Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 14:57

Immaterium батенце и ти не говори глупости, защото и ти не ме познаваш а и от изказванията ти си личи, че си леко тъпичък. Играл съм и RA1 и Tiberian Dawn веднага след появата им в България. С тия игри съм прекарал немалко безсънни нощи, така че трай и не се излагай!

Темата не е за лични нападки, а за новият продукт от серията Command&Conquer така че нека да се фокусираме върху обсъждането на играта а не върху глупостите. От следващият ти пост ще се разбере дали си наистина тъп - ако продължиш със заяждането, значи си. Аз спирам ;)

А искам да кажа и нещо друго за играта, което забелязах сега и ми хареса - доста свежа идея е всяка от трите раси да разполага с по един гигантски mech, който след като бъде свален, да оставя "труп", който да може да бъде завладяван с инженер.
Има обаче и едно друго нещо, които не ми харесва - Нод нямат добра артилерия. Бийм кенънът е смешен :(

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 15:11

Аз съм недостоен за висшият ти интелект нали. Тъпичкият малък човечец незнаещ какво е C&C и непросветен от светлината на гении като теб компетентен относно цялостният свят на тази велика поредица. Поклон :OMGOMG:

Сега серизоно да ти отговоря ако исках да се заяждам би усетил веднага. Защото бих ти го казал в "лицето" какво мисля за теб нали така. Не съм човек подяждащ отстрани и радващ се или най-малкото интересуващ се особенно от мнението на виртуални "ботове" ( да прощаваш но докато не съм се срещнал с някой в лице да се запозная той си остава интернет бот за мен. ... , просто профил отговарящ на постовете ми ... ,, . вероятно е така и за теб незнам).

Всичко което съм го казал е със цел спор и достигана не истината , или заформяне на дискусия. Когато всички са на 1 мнение няма дискусия и темата пропада. Винаги трябва да има един в опозиция ( приемай го както искаш).
И впрочем нямам нищо против теб но ми се струва ,че приемш присърце много от нещата което само ще ти топи нервите.

(онтопик) - Пробвал ли си със 2 бийм кенъна със рефлекция през хеликоптер да видиш какво става. ;)

П.С - Тъп съм нали ? :oops:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 15:27

Това с рефлекцията го пробвах и не е зле но за да се използва трябва да се занимаваш с контрол на допълнителни единици а и да се ръсиш още за тях което прави целият процес непрактичен.

Само се надявам това да не са финалните единици на Нод в играта защото е тъпо героят и на Нод и на ГДИ да се казва "Commando". Нещо по-добро трябва да измислят за Нод.

И аз също се моля да има скирмиш-карти и в жълтата и червената зони.

ПС - Абе някой знае ли това цветното което е пред името на картата в демото какво обозначава?

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 15:59

Не мога да се сетя кое е това цветно но ако подадеш един пик тука ще кажа ако знам :)

Иначе според мен на Нодите това им е чара , да бъде максимално сложно за да се напряга човек яко и победата да е сладка ;)

Впрочем кажи какво мислиш за Извънземните , видя се , че тоз другия тук е нещо недоволен. Ти какво мислиш за тях ?

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 16:08

Абе пусни играта и виж най-добре - една розова звездичка има там до името на картата където си я избираш в скирмиша. :)

Иначе за извънземните мнението ми е доста положително - имат малко, но интересни единици, а и ще внесат дълбочина в сюжета и геймплея на играта. Кефи ме, че най-после имаме третата страна в конфликта, която чакаме от 1999 година насам. Не само сингълът ще е крайно интересен с тях, ами и в мулти се разкриват супер-много нови варианти за игра и стратегии.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 16:47

По мое мнение тая звездичка е медал, като в Женералс- победил си компютър на тая карта и ти дава съответния медал.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 17:15

Immaterium написа:

Не съм съгласен. 1-рво генералите бяха издънка. И нямаха нищо общо със C&C като цялостна концепция просто не се и доближават. (Заради смешните идеи на ЕА за войната в Ирак и неправодоподобното стрителство и т.н, да не изброявам списакът е огромен.)

Ако ми прегледаш миналият пост отново, ще забележеш, че споменавам разликата между оригиналната поредица и генералите и не подлагам провалът на играта в този аспект под въпрос, но когато говорим за ВЪЗМОЖНОТО развитие на войната е друго нещо. Тибериан вселената беше изградена на възможността да падне метеорит в Италия с някаква извънземна субстанция(незнам защо, но ми напомня на "Пикник край пътя" на Стругацки, която е инспирирала(или по-скоро разработчиците(слава богу) мазно са крали) Сталкер). Вселената на Червена Тревога беше изградена на възможността Съветският съюз да нападне Източна Европа, а вселената на генералите се развива на възможността войната в Ирак да беше потръгнала друго яче.

Immaterium написа:

2-ро - Тибериум Уорс е възможно най-добрият вариант за продължение на тази поредица!
Инвазията на извънземните беше предвидими още от първия (не си спомням дали беше във 1 или огнената буря).

3-то Сега вече след инвазията на елиъните ще се разбере откъде и защо е дошъл тиберия (горната ми теза за тиберия ми се струва ,че ще излезне правдоподобна).

Във втората част на играта хората намират извънземен кораб, но да си призная това, че си видял една машинария нищо не означава, просто един боклук е паднал от космоса и ние като животни държали през цялото това време в неведение плахо отиваме да видим какво е станало. Също така много повече ми харесва да си мисля, че просто сме били в грешното време на грешното място когато кометата с тиберйи е минавала, вижда ми се като по-привлекателен материял отколкото това извънземни да са го засяли при хората с някаква висша цел.

Повечето карти ще са в жълтата зона, ще има няколко в синята и няколко в червената, но предимо ще сме на жълто. Предполагам от ЕА са решили да сложат Small Town в демото понеже е огледална карта, а и ресурсите на нея лесно се набавят.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 18:32

GDI NOD
Силно разочарован съм . Така силно се надявах да не видя поредният Генералс но това не се случи . Менютата , движението , държанието на единиците - всичко крещи Генералс . Не знам как да го обясня просто старите CnC имаха друга атмосвера . Битките не бяха така раздвижени , юнитите не мряха така зловещо бързо но играта предлагаше значително повече възможности по време на самата битка . Предлагаше реалната възможност да повлияеш на хода на битката . А тук ще се радваш ако можеш поне бомбандировачи да пратиш навреме преди да ти е измряла воиската във пряка конфронтация . Надявам се поне кампаниите да са приятни за изиграване . И някой каза че ненавиждал 2D графиката на старите части - аз я предпочитам ....
Относно расите - GDI залага на брутална сила . Затова и много хора се подлъгват че са имби . Просто с тях е лесно да играеш срещу компютър . Срещу човек който е свикнал да играе с NOD ще берете страшни ядове . Уви с NOD няма да имате щастието да видите победа в открита конфронтация с GDI .
Мислех да изпиша хиляда реда и да орева светът но просто няма сми . Силно разочарован съм от играта - впрочем това е често явление при мен напоследък . Геимкомпаниите се надпреварват да скапват поредици и да ме изнервят ( любими мой поредици ).

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 19:33

Олеле майко... колко, просто колко много глупости сте изписали чак ми става жал за вашето изгубено време. Незнам кой от колко време кво играе ма си личи че вие си циклите и циклите и циклите срещу ботове. Бе някой от вас помирисвал ли е игра освен с ботове?
Играя ЦнЦ от Red Alert 1, имам RA2 и CnCG ZH оригиналки. Печелил съм десетки и-нет турнири по Red Alert 2, CnC Generals Zero Hour и нека ви кажа че Generals са доста по изпипани в контрола отколкото останалите ЦнЦта. Червена тревога беше безкраен екшън, докато генералите всичко опираше до невероятно микро. С 2 танка изнасяш човек без проблеми.
Да Generals не е обикновенното ЦнЦ, но все пак никоя от световните медии не го отрече, че даже 90% от протата на RA2 минаха Generals и им харесва.
Стига офтопик.
Хубаво ми говорите че аватара е по слаб от мамута с рейлгън, ама кога ше извадите мамут? Е да игрите от тип 60 минути но ръш става да ги саревноваваме, но тряя си сляп да не забележиш колко изруди са скорпион танковете и на кви чудеса са способни. Изнесох за 6 минути брутал, 6 МИНУТИ! Да не говорим че с добро микро и акъл срещу GDI можеш да му изядеш харвърстърите преди да си е помислял за Теч център. Да не говорим че ембасърa се движи с егати скоросота и спокойно можеш да си се експандеш при него.
Друг е въпроса че лично мене GDI като стил на игра повече ми допадат, да не говорим че винаги хипер танкът в сериите на ЦнЦ ми допада много (справка Мамут танка във Ra1 и Тибериевата зора, Apocalypse в РА2, Overlord в Генералите), пък и Джъгърноута (той си ми харесва от ТС). Пък единиците като Рига и Булдога правят играта с тях бая интересна.

Та кво за аватарите

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 20:02

Това е много "арно" ,че си го изнесъл за 6 минути. Тук не говорим само за 1в1 партии. Повечето ако не всички по-върли фенове ще играт отборни игри 2в2 3в3 и т.н. Това няма да стане , никога изнасяне. 1в1 Ако мога да спомена съм играл много на warhammer и ми е ясно какво е победа за няколко минути в такава атмосфера. Но не винаги е така особенно почти никога. Незнам какво си печелил кой си бил какви награди имаш но би бил просто глупец ако си мислиш, че ще успееш да унищожиш някой играч освен ако не докосва играта за 1-рви път за 5 мин (примерно) .

Приятел първият път когато пуснах C&C3 на скирмиш имах готов нюк за 7 минути срещу хард. Мислиш ли ,че ще успееш да ми накривиш шапката до тогава след като го бях пуснал и ръшър.
Не назнайвай много и така смело защото не си наясно със способностите на други хора и не тук е мястото да се изтъкваш камо ли да се хвалиш. ( и да ти подшушна ... да не обръщам в проценти така ,че направо ... всички хора със малки изключения играят ИГРИТЕ ..!.. за УДОВОЛСТВИЕ ... сещаш ли се казват се ИГРИ ! а личнo на мен ще ми бъде прекалено даже само да се докопам до копието си когато ми го доставят ... да го помириша, да го разгърна нежно да сложа двд-то във рома и да пусна инсталацията) .... Аааах The simple pleasures in Life.

П.С - А да генералите са почти едно нищо за мен. Ако искаш спечели шоколадова бухта на турнир по нея за мен си остава боклук и тъпа ама много тъпа импровизация от страна на ЕА. Тя може да е всичко друго но не и C&C. Като стратегия е хубава но е несвързана изобщо със истинските C&C.

За идеята ти към НОД срещу GDI няма да коментирам защото просто е жалко ... ако си и вярваш става още по-лошо.
На това ниво във демото НОД почти нямт шанс освен ако не ги бара компетентен играч и най-вече отдаден на тях. ;0

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 20:04

FrAnTic1bg написа:
Хубаво ми говорите че аватара е по слаб от мамута с рейлгън, ама кога ше извадите мамут? Е да игрите от тип 60 минути но ръш става да ги саревноваваме, но тряя си сляп да не забележиш колко изруди са скорпион танковете и на кви чудеса са способни. Да не говорим че ембасърa се движи с егати скоросота и спокойно можеш да си се експандеш при него.

Та кво за аватарите

Този скрийншот, които показва прфесионална игра, невиждана стратегия, нечовешко микро и божествено ниво на разпределяне на ресурси показва твойте недостижими умения на играч.

Мамут във всички случей ще извадиш преди той да извади Аватар, но ако онзи ръшне към тека може и да извади един-два, което естествено ще бъде контрирано от няколко хищника(predator tank). Също така играта е бърза, достатъчно бърза за да можеш да изкараш мамутите когато са ти нужни, началният ръш можеш да го спреш без особенни проблеми с кули или някаква начална войска. Играта е бърза, атаки се контрират бързо.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 20:36

Да, това отдавна е плюс на C&C-серията пред останалите стратегии - ръшовете са НЕВЪЗМОЖНИ. С една кула за 500 кинта можеш да спреш поне 20 пехотинеца! Помислете си какво става ако сложите 2 кули! Винаги ме е кефело това в игрите от C&C - набляга се на стратегията, а не на малоумните ръшове с 2 маринки от Старкрафт, последвани от хвалене: "Кой? Пешо ли бе? Тоя го победих за 4 минути...".

И да - Дженерълс е доста яка и изпипана игра, но НЕ Е Command&Conquer!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 21:07

Immaterium написа:
Това е много "арно" ,че си го изнесъл за 6 минути. Тук не говорим само за 1в1 партии. Повечето ако не всички по-върли фенове ще играт отборни игри 2в2 3в3 и т.н. Това няма да стане , никога изнасяне. 1в1 Ако мога да спомена съм играл много на warhammer и ми е ясно какво е победа за няколко минути в такава атмосфера. Но не винаги е така особенно почти никога. Незнам какво си печелил кой си бил какви награди имаш но би бил просто глупец ако си мислиш, че ще успееш да унищожиш някой играч освен ако не докосва играта за 1-рви път за 5 мин (примерно) .

Ще се изумиш колко много играчи падат за по малко от 5 минути и до добри, просто защо понякога правят грешки. И да повечето игри в интернет винаги са 1в1. Е 2в2 ще е забавно особено с този ВоИП и всички други екстрици и даже с един колега вече точим зъби за 2ките, но ще се чака.

Immaterium написа:
Приятел първият път когато пуснах C&C3 на скирмиш имах готов нюк за 7 минути срещу хард. Мислиш ли ,че ще успееш да ми накривиш шапката до тогава след като го бях пуснал и ръшър.
Не назнайвай много и така смело защото не си наясно със способностите на други хора и не тук е мястото да се изтъкваш камо ли да се хвалиш. ( и да ти подшушна ... да не обръщам в проценти така ,че направо ... всички хора със малки изключения играят ИГРИТЕ ..!.. за УДОВОЛСТВИЕ ... сещаш ли се казват се ИГРИ ! а личнo на мен ще ми бъде прекалено даже само да се докопам до копието си когато ми го доставят ... да го помириша, да го разгърна нежно да сложа двд-то във рома и да пусна инсталацията) .... Аааах The simple pleasures in Life.

Не само ще ти накривя шапката ми ще и я махна. Hard AI is retarded. Не забравяй че имаш още време докато я пуснеш... И да играя игрите за удоволствие, просто ми харесва да играя с хора вместо с ИИта който си играят на едни и същи лесноразгадаеми схемички.

Immaterium написа:
П.С - А да генералите са почти едно нищо за мен. Ако искаш спечели шоколадова бухта на турнир по нея за мен си остава боклук и тъпа ама много тъпа импровизация от страна на ЕА. Тя може да е всичко друго но не и C&C. Като стратегия е хубава но е несвързана изобщо със истинските C&C.

Твой си проблем, не и на останалите хиледи ЦнЦ Фенове.

Immaterium написа:
За идеята ти към НОД срещу GDI няма да коментирам защото просто е жалко ... ако си и вярваш става още по-лошо.
На това ниво във демото НОД почти нямт шанс освен ако не ги бара компетентен играч и най-вече отдаден на тях. ;0

Ми не само си вярвам ми с удоволствие като излезе цялата ще я пробвам с/у хора.

Tadaima написа:

Този скрийншот, които показва прфесионална игра, невиждана стратегия, нечовешко микро и божествено ниво на разпределяне на ресурси показва твойте недостижими умения на играч.

Ма благодаря, поласкан съм и искрено се надявам да видиш че този скриин не е мой, а на хорицата от CNCHQ и е ss of the week.
Tadaima написа:
Мамут във всички случей ще извадиш преди той да извади Аватар, но ако онзи ръшне към тека може и да извади един-два, което естествено ще бъде контрирано от няколко хищника(predator tank). Също така играта е бърза, достатъчно бърза за да можеш да изкараш мамутите когато са ти нужни, началният ръш можеш да го спреш без особенни проблеми с кули или някаква начална войска. Играта е бърза, атаки се контрират бързо.

Играта е светкавична и се радвам че е такава, щото това е духа на старите цнцта. Иначе аз не ти говоря кой пръв ще си извади хипермегаултраимба звера, а какво ще стане преди това. При Tank BO и за двамата, съотношението на скорпиони към хищници e по-голямо (при положение че предатора не е много по мощен от скорпиона), да не говорим че и с малко рпгта става още по забавно за врага, дори и той да има базуки.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 21:47

FrAnTic1bg написа:
Играта е светкавична и се радвам че е такава, щото това е духа на старите цнцта. Иначе аз не ти говоря кой пръв ще си извади хипермегаултраимба звера, а какво ще стане преди това. При Tank BO и за двамата, съотношението на скорпиони към хищници e по-голямо (при положение че предатора не е много по мощен от скорпиона), да не говорим че и с малко рпгта става още по забавно за врага, дори и той да има базуки.

Досега съм забелязъл, че ако двамата тръгнат на Tank BO GDI-а ще разполага с повече полезни единици. Нека бъдем реалист, един играч би избегнал битка която знае, че ще загуби и ако Nod играчът е събрал достатъчно единици то човекът с хищниците ще се изтегли в базата си където ще направи няколко противопехотни кули(с няколкоте танка с които разполага ще може да ги използва и срещу скорпиони) и ще обърне битката. Възможно е също така GDI-а предведливо да си направи 1-2 отряда пехотинци/гранадиери, които да се погрижат за подобни проблеми. Но фактът, че ако се сбият в базата на GDI кулите ще подсигурят защитата си остава и до финалната игра мисля, че неможе да се направи точен ВО за унищожаване на противник с ръш(говоря за играч, не бот).

П.П. Всъщност разликата между хищника и мамута е 1-2 минути тъй като харвестърите носят голямо количество ресурси(2400 един, да речем, че имаш три 2400х3, от тук предполагам и сам можеш да направиш сметката) позволяващо ти да строиш единици и да се развиваш едновременно без да срещнеш големи затруднения.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 22:31

И все пак ... в демото има доста "имба" неща. Според вас това ли ще е финалният вариант на Нод или ще са променени във финалната версия?

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 00:01

Като цяло расите си компенсират минусите според мен е от малкото учудващо балансирани игри. Винаги C&C old school са били такива. А и това ,че няма лимит ... муцка.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 08:01

Това че няма лимит май е добро само от една страна - всички знаем какво става, когато някой ламер направи 200 бъгита в Дженерълс... Ето това е тънка стратегия!

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 12:24

Xor написа:
Това че няма лимит май е добро само от една страна - всички знаем какво става, когато някой ламер направи 200 бъгита в Дженерълс... Ето това е тънка стратегия!

Е сега, едва ли ще сме от тея ламери а и ако го направят се сещаш ,че ще успеят 1-рвият път и то със зор. Следващ няма да има ... приемем ,че всички които водиме дискусията относно играта не сме на ниво 15 годишни спамерчета ;)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 22:00

Ламета са тия, които са играли само на Дженерълс :wink:
Я да питам все пак дали ще има кампания със Скриновете?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 22:12

Що бе? Аз бих изнесъл някой с маса пешаци или друг "жив щит". Ей така- за ташака...

Иначе, до колкото знам, Скриновци ще си имат кампания, която ще се отключва след като сме минали кампаниите на земляните. Което на мен не ми пречи особено, даже напротив- десерта си остава за накрая :)

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com