Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 21:09
Добре де, айде преместете се в другата тема, не правете флууд тук.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 21:10
Др. Ливайн написа: Just for fun написа: Ми докторе що не си заврете скалпела в гъзъ а? Дори да исках не бих могъл да го направя докато ти го ползваш за тази цел
Не аз бе маикати,ах тя ползва нещо друго (мое).
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 21:11
Disturbеd написа: Добре де, айде преместете се в другата тема, не правете флууд тук.
Ух ок ти се отказа ок чао пъ и мрси не изках да се заяждъм с тебе.
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
line
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 22:14
Скивайте това
Какво ще кажете?Правенето на бонг си е изкуство за мен.Аз го правя по друг начин де.
То си има много начини за правене,тоя обаче не съм го пробвал.И смятам да поправя тази грешка,само да мерна братчед ми утре за компания.
А относно темата - безсмислено е да се спори.Аз си пуша,и не ме интересува мнението на всички хейтващи петокласници.
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 22:28
Undead Dude написа: Immaterium, ти си некъв заблуден. Аз не познавам човек да пуши трева вместо цигари и пак да пуши количеството 1кутия. В смисъл... не е човешко тва. Не е възможно. И в тоя ред на мисли- щом дима бил еднакъв, тревата е по-малко вредна от тутуна, щото пушиш по-малко. И разни такива предубедени типове, които и хабер си нямат от нещата, за които говорят са ми много интересни. Свийте един масур летно време, намерете си сенчесто място, издърпайте го, вкарайте една бира и се веселете с компания, после ми говорете, че треволяка бил лайно и кво ли не. Пушил съм и доста често и доскоро пуших съвсем рядко. Аз и всички, които наистина ме познават, определено не ме смятат за тъп. Пуша си коз, когато ми е кеф и пак съм над нивото на доста хора(попа примерно ). Вярнно, че има некви затъпели типове, ама тва е в следствие от изгрубявания. Ама то с всичко е така, всичко си има граници. Пък и не знам човек да е дал фира от прекаляване с трева, за разлика от множеството случаи на препиване, особено с ментета.
Лично да ти отговоря на тебе за идеята ми.
Първо изобщо не разбра какво ти казах нали ?
Второ ако на теб ти трябва значително количество алкохол + наркотик за да заговориш някоя фуста или да поденсиш,това говори само за теб.
Трето това което ти можеш да си позволиш да го направиш надрогиран аз мога да го направя трезвен(без тревата).
Четвърто имам колега умен да изпити каквито искаш зима със отличие както се вика,... толко е проС ,че си нямаш на идея той не знае къде се намира. Един ден няма перз който да не е у друго измерение. Единственото което следва е да му се смееш в лицето къв е измекяр като повечето cool guys пушещи коз.
Пичовете с цигарите да са живи и здрави (цигара хубаво не е кой знае кво), тука говориме за нарко обаче , няма значение дали е трева или кока,херца и квото и да е там.
Хората стават зависими и от по леки неща като морфин и антидепресанти ти ми говориш за трева айде бегай от тука.
Бах и помръжляците бах.
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 23:12
@Karaliiski
Дали би ти станало гадно ако те запозная с хора дето чадат по цял ден (че и някой от тях лапат картони и квото се сетиш), пичове дето канят световноизвестни DJz нон стоп и бутат някаква култура, и дето в свободното си време кой програмира и пише софтуери за по 2000 леа за 1 седмица... кой редактира списание... и извадат и се начадат искам да вида как ще ги нахраниш
Тва не е за всеки... тва е за 2% да речем от хората.... тва че 10% примерно се опитват, нищо не значи как да каа...
Тва е едва началото на хората дето моа да се сета ей така просто мой приятели, а като се замислиш тва са хора навсякъде около тебе... ти просто не знаеш
Аз днес се запознах с една колежка която ме попита дали ми се чади и аз бях в ебати шока защото никога не бих предполойил.... и ми се е случвало и преди...
Още кво да ти кажа... термина ти НАДРОГИРАН, е толкова пресилен колкото би било аз вместо да пиша тва да ти напиша :
"Я се скрий някъде бе тегавняк, в саксия ли си расъл мама ти деа проста"
Много сте отворени от "страната на закона" ама закона е относителност, днес е такъв утре не е...
Ти хубаво примерно не чадиш а пиеш... ако се беше родил в щатите... ? 100% не си на 21... кво щеше да ми кажеш тогава...
Цигарите били ок... тва па е най голямата отрова... с къф кеф ги намалявам в момента :>
Еййййййй цяла нощ мога да ти пиша, готин, и да те просветлявам за това какво има извън твоята кутийка с стени от огледала, но трябва да лягам за да стана утре на работата си която можеш да я сънуваш и така... че сметки тряя да плащам, чадели тряя да свивам... да се надрогирам малко че белким ако не се набода с една трева у вената жадна, зема да забрава да си довърша ремонта тука в нас.... и т.н.
Ю гет май дрифт :>
Контрол дъ събстънс, Донт лет ит кънтрол ю, Дон'т гив ит ту дъ уийк... дет из ол :>
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 23:28
Слушай какво ... това ,че се мислиш за просветлен когато си на "небето" и си мислиш ,че съм расал във "кутия" е до пипето разбираш ли. Всички дрогажи са прошляци ако ще за 3000 долара да програмират ще увехнат скоро. И това , че не съм на 21 а на 19 и не се дрогам защото това е дрога не ми пречи да рабортя във Египетското посолоство па ти си хвали работата за която ще "мечтая".(излезна и ,че се хваля даже да еба)
Мога да ти кажа ,че това не е отворена дискусия относно мен и никога не бих си променил мнението относно това. Защото всеки ден ги виждам такива келеши включително и Мавриков който искаше да кози ,че и ме пита дали имам( бая се беше напил тоя пръч)(късно вечер беше). За това можеш да ми спестиш мелодраматичните ти излеяния колко е полезен коза и какво не прави или прави, Ходи си прави подводници и живей там.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:06
TheUnknownOne, не знам колко си пушил. Може да се боксаш всеки ден, а може просто да си голям фен на How High. Не ми дреме особено колко пари изкарваш и няма и да ми задреме, щото дори и да е вярно не те прави умен. Ако не искаш да те оприличавам на кварталните наркоманчета (не че съм го правил) не се опитвай да ме убедиш, че съм на 12 или нещо от сорта. Аз знам на колко години съм по - добре от теб. Причината да хейтвам е че ВСИЧКИ потребители, които познавам (не, не са двама, доста са) са затъпели. Не, не са тъпи по рождение, а са затъпели от прекомерно потребление. Нямам нищо против да пуша на месеца един - два пъти, но ежедневното пушене води до тъпеене. Харесва ти или не, това е. Ако искаш изкарай магистърска степен по ботаника, няма да ме убедиш в обратното.
No offence.
П.П. Поздрав от клуба на "ограничените" с Mos Def - Children's Story
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:17
Shikamaru написа: TheUnknownOne, не знам колко си пушил. Може да се боксаш всеки ден, а може просто да си голям фен на How High. Не ми дреме особено колко пари изкарваш и няма и да ми задреме, щото дори и да е вярно не те прави умен. Ако не искаш да те оприличавам на кварталните наркоманчета (не че съм го правил) не се опитвай да ме убедиш, че съм на 12 или нещо от сорта. Аз знам на колко години съм по - добре от теб. Причината да хейтвам е че ВСИЧКИ потребители, които познавам (не, не са двама, доста са) са затъпели. Не, не са тъпи по рождение, а са затъпели от прекомерно потребление. Нямам нищо против да пуша на месеца един - два пъти, но ежедневното пушене води до тъпеене. Харесва ти или не, това е. Ако искаш изкарай магистърска степен по ботаника, няма да ме убедиш в обратното. No offence. П.П. Поздрав от клуба на "ограничените" с Mos Def - Children's Story
Уфффф... аман бе, деба... Колко пари изкарваш не те прави умен? Ти нормален ли си? Да те видя като си тъп като боксова круша как ше вържеш над 200 лева на месец. А мога да ти кажа, че ТУО сам си е купил апартамента, и не е малко гарсониерка, а си е бая стабилно и хубаво жилище. Нали се сещаш, малко ще е трудно на някой глупав да го постигне тва. И не, не води до затъпяване. И да, твоите познати са си били тъпи и преди това. А и във момента хейтваш един потребител, който не познаваш. Мо'ем ти кажем, че сам си е изградил живота, за което заслужава възхищение. Не си му нито на годините, нито на акъла, нито на опита, нито на малкия пръст можеш да му стъпиш...
