Hora ne znam dlai ot neq ili ne no imam mnogo gadne problem.Zna4i po princip si raboti perfektno,no vuv forumi kato po4na da pi6a izlizat razni simwoli i znaci kato tiq
Е> Е>@0 :> АБ00 БЙ:0
Ne znam kuv e problema.
Freedom is to be who we want to be, to move how we wish, to leave all limits behind and go for our dreams. Free from all boundaries.
batko absolutno su6tiq problem imam i az,interesnoto e 4e v icq primerno si pi6a na BG a tuka i po drugi forumi 0>B67?B2G6?<OB8F,C58
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Кaрък написа:batko absolutno su6tiq problem imam i az,interesnoto e 4e v icq primerno si pi6a na BG a tuka i po drugi forumi 0>B67?B2G6?<OB8F,C58
има си кирилизация!
Kade q vide taq kirilizaciq
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .