Daddy Yankee написа:аре стига с тоя метъл ве
баси тъпата музика е тва,сори ама трябва да си ненормален за да слушаш подобни идиотщини!!!
Аре стига с тоя идиотизъм ве.
Баси тъпия педераст си ти, сори, ама трябва да си ненормален, за да приказваш като лигльо и да се лигавнячиш като Цензура. Вместо да приемеш факта, който стои пред очите ти, че 99% от хората слушат музика за да отпускат, а останалият процент е посветен на ората с акъл, ти ми се правиш тука на женичка, че не си можел да понасяш тая музика. КАТО НЕ МОЖЕШ СИ Цензура БЕ. Съжалявам, но ми писна да се занимавам с такива тъпи, прости, келеши и пишлеменца като теб. Оттук нататък само ще ви псувам, щото друго не остава. Даже нема и да ви псувам. Ще се присмивам отгоре ви, щото колкото и надут да звуча в момента - ДА, осъзнавам, че вие сте тъпи, защото не можете да приемете една музика като хората. Защото сте тъпи, задръстени, лигави келеши, които слушат една и съща музика, защото не искат да слушат друго. Айде поне уважение покажи към музиканти, каквито в твойте си просташки чифутизми никога няма да видиш. Музиканти, които разбират музиката и уважават всяко едно стойностно нещо, защото му обръщат достатъчно внимание. Ще ме прощаваш, ама за мене си тотална отрепка, щом изказваш такова смешно, детско, неаргументирано по никакъв начин, освен извратените вкусове, мнение. Еби се с дади янки и се гръмни, щото не струваш и пукната пара. И на всички останали - същото. Зверене пред монитора за мен... кур за вас. Айде да сте живи и здрави.