :D

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 21:30

А аз като го инсталирах и го пускам през иконата ми пише Original disc could not be found or authenticated. Ама аз не намирам крак! Какво да праа?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2007 21:39

те тва сталкер баси майтапа
20 мин играх , може и повече да са но накрая убиха сички в стартовия лагер ;Д
Имах някъква мися ли ко и някви военни ма подгониха и аз се скрих при мойте а те ги избиха вички :Д
сега немога да си мина куестовете

(правете си сейфове :-_)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com