Автор |
Съобщение |
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 11:37
Като заговорихме за джойстици имам един проблем с моя.Купих с ГеймПад на Genius,имам си драйъври и всичко,обаче няма къде да го бутна отзад.Някой знае ли някаква алтернатива?
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 12:46
mafiota_macho написа: Mafiota
team:Lyon
Малко закъсна пич групите са пуснати вече шанс
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 13:12
gonzo-9 написа: mafiota_macho написа: Mafiota
team:Lyon
skype:mafiota_macho Малко закъсна пич групите са пуснати вече шанс защо с толкова малко хора, а има много желаещи и аз искам да играя неможв ли нвщо да се направи(към АДМИНА),много време чакам този турнир и рзпитжах постоянно за него
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 13:19
Pileto написа: Съгласен съм с Криссан и смятам, че нетрябва да се играе с джойстик. Може да не прави магии, обаче е в пъти по-лесно, ако се научиш да играеш с такъв.
То пък оставаше да не си съгласен , винаги си бил против мене............
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 13:21
Според мен не е справедливо да не се играе с жойстик а това че с джойстик е по-лесно го обеснявай на баба ми имам джойстик 64лв. и събира прах мн ми трудно с него за тва мисля че не е справедливо да отнемаме правото да се играе с джойстик
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 13:21
Piggsy написа: Pileto написа: Съгласен съм с Криссан и смятам, че нетрябва да се играе с джойстик. Може да не прави магии, обаче е в пъти по-лесно, ако се научиш да играеш с такъв. То пък оставаше да не си съгласен , винаги си бил против мене............ Ами Пигси, не е така. Не си прав в случая. Не съм против тебе, просто така смятам. В конкретния случай мисля, че всеки трябва да играе, както играят и другите...но разбира се това е само мое мнение...
За да ти докажа, че не съм прости теб, сега предлагам да сложим край на всички спорове и нека най-добрият вземе тура
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 13:33
Pileto написа: Piggsy написа: Pileto написа: Съгласен съм с Криссан и смятам, че нетрябва да се играе с джойстик. Може да не прави магии, обаче е в пъти по-лесно, ако се научиш да играеш с такъв. То пък оставаше да не си съгласен , винаги си бил против мене............ Ами Пигси, не е така. Не си прав в случая. Не съм против тебе, просто така смятам. В конкретния случай мисля, че всеки трябва да играе, както играят и другите...но разбира се това е само мое мнение... За да ти докажа, че не съм прости теб, сега предлагам да сложим край на всички спорове и нека най-добрият вземе тура
Щом казваш........
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 13:35
значи само да кажа пак нещо пгси има същия кът моя джойстик но е дал повече пари понеже е безжичен с клавиатура неможе да играе и ако не може да се играе с джойстик ко печели той нищо а за пилето еми като всички искаш да играем с едно нещо се едно сички с един и същ отбор една и съща тактика испълнители и кото и да било не е правилно според мен на тоя свят сички са различни пигси е различен ама легенд невъд дай също играе с джойстик само що на него не му прайте проблем няма смисъл да се спори
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 15:06
Няма да има забрана на джойстика.
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 15:11
Gonzo - Romance 9-2
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 15:13
Krissan написа: Няма да има забрана на джойстика.
Еми щом е така , благодаря ти много , само да не си промениш мнението Все пак искам да продължа да играя във форума
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 15:19
Alan 3:2 Pileto
в този мач отново поведох, стигна се до 2:2 и в 93мин 3:2 за него...абе нещо не ми върви на тая игра и тва е незнам що така
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 15:23
Pileto 2 - 3 Alan Smith
Няма такъв мач.Водех 2:1, изравни в 90-тата и в следващата атака вкарах.При 2:1 за мен имах няколко чисти положения, и накрая заслужено щеше да бъда наказан!!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 15:27
име -holloww
отбор - 4ЕЛСИ
SKYPE - holloww223
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 15:35
abe hora po4na li turnira ?/
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 15:36
Някой знае ли как да си включа джойстика,при положение че нямам изход(поне видим),където да го включа в кутията?
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 15:43
Ван 4-5 Феликс
късмета пак ми обърна гръб до 70 мин 4-1 за мен той получи червен картон и ми обърна 5-4 господи защо на мен защо все на мен
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 15:46
хъх, сега играхме с Ван и направо останах без думи. 4 на 1 за него до 70 минута да кажем-след това... 5 на 4 за мене!!! егаси мача беше това. аз лично още не мога да повярвам и знам само едно-ФИФАТА е игра на късмет!!! Дори при 4 на 1 имах червен и след червения се едно че играех с 15 човека... просто няма такива атаки!
Поздрави за Ван, той сигурно малко се поразсърди, но нека знае че все пак тази игра е много бъгава и всичко е възможно!!! Да гледа напред и да не му пука! Успех на него!
хах, мога да кажа с лека усмивка на лице че се върнах-мисля че имам шанс поне за 2 място-нали първите двама продължават от групите?
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 16:08
ох този ван
ван 6-3 пилето
мача беше доста неравностоен имах само едно полужениея при което аз изчистих от гол линията бих казал направо го смазах и при 6-1 за мен аз отново се отпуснах и стана 6-3 но второто полувреме ужасен лаг имаше аз досто пострадах за което но и той направи доста пропуски
П.П Феликс ако съм се ядосъл тотова не е било на теб а на типата игра бях без късмет в него мач както в доста от моите мачове
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 16:31
Gonzo - Cisse 7-2
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|