Пушите ли марихуана?

Нещата от живота
Публикувай отговор

Пушите ли марихуана?

Да, доста често
8
8%
Когато има - пуша
15
16%
Пушил съм, но спрях
10
10%
Не, само съм пробвал
12
13%
Никога не съм пушил
51
53%

Общо гласове: 96

Sick boy

Пушите ли марихуана?

Мнение от Sick boy »

Изображение
Отговорете на анкетата, кажете какво сте отбелязали (ако искате), кажете вашето мнение за марихуаната и обсъдете това на останалите.

За болните от тумор (рак на мозъка) се предписва марихуана. Това е първоначалното и предназначение, но в последствие е започнала да се използва и като опиат от останалите хора.

Нека кажа, че от марихуаната не се умира. Нито води до нещо по-тежко. До по-тежки наркотици се водят самите хора, защото искат да опитат нещо по-различно и така. Ще ви обясня действието на марихуаната, защото все си мисля, че ако не сте пушили, не можете да знаете какво е и как е. Мислите си, че е някакво супер сериозно, а всъщност е много по-добре от пиенето... Влияе по различен начин и не нарушава дейностите на организма.

Чрез марихуаната се "разтварят" мозъчните клвтки и човек използва 37% повече от мозъка. Започва да мисли по-бързо, да мисли за повече неща, да си въобразява всякакви неща от едното нищо. Също така се увеличава действието на нервната му система. Всичко го усеща много по-добре. Но понякога точно заради твърде много сигнали, пратени в мозъка, даже тези бонус проценти не помагат на чоевка да обмисли какво става, и в този момент той бози, усмихва се или просто се смее.

Лошото на марихуаната е, че води до затъпявне. Това, разбира се, зависи от нещата, които правите, докато сте напушени. Например ако два часа блеете някъде и не знаете къде се намирате, ще поизтъпеете. По-лесно се забравят неща по този начин. Но ако правите нещо смислено, играете логическа игра, размишлявате по нещо, или като мене - пишете, ще доразвиете мисленето и въображението си към положителна насока. Поне при мен така става.

Пристрастяването - само психически. Пушите, защото ви е харесало. Но разбира се, ако пушите всеки ден по няколко пъти или даже по-сериозно, организмът ви може да се пристрасти. Но иначе няма тази опасност. Може да се спре почти винаги. Не опитвайте по-добре, не че е лошо, но не се знае дали няма да ви хареса и няма да се олеете. Има два вида пушачи - едните пушат заради удоволствието и преживяванията, а другите - само за да се друсат. Разбира се, както първите, така и вторите са склонни към опитване на нещо по-тежко, но това си зависи от самият човек. А специално вторият вид пушачи... ехее... пушат често, кефят се да се друсат, и разбира се, почти сигурно, че ще станат наркомани. Всеки преценява за себе си.

Това е засега, ако се сетя за нещо, ще го драсна по-късно.
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Аз никога не съм пушил :wink: само 1 път съм си дърпал цигара, но не пуша :)
Пука ми, че ми дреме
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Ако тея работи дет ги написа беха дори и на половина верни,по аптеките вместо Аналгини и Фервекси щеха да продават чадел...
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Аз цигара не съм дръпвал , ти.. :)

бтв, не съм си правил труда да чета писаницата ти, но това с 37-те %-та е голям смех.... :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
TheUnknownOne
Обратна връзка:

Мнение от TheUnknownOne »

Помня преди около 5 години направих почти същата анкета... и тогава пушех по цял ден... и до ден днешен пак пуша, кои дни по цял ден, кои дни само вечер, не обичам да пропускам и отдавна не съм ;)

Поздрав ;>
Изображение
Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org
Аватар
Riven
В момента играе: Много и все различни неща :)
Обратна връзка:

Мнение от Riven »

Не съм пафкал тревица няма и да пробвам. Просто не ме кефи. Айде със здраве...
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Епа като нямам рак на мозъка, закво да го пуша тва :roll:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Ми мога да ти кажа че тия работи сам ги изкопал от нета и по дискавъри съм гледал плю тва нема човек пукнал от треволяка :wink: просто повечето искат да опитат нешу по силно и така докат не се закопаят сами :(
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Sunshine Boy написа:Ми мога да ти кажа че тия работи сам ги изкопал от нета и по дискавъри съм гледал плю тва нема човек пукнал от треволяка :wink: просто повечето искат да опитат нешу по силно и така докат не се закопаят сами :(
Тревата помага единствено при Алцхаймер.Помня че го бях чел в некъв авторитетен сайт и информацията била потвърдена.Даже бяха дали схеми на действието на тревата при тая болест в главата...Другите неща са напълно неверни...
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Чрез марихуаната се "разтварят" мозъчните клвтки и човек използва 37% повече от мозъка

O_o
От утре почвам :D
.
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Абсурт!!! Никога няма да пропушаа. Направи си извод :wink:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Тва за 37-те процента верно е малко смешно при положение че човек ползва 10% от мозъка си в нормални обстоятелства.Иначе едно време пуших.Са вече пуша много рядко
Tmac

Мнение от Tmac »

Досега не съм пробвал и нямам намерение.
Go hard or go home.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

WolfMan написа:Абсурт!!! Никога няма да пропушаа. Направи си извод :wink:
5ти клас си?
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

WannaBe написа:Тва за 37-те процента верно е малко смешно при положение че човек ползва 10% от мозъка си в нормални обстоятелства.Иначе едно време пуших.Са вече пуша много рядко

Сине, поне мене ме не лажи!
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
TheUnknownOne
Обратна връзка:

Мнение от TheUnknownOne »

Тази тема е загубена кауза...

По трудния начин съм го установил.

Който има мега компетентно мнение (особено с цифрички) от сега го моля да си го запази за себе си...

Също така моля да не чуя как някой ме приравнява с някакви си "Наркоманчета от квартала" дето познава, щото 100% нито сте ми на годините, нито на наркотиците да ми обяснявате кой какво и как.

Кво става Рив-ка Брадко как е ? :>

Към Автора :

Баце, няма смисъл, хората си ги знаеш ти, и ти сам за себе си си знаеш, тия тука ги остави, време ще мине цицка да видат, ти искаш чадел да пропушат...

Остави ги в тъмнината, белким спрем да сме оригинални ;)
Изображение
Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

WannaBe написа:
WolfMan написа:Абсурт!!! Никога няма да пропушаа. Направи си извод :wink:
5ти клас си?

Не що
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Половината от нещата които си написал са пълни простотии
Иначе аз избрах втората опция :)
I'm busy, okay? I'm busy!
Zero-Blade
Обратна връзка:

Мнение от Zero-Blade »

Riven написа:Не съм пафкал тревица няма и да пробвам. Просто не ме кефи. Айде със здраве...

Не си пробвал, но не те кефи? Това пък как става?
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Ледник

Мнение от Ледник »

Ни тревица, ни тютюнец. Не съм по тия. Аз съм по сладките изкушения, ама и тях ми отнеха напоследък. Сега намирам удоволствие единствено в съзерцаване на някой партиен символ (Волен! Волен1!) или в размисли колко съм умен.

Проблемът е, че от липса на интелигентни хора за разговор през последните две години съм затъпял доста.
Открих го преди броени дни, когато се наложи да общувам с бая интелигентен събеседник, и се оказа че възможностите ми не са каквото бяха.

И все пак... не вярвам, че изкуственото стимулиране е решението. Подхождам със съмнение към всичко чуждо, особено ако иска да бърника в мозъка ми.
Публикувай отговор