Гипо написа:
martinkfreеman - Малко обяснения, защото явно не разбираш
.
Forum warrior level 88.
Цитат:
1во: играл съм единствено и само на официални сървъри.
Което няма никакво значение.
Цитат:
2ро: SR стреля/тича най-бързо от всички арчери. Защо ли? Ами заради най-многото декс, който има като базови статистики примерно?
Boost attack speed level 1 > 5DEX. HE е стрелецът с най-много атак спийд.
Цитат:
4то: Защо hawkeye не може? Защото всеки път, когато се обърне да удари целта си - бива удрян успешно. Умрелия рън спийд от 180+(с ww2) не дава въсможност на HE да кайтва на мелета по-бързи от орк/джудже. SR има възможността да се дръпне, след което да изстреля стрелата, а HE с този спийд? Ако битката е на self buffs(каквито HE няма), работата става още по-смешна, защото HE без ww2 e мнооооого бавен. Шанса му е на 77лвл и Hamstring Shot. В масовки HE превъзхожда SR, защото ако си на страната на печелившите няма да се налага да се дърпащ-стреляш пак дърпаш, пак стреляш...а само да наливаш dmg. Но за 1в1, за ситуации "бягай за живота си", за "оцелей по-дълго", за "смачкай мелето, без да те пипне"... SR e доста по-добър.
По принцип стрелите/магиите като са изстреляни към теб няма значение колко бързо бягаш... Kiting няма, когато всеки играе range герои.
Цитат:
5то: Числото 206 от къде идва: идва от татус +4dex, ww2 и doom set. 186??? Моля ти се, без ww2 тичах с толкова. По сийджовете, като правехме скаут обиколки около замъка с арчер партито и SwSто пееше песничка за спийд - познай! 225run speed. Само не мога да се сетя, дали освен песента и ww2 имах zerk, трябва да съм имал.
doom set, +dex... Както съм казвал много пъти, DEX е безполезен стат, а doom light е един от най-безсмислените сетове. Така де, дори и на DEX build не виждам кой би предпочел doom light пред мажестик. Скоростта ти с тази екипировка е 196 (l2calc ftw).
Цитат:
6то: Можеби не знаеш (явно е така де), но измежду хюмана, тъмните и светлите елфи - светлите имат най-много M def(men). За това и имат най-добър mp реген измежду тези 3 раси. Само орките имат по-добър M def от светлите елфи.
Може би знам? Human = 25MEN; Dark Elf = 26MEN; Light Elf = 26MEN; Orc = 27MEN. Light Elf > Dark Elf <=> 26>26 - ти обърна представите ми за математика. Отделно, че този 1MEN не прави почти никаква разлика... Удрят те за 780 вместо за 800...
Цитат:
Яд ме е в момента, че не мога да направя SS на SRто ми. Още с излизането на C5 си разменихме героите с едно момче от клана(той взе SRто ми, а аз неговото Necro) и той отиде на Franz. Но ако настояваш, ще намеря някой SR с +4декс и дуум сет и ще го помоля да ми прати SS от статистиките си.
I am waiting to get owned... Ensiferum - Eternal Wait.
Цитат:
ЕДИТ: ААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХА АХАХАХАХАХАХА (това беше малък изблик в отговор на това, че HE стреляли по-бързо от SR)
hawkeye attack speed: 347
SR attack speed: 345
Или hawkeyes не си вземат пасивните?
[quote=Smookey]
HE/PR убивали маг с 1 удар?? хаххахахаха[/quote]
Виждал ли си archer със stacked buffs в действие? Или на твоят професионален сървър играете ПвП със селф бъфс.
MAN REAL PVP IS WITH SELF BUFFS! FULL BUFS R FOR NUBS! NUB U USE BAFZ LOL I WILL PWN JOO AT ARENA WITH SELF BOFFS!