Форумен UEFA CL турнир XVIII [Immortality !!! ]

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

Искате ли следващия турнир да бъде първенство ?

Да
16
37%
Да, но само веднъж за проба
18
42%
Не, искам турнир
9
21%

Общо гласове: 43

Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Като заговорихме за джойстици имам един проблем с моя.Купих с ГеймПад на Genius,имам си драйъври и всичко,обаче няма къде да го бутна отзад.Някой знае ли някаква алтернатива?
Изображение
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

mafiota_macho написа:Mafiota

team:Lyon

Малко закъсна пич групите са пуснати вече :? шанс
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
mafiota_macho

Мнение от mafiota_macho »

gonzo-9 написа:
mafiota_macho написа:Mafiota

team:Lyon

Малко закъсна пич групите са пуснати вече :? шанс
защо с толкова малко хора, а има много желаещи :cry: :cry: :cry: и аз искам да играя :?неможв ли нвщо да се направи(към АДМИНА),много време чакам този турнир и рзпитжах постоянно за него :cry:
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Pileto написа:Съгласен съм с Криссан и смятам, че нетрябва да се играе с джойстик.
Може да не прави магии, обаче е в пъти по-лесно, ако се научиш да играеш с такъв. :roll:
То пък оставаше да не си съгласен , винаги си бил против мене............ :roll:
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Според мен не е справедливо да не се играе с жойстик а това че с джойстик е по-лесно го обеснявай на баба ми имам джойстик 64лв. и събира прах мн ми трудно с него за тва мисля че не е справедливо да отнемаме правото да се играе с джойстик
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Piggsy написа:
Pileto написа:Съгласен съм с Криссан и смятам, че нетрябва да се играе с джойстик.
Може да не прави магии, обаче е в пъти по-лесно, ако се научиш да играеш с такъв. :roll:
То пък оставаше да не си съгласен , винаги си бил против мене............ :roll:
Ами Пигси, не е така. Не си прав в случая. Не съм против тебе, просто така смятам. В конкретния случай мисля, че всеки трябва да играе, както играят и другите...но разбира се това е само мое мнение...
За да ти докажа, че не съм прости теб, сега предлагам да сложим край на всички спорове и нека най-добрият вземе тура :wink:
Яко подписи...х
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Pileto написа:
Piggsy написа:
Ами Пигси, не е така. Не си прав в случая. Не съм против тебе, просто така смятам. В конкретния случай мисля, че всеки трябва да играе, както играят и другите...но разбира се това е само мое мнение...
За да ти докажа, че не съм прости теб, сега предлагам да сложим край на всички спорове и нека най-добрият вземе тура :wink:
Щом казваш........
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

значи само да кажа пак нещо пгси има същия кът моя джойстик но е дал повече пари понеже е безжичен с клавиатура неможе да играе и ако не може да се играе с джойстик ко печели той нищо а за пилето еми като всички искаш да играем с едно нещо се едно сички с един и същ отбор една и съща тактика испълнители и кото и да било не е правилно според мен на тоя свят сички са различни пигси е различен ама легенд невъд дай също играе с джойстик само що на него не му прайте проблем :?: няма смисъл да се спори :wink:
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Няма да има забрана на джойстика.
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Gonzo - Romance 9-2 :wink:
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Krissan написа:Няма да има забрана на джойстика.
Еми щом е така , благодаря ти много , само да не си промениш мнението :wink: Все пак искам да продължа да играя във форума :roll:
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Alan 3:2 Pileto

в този мач отново поведох, стигна се до 2:2 и в 93мин 3:2 за него...абе нещо не ми върви на тая игра и тва е незнам що така :roll:
Яко подписи...х
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Pileto 2 - 3 Alan Smith

Няма такъв мач.Водех 2:1, изравни в 90-тата и в следващата атака вкарах.При 2:1 за мен имах няколко чисти положения, и накрая заслужено щеше да бъда наказан!!
Изображение
holloww
Обратна връзка:

Мнение от holloww »

име -holloww
отбор - 4ЕЛСИ
SKYPE - holloww223
holloww
Обратна връзка:

Мнение от holloww »

abe hora po4na li turnira ?/
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Някой знае ли как да си включа джойстика,при положение че нямам изход(поне видим),където да го включа в кутията?
Изображение
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Ван 4-5 Феликс
късмета пак ми обърна гръб до 70 мин 4-1 за мен той получи червен картон и ми обърна 5-4 господи защо на мен защо все на мен :cry:
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

хъх, сега играхме с Ван и направо останах без думи. 4 на 1 за него до 70 минута да кажем-след това... 5 на 4 за мене!!! егаси мача беше това. аз лично още не мога да повярвам и знам само едно-ФИФАТА е игра на късмет!!! Дори при 4 на 1 имах червен и след червения се едно че играех с 15 човека... просто няма такива атаки!
Поздрави за Ван, той сигурно малко се поразсърди, но нека знае че все пак тази игра е много бъгава и всичко е възможно!!! Да гледа напред и да не му пука! Успех на него!

хах, мога да кажа с лека усмивка на лице че се върнах-мисля че имам шанс поне за 2 място-нали първите двама продължават от групите?
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

ох този ван
ван 6-3 пилето
мача беше доста неравностоен имах само едно полужениея при което аз изчистих от гол линията бих казал направо го смазах и при 6-1 за мен аз отново се отпуснах и стана 6-3 но второто полувреме ужасен лаг имаше аз досто пострадах за което но и той направи доста пропуски
П.П Феликс ако съм се ядосъл тотова не е било на теб а на типата игра бях без късмет в него мач както в доста от моите мачове
Изображение
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Gonzo - Cisse 7-2 :wink:
Публикувай отговор