Автор |
Съобщение |
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2007 22:42
Disturbed...
Още имаш да учиш, момче, преди да се опитваш да ме хейтиш. Седи мирен в кьошето и си слушай каквото ти е присърце. Червей...
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2007 22:44
Sirius написа: Disturbed... Още имаш да учиш, момче, преди да се опитваш да ме хейтиш. Седи мирен в кьошето и си слушай каквото ти е присърце. Червей...
A, извинявай, БАТКО Да, има какво да се научи от теб - лицемерие, високомерие... Научи ме и мен, моля те
Няма да ти кажа "червей", защото те поне са кротки създания, че даже не са и асоциални. Промени си асоциалните наклонности, пък тогава ми говори да си седя мирен Лапай.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2007 22:52
Метъл не слушам, но пожелавам приятно изкарване на всички, които ще ходят! И понеже по такива концерти направо се трошат глава, да се върнете живи и здрави всичките!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2007 22:54
Не, на тоя концерт никакво трошене няма да има ... Твърде сърцераздирателни са :р
Но виж , на Кенибъл стана сефтето ...
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2007 22:56
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Метъл не слушам, но пожелавам приятно изкарване на всички, които ще ходят! И понеже по такива концерти направо се трошат глава, да се върнете живи и здрави всичките!
Надявам се да няма погота и други тъпотии... А и все пак, аз отивам заради групата, не за да троша За да усетя чувството от The Bard's Song на живо... А това, че някой отиват на концерт, за да се надрусат и да се блъскат си е техен проблем - си ебат майките
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 11:58
Daddy Yankee написа: аре стига с тоя метъл ве баси тъпата музика е тва,сори ама трябва да си ненормален за да слушаш подобни идиотщини!!!
Кофтито при тея хора е, че колкото и да ги псуваш, те не схващат кво им се говори... Може би е свикнал и не му прави впечатление?
Ооо, Blind Guardian... Сигурно ще има меле, ама едва ли ще е успешно, а и няма смисъл. И да има, аз няма да се ръгам много навътре.
А колко ще струват билетите? Не че има значение де, колкото и да са тва няма да се пропусне.
EDIT: нали не е само за над 18 годишни?
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 18:10
Disturbеd написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Метъл не слушам, но пожелавам приятно изкарване на всички, които ще ходят! И понеже по такива концерти направо се трошат глава, да се върнете живи и здрави всичките! Надявам се да няма погота и други тъпотии... А и все пак, аз отивам заради групата, не за да троша За да усетя чувството от The Bard's Song на живо... А това, че някой отиват на концерт, за да се надрусат и да се блъскат си е техен проблем - си ебат майките
Ебати злето си пич И за да не каже някой,че се заяждам или нещо такова,няма да ви кажа,че тая тъпотия е за хора с неизживяно детство,които и на 30-40 години пак си играят на мечове и дракони.Хаха,сигурно и цялото "Българско Барт общество" или там както се казваше ще бъде.Хихи,яко хора с камувлажи и кубинки май месец
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 18:55
Sett написа: Disturbеd написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Метъл не слушам, но пожелавам приятно изкарване на всички, които ще ходят! И понеже по такива концерти направо се трошат глава, да се върнете живи и здрави всичките! Надявам се да няма погота и други тъпотии... А и все пак, аз отивам заради групата, не за да троша ;) За да усетя чувството от The Bard's Song на живо... А това, че някой отиват на концерт, за да се надрусат и да се блъскат си е техен проблем - си ебат майките ;) Ебати злето си пич :roll: И за да не каже някой,че се заяждам или нещо такова,няма да ви кажа,че тая тъпотия е за хора с неизживяно детство,които и на 30-40 години пак си играят на мечове и дракони.Хаха,сигурно и цялото "Българско Бар д общество" или там както се казваше ще бъде.Хихи,яко хора с каму флажи и кубинки май месец :)
"Bulgarian Bards' Guild"
Sett, за природната ти интелигентност няма граници.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 19:17
Sett написа: Disturbеd написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Метъл не слушам, но пожелавам приятно изкарване на всички, които ще ходят! И понеже по такива концерти направо се трошат глава, да се върнете живи и здрави всичките! Надявам се да няма погота и други тъпотии... А и все пак, аз отивам заради групата, не за да троша За да усетя чувството от The Bard's Song на живо... А това, че някой отиват на концерт, за да се надрусат и да се блъскат си е техен проблем - си ебат майките Ебати злето си пич И за да не каже някой,че се заяждам или нещо такова,няма да ви кажа,че тая тъпотия е за хора с неизживяно детство,които и на 30-40 години пак си играят на мечове и дракони.Хаха,сигурно и цялото "Българско Барт общество" или там както се казваше ще бъде.Хихи,яко хора с камувлажи и кубинки май месец
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 19:31
martinkfreеman написа: Sett написа: Disturbеd написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Метъл не слушам, но пожелавам приятно изкарване на всички, които ще ходят! И понеже по такива концерти направо се трошат глава, да се върнете живи и здрави всичките! Надявам се да няма погота и други тъпотии... А и все пак, аз отивам заради групата, не за да троша За да усетя чувството от The Bard's Song на живо... А това, че някой отиват на концерт, за да се надрусат и да се блъскат си е техен проблем - си ебат майките Ебати злето си пич И за да не каже някой,че се заяждам или нещо такова,няма да ви кажа,че тая тъпотия е за хора с неизживяно детство,които и на 30-40 години пак си играят на мечове и дракони.Хаха,сигурно и цялото "Българско Барт общество" или там както се казваше ще бъде.Хихи,яко хора с камувлажи и кубинки май месец
АХАХАХХАХАХАХ, ТОЗИ ФИЛМ Е ВЕЛЛЛЛЛИКККККККК !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 21:14
Sett, изглеждаш ми незадоволен, не си си решил задачките от университетчето днес! Айде мама, слънчице, бегай да си научиш
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 21:19
35 кинта е билета :>
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2007 21:55
Sett написа: Disturbеd написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Метъл не слушам, но пожелавам приятно изкарване на всички, които ще ходят! И понеже по такива концерти направо се трошат глава, да се върнете живи и здрави всичките! Надявам се да няма погота и други тъпотии... А и все пак, аз отивам заради групата, не за да троша За да усетя чувството от The Bard's Song на живо... А това, че някой отиват на концерт, за да се надрусат и да се блъскат си е техен проблем - си ебат майките Ебати злето си пич И за да не каже някой,че се заяждам или нещо такова,няма да ви кажа,че тая тъпотия е за хора с неизживяно детство,които и на 30-40 години пак си играят на мечове и дракони.Хаха,сигурно и цялото "Българско Барт общество" или там както се казваше ще бъде.Хихи,яко хора с камувлажи и кубинки май месец
Лапай, пичага Ходи духай на потните негри и се кефи на живота
П.П. Лапай.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 17:22
Ей, невежите червейчета да не пишат в тая свята тема или поне да пишат нещо свястно.
Обявена цена: 35 лв (предварително) / 45 лв (на място)
Час на концерта: 19:00
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 17:32
Момци, преди това викам да се освиним някъде ... Трезвени Бард'с Сонг нема как да пееме !
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 17:43
Гардиъна са добри, обаче не съм им голям фен, пък и ще ходя на Мейдън.
Всъщност, все още нищо не се знае.
P.S. Yankee и другите безгръбначни - умрете в напукана, пресъхнала почва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2007 14:46
То хубу, че ще идват, ама кога пускат билетите?
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2007 19:59
За тези, които не са разбрали за промените -
Това не променя нищо, там сме си. Само пак да попитам, нали няма да се изгаврят с недораслите фенове, щото аз съм но под 18...
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2007 20:31
Ааа ебаси яката група,ей ся свалих техни песни и се зарибих веднага!Къртят отвсякъде мивки и подове!
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2007 21:18
Алминатора написа: Ааа ебаси яката група,ей ся свалих техни песни и се зарибих веднага!Къртят отвсякъде мивки и подове!
Не бе, ебати смръдливите типове са
КОГА ПУСКАТ БИЛЕТИТЕ !?!?!?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|