Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 13:13

Smookey написа:
HE/PR убивали маг с 1 удар?? хаххахахаха кк :lol:
Не говори глупости, виждал съм на retail как Dark Avenger или Paladin (не знам точно) с full A grade 70+ умира с 4 стрели (4 последователни crits изстреляни за никакво време) от Saggitarius 78 lvl с warlock/dance/hierophant/sing + snipe.Та щом tank с ressistance към стрели, една дузина HP и heavy armor умира с 4 стрели, защо маг да не умре с една?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 13:25

Аз съм виждал PR 75лвл с фул бъфс без танци да убие с 1 double shot (крит на скила) SH 69лвл. Беше много весело :lol:. Но one hit убийците са дагеристите, а не арчерите ;).
btw сега се сетих нещо :lol:. Едно време като играех със SRто и бях в парти с джудже или орк - пусках /walk и пак бях доволно по-бърз :lol:

ЕДИТ: ААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХА АХАХАХАХАХАХА (това беше малък изблик в отговор на това, че HE стреляли по-бързо от SR)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 13:42

Гипо написа:
ЕДИТ: ААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХА АХАХАХАХАХАХА (това беше малък изблик в отговор на това, че HE стреляли по-бързо от SR)
Бе бързината не винаги е качество...в секса например :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 16:32

Е нали знаеш, че играя предимно с женски чарове, значи не е проблем ;).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 19:00

Buddy, имах предвид self buffs...
Когато бях SK (nightmare set, 69лвл) се бих с едно HE (majestic, +13carnage bow,72лвл) и ми правеше по 600 на критикал...убих го с 2000 кръв :), но това беше още на C3.
HE стреляли по-бързо с 15 атк.спд...да бее...значи съм се прецакал супер яко с този SR :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 22:01

Гипо написа:
martinkfreеman - Малко обяснения, защото явно не разбираш :).

Forum warrior level 88.
Цитат:
1во: играл съм единствено и само на официални сървъри.

Което няма никакво значение.
Цитат:
2ро: SR стреля/тича най-бързо от всички арчери. Защо ли? Ами заради най-многото декс, който има като базови статистики примерно?

Boost attack speed level 1 > 5DEX. HE е стрелецът с най-много атак спийд.
Цитат:
4то: Защо hawkeye не може? Защото всеки път, когато се обърне да удари целта си - бива удрян успешно. Умрелия рън спийд от 180+(с ww2) не дава въсможност на HE да кайтва на мелета по-бързи от орк/джудже. SR има възможността да се дръпне, след което да изстреля стрелата, а HE с този спийд? Ако битката е на self buffs(каквито HE няма), работата става още по-смешна, защото HE без ww2 e мнооооого бавен. Шанса му е на 77лвл и Hamstring Shot. В масовки HE превъзхожда SR, защото ако си на страната на печелившите няма да се налага да се дърпащ-стреляш пак дърпаш, пак стреляш...а само да наливаш dmg. Но за 1в1, за ситуации "бягай за живота си", за "оцелей по-дълго", за "смачкай мелето, без да те пипне"... SR e доста по-добър.

По принцип стрелите/магиите като са изстреляни към теб няма значение колко бързо бягаш... Kiting няма, когато всеки играе range герои.
Цитат:
5то: Числото 206 от къде идва: идва от татус +4dex, ww2 и doom set. 186??? Моля ти се, без ww2 тичах с толкова. По сийджовете, като правехме скаут обиколки около замъка с арчер партито и SwSто пееше песничка за спийд - познай! 225run speed. Само не мога да се сетя, дали освен песента и ww2 имах zerk, трябва да съм имал.

doom set, +dex... Както съм казвал много пъти, DEX е безполезен стат, а doom light е един от най-безсмислените сетове. Така де, дори и на DEX build не виждам кой би предпочел doom light пред мажестик. Скоростта ти с тази екипировка е 196 (l2calc ftw).
Цитат:
6то: Можеби не знаеш (явно е така де), но измежду хюмана, тъмните и светлите елфи - светлите имат най-много M def(men). За това и имат най-добър mp реген измежду тези 3 раси. Само орките имат по-добър M def от светлите елфи.

Може би знам? Human = 25MEN; Dark Elf = 26MEN; Light Elf = 26MEN; Orc = 27MEN. Light Elf > Dark Elf <=> 26>26 - ти обърна представите ми за математика. Отделно, че този 1MEN не прави почти никаква разлика... Удрят те за 780 вместо за 800...
Цитат:
Яд ме е в момента, че не мога да направя SS на SRто ми. Още с излизането на C5 си разменихме героите с едно момче от клана(той взе SRто ми, а аз неговото Necro) и той отиде на Franz. Но ако настояваш, ще намеря някой SR с +4декс и дуум сет и ще го помоля да ми прати SS от статистиките си.

I am waiting to get owned... Ensiferum - Eternal Wait.
Цитат:

hawkeye attack speed: 347
SR attack speed: 345
Или hawkeyes не си вземат пасивните?
[quote=Smookey]
HE/PR убивали маг с 1 удар?? хаххахахаха[/quote]
Виждал ли си archer със stacked buffs в действие? Или на твоят професионален сървър играете ПвП със селф бъфс.

MAN REAL PVP IS WITH SELF BUFFS! FULL BUFS R FOR NUBS! NUB U USE BAFZ LOL I WILL PWN JOO AT ARENA WITH SELF BOFFS!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 22:17

Правиш ли разлика между привейт 23190239109321х и офи ? Май не !
Така да поясня
Rapid Fire > Boost Attack Speed lv 1, или SR не си зимат селф бъфовете ??
И вече почна да ми говориш за някакви stacked buffs, айде беги си играйш с 3 death whispera тогаз.
Doom Light безполезен ? Естествено Majestic е по-добър, но за B grade рулира Doom !
Или пък не..чакай..по добре да си ходя с Wooden Seta...Doom е безполезен ?
Dex е полезен за Арчъри и то много.

п.с. - 347 - 345 = 15... "ти обърна представите ми за математика"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2007 22:25

Smookey написа:
Правиш ли разлика между привейт 23190239109321х и офи ? Май не !
Така да поясня
Rapid Fire > Boost Attack Speed lv 1, или SR не си зимат селф бъфовете ