28 Дек 2006 16:12 Мнения: 49 Местоположение: Free run city
В момента играе: The Witcher
Заглавие: Neobi4aen problen si kirilizaciqta.
Публикувано на: 16 Мар 2007 21:13
Hora ne znam dlai ot neq ili ne no imam mnogo gadne problem.Zna4i po princip si raboti perfektno,no vuv forumi kato po4na da pi6a izlizat razni simwoli i znaci kato tiq
Е> Е>@0 :> АБ00 БЙ:0
Ne znam kuv e problema.
___________________________________ Freedom is to be who we want to be, to move how we wish, to leave all limits behind and go for our dreams. Free from all boundaries.
Я виж над прозореца, в който пишеш, едно зелено квадратче дали е на EN
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
moonyy
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 23:17
Ne govorq samo za tozi forum,a za drydi.Tam su6to e taka i nqma takiva ne6ta.
___________________________________ Freedom is to be who we want to be, to move how we wish, to leave all limits behind and go for our dreams. Free from all boundaries.
Карък
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 23:34
batko absolutno su6tiq problem imam i az,interesnoto e 4e v icq primerno si pi6a na BG a tuka i po drugi forumi 0>B67?B2G6?<OB8F,C58
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Бижутера
28 Фев 2006 17:09 Мнения: 636 Местоположение: El Cartel Records
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 09:07
Кaрък написа:
batko absolutno su6tiq problem imam i az,interesnoto e 4e v icq primerno si pi6a na BG a tuka i po drugi forumi 0>B67?B2G6?<OB8F,C58
има си кирилизация!
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Lampy
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 09:28
аз имам същия проблем,аз съм с програмката BPhonXP2
и в нета не мога да пиша на бг
има си кирилизация!
Kade q vide taq kirilizaciq
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Бижутера
28 Фев 2006 17:09 Мнения: 636 Местоположение: El Cartel Records
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 11:00
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
moonyy
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 21:47
Hora ne govorim za tozi forum!A po princip.Koeto e prekaleno gadno za6toto golqma 4ast ot BG forumite iskat da se pi6e na kirilica.
___________________________________ Self improvement is masturbation, self destruction is the answer.
Карък
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 20:05
Евалата брат ми,баш от биткомета е било
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения