Immaterium написа:Това е много "арно" ,че си го изнесъл за 6 минути. Тук не говорим само за 1в1 партии. Повечето ако не всички по-върли фенове ще играт отборни игри 2в2 3в3 и т.н. Това няма да стане , никога изнасяне. 1в1 Ако мога да спомена съм играл много на warhammer и ми е ясно какво е победа за няколко минути в такава атмосфера. Но не винаги е така особенно почти никога. Незнам какво си печелил кой си бил какви награди имаш но би бил просто глупец ако си мислиш, че ще успееш да унищожиш някой играч освен ако не докосва играта за 1-рви път за 5 мин (примерно) .
Ще се изумиш колко много играчи падат за по малко от 5 минути и до добри, просто защо понякога правят грешки. И да повечето игри в интернет винаги са 1в1. Е 2в2 ще е забавно особено с този ВоИП и всички други екстрици и даже с един колега вече точим зъби за 2ките, но ще се чака.
Immaterium написа:Приятел първият път когато пуснах C&C3 на скирмиш имах готов нюк за 7 минути срещу хард. Мислиш ли ,че ще успееш да ми накривиш шапката до тогава след като го бях пуснал и ръшър.
Не назнайвай много и така смело защото не си наясно със способностите на други хора и не тук е мястото да се изтъкваш камо ли да се хвалиш. ( и да ти подшушна ... да не обръщам в проценти така ,че направо ... всички хора със малки изключения играят ИГРИТЕ ..!.. за УДОВОЛСТВИЕ ... сещаш ли се казват се ИГРИ ! а личнo на мен ще ми бъде прекалено даже само да се докопам до копието си когато ми го доставят ... да го помириша, да го разгърна нежно да сложа двд-то във рома и да пусна инсталацията) .... Аааах The simple pleasures in Life.
Не само ще ти накривя шапката ми ще и я махна. Hard AI is retarded. Не забравяй че имаш още време докато я пуснеш... И да играя игрите за удоволствие, просто ми харесва да играя с хора вместо с ИИта който си играят на едни и същи лесноразгадаеми схемички.
Immaterium написа:П.С - А да генералите са почти едно нищо за мен. Ако искаш спечели шоколадова бухта на турнир по нея за мен си остава боклук и тъпа ама много тъпа импровизация от страна на ЕА. Тя може да е всичко друго но не и C&C. Като стратегия е хубава но е несвързана изобщо със истинските C&C.
Твой си проблем, не и на останалите хиледи ЦнЦ Фенове.
Immaterium написа:За идеята ти към НОД срещу GDI няма да коментирам защото просто е жалко ... ако си и вярваш става още по-лошо.
На това ниво във демото НОД почти нямт шанс освен ако не ги бара компетентен играч и най-вече отдаден на тях. ;0
Ми не само си вярвам ми с удоволствие като излезе цялата ще я пробвам с/у хора.
Tadaima написа:
Този скрийншот, които показва прфесионална игра, невиждана стратегия, нечовешко микро и божествено ниво на разпределяне на ресурси показва твойте недостижими умения на играч.
Ма благодаря, поласкан съм и искрено се надявам да видиш че този скриин не е мой, а на хорицата от CNCHQ и е ss of the week.
Tadaima написа:Мамут във всички случей ще извадиш преди той да извади Аватар, но ако онзи ръшне към тека може и да извади един-два, което естествено ще бъде контрирано от няколко хищника(predator tank). Също така играта е бърза, достатъчно бърза за да можеш да изкараш мамутите когато са ти нужни, началният ръш можеш да го спреш без особенни проблеми с кули или някаква начална войска. Играта е бърза, атаки се контрират бързо.
Играта е светкавична и се радвам че е такава, щото това е духа на старите цнцта. Иначе аз не ти говоря кой пръв ще си извади хипермегаултраимба звера, а какво ще стане преди това. При Tank BO и за двамата, съотношението на скорпиони към хищници e по-голямо (при положение че предатора не е много по мощен от скорпиона), да не говорим че и с малко рпгта става още по забавно за врага, дори и той да има базуки.