Аз отказвам да пиша повече.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:18
Karaliiski
Ако ще и в английското посолство да работиш пак си оставаш тъп и ограничен
Точка по въпроса
Шикамару
Много си заблуден приятелю
Въобще няма да си губя времето да споря с вас
Промити мозъци сте си и това е
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:24
Дъст, ти също не познаваш мен и хората за които говоря, така че не коментирай. Освен това, ако ТУО сметне че го хейтвам, ще се защити сам.
Ливайн, уфф не ми се спори. И без това няма смисъл. Живей си там с убежденията...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:32
Shikamaru написа: Ливайн, уфф не ми се спори. И без това няма смисъл. Живей си там с убежденията...
Прав си
Няма смисъл да се спори
Аз ще продължа да живея с убежденията си, ти ще продължиш да живееш със заблудите си... всичко ще е както досега
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:44
Др. Ливайн написа: Karaliiski Ако ще и в английското посолство да работиш пак си оставаш тъп и ограничен Точка по въпроса
Разбира се не мисля ,че е нужно да ти отговарям просто това което написа само говори за себе си. Не се чувствам длъжен да се занимавам с келе като теб за момента сещаш ли се.
П.С - Дист ,не че нещо хейтвам недай си боже да кажеш, ама за това дали човек си е купил апартамент не е константа дали е умен.
Ако си виждал много дилъри имат вили и апартаменти па са тъпи като шейна чук и гек. И има много гологлави "бизнесмени" които карат С-класа Не мисля ,че са умни
П.П.С - Това дет го написах не е свързано със ТУО или някой от тука говоря общо.
П.П.П.С - Ако се задава въпроса от който и да било .. не нямам апартамент, не ми е необходим, не получавам пари от родителите ми и не съм искал. Грижа се за кола ,за сметки и данъци, поради простата причина ,че се чувствам отговорен за семейството си както и за всичко свързано със живота ми.
Имам собствено купена кола ... по-точно е на изплащане и съм установил мястото ми в цялостната картинка на живота.
Доволен съм от това което имам и съм благодарен за него. Не удобрявам ,каквито и да било наркотици както и хората позващи ги. Това е лично мое мнение . Слушал съм гледал съм и съм ,чел тук поне още дузина такива теми и ми е ясно всичко. Каквото ще да прави който и да е , но някое си келеме да ме убеждава ,че е добре да се дрогаш просто няма да стане.
А и да на последно място аз не трябва да ставам рано за работа и пак взимам заплата покриваща разходи и прищявки.
Лека .
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:48
Karaliiski написа: Др. Ливайн написа: Karaliiski Ако ще и в английското посолство да работиш пак си оставаш тъп и ограничен Точка по въпроса Разбира се не мисля ,че е нужно да ти отговарям просто това което написа само говори за себе си. Не се чувствам длъжен да се занимавам с келе като теб за момента сещаш ли се. Слушал съм гледал съм и съм ,чел тук поне още дузина такива теми и ми е ясно всичко. Каквото ще да прави който и да е , но някое си келеме да ме убеждава ,че е добре да се дрогаш просто няма да стане.
Само с тези изречения доказа че съм напълно прав в преценката си
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:48
Да бе, аз съм заблуден. Ти си просветен. Как можах да успоря мнението ти?! "Компетентни" ми момко, наричаш ме заблуден, а всъщност си тъп като гъза ми в профил. Казах че не ми се спори, това означава че не искам да продължавам спора си с теб. Трудно ли ти бе да го разбереш? Явно. Сега вече можеш да псуваш колкото си щеш, "компетентни". Аз не смятам да ти отговарям. Само ще чета с насмешка написаното от теб.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:50
Shikamaru написа: Да бе, аз съм заблуден. Ти си просветен. Как можах да успоря мнението ти?! "Компетентни" ми момко, наричаш ме заблуден, а всъщност си тъп като гъза ми в профил. Казах че не ми се спори, това означава че не искам да продължавам спора си с теб. Трудно ли ти бе да го разбереш? Явно. Сега вече можеш да псуваш колкото си щеш, "компетентни". Аз не смятам да ти отговарям. Само ще чета с насмешка написаното от теб.
Аз не псувам
Опитах се като човек да ти обясня че си заблуден по въпроса защото реших че си интелигентен човек
Сбъркал съм
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 00:56
Наистина смятах, исках, надявх се да не ми се налага да пиша повече, но не мога да се сдържа. Трябва да те питам. Според теб, това да ме наречеш ограничен промит мозък, без дори да ме познаваш бегло, означава че си се опитал да ми обясниш човешки? Хах, а после ми държиш сметка за вулгарния ми език...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 02:06
Др. Ливайн написа: Шикамару Много си заблуден приятелю
Къде видя да те наричам ограничен?
А за промитите мозъци си е точно така
Защото не си изградил мнението си на някаква сериозна база а само на това което ти е внушавано
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 03:41
Аз лично не пафкам. Нито марихуана, нито обикновени цигари. Обаче на купони пия естествено Според мен марихуаната трябва да се легализира, така няма мафиотите да си пълнят гушите, или поне ако го правят ще трябва да плащат данъци.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2007 03:41
@ Karaliiski
Не знам как пък реши, че за да заговоря мацка ми трябва някъв опиат. Радвам се на живота както си искам, ти ми развиваш некви странни теори. Проблем нямам с мацките, нито когато съм пушил или пил, нито когато не съм. Не ми пука кво мислиш за мене- приятелите ми знаят що за човек съм. Не съм умрял за уважението на някъв online агресор
Тва, че твоя колега е слаб и се е поддал на тази си слабост, мен кво ме касае? Пича си прави квото иска, живота си е негов, нямаш право да му се месиш, както и който и да е друг. Също така не ми пука за морфин или каквито и да е други гадости- ако искам да се усмихна, да съм щастлив ще се видя с приятелката ми.
Пък и цигарените човечета са много по-досадни. Що куките не ги гонят тях, като пушат на обществени места? За колко такива глоби си чувал? А за арестувани за нетрезво състояние?
И моля те, от чисто любопитство питам, изброй ми 1-2неща, които не мога да си позволя да направя без да съм пушил?
Едит:
Цитат: Слушал съм гледал съм и съм ,чел тук поне още дузина такива теми и ми е ясно всичко. Е... тва съвсем спокойно се вписва в някоя тема за секс в teenproblem, честно. Говори ми квото искаш, обаче теорията и практиката са 2 различни неща. Особено пък за някакво усещане.
Аз не знам за позитивно влияние на коза. Нито един от хората, които пушат и познавам(а те са доооста и не са затворено общество или от една единствена соц сфера) не си е подобрил здравното или умственото състояние, като пуши джойнт, но не всички са някви крайни типове, поставящи наркотици и пиене пред личността, както ти, а и още няколко човека го изкарват. Лятото работих в министерството на икономиката и едно 10-20% от бачкаторите там придръпват- виждал съм ги да си правят подводници в колите им, а и си имат много удобно местенце точно в едната сграда. Мисля, че голяма част от тях имат семейства и харесват живота си. Това, че пушат трева прави ли ги по-малко хора от останалите? И не само в министерството на икономиката е така. В училище един от учителите ми ми е споделял, че от време на време пуши трева и това по никакъв начин не му е повлияло, това е един от най-умните хора, които познавам. Различен не значи по-нисш.
Само информативно- пиша тоя пост, като БИВШ пушач.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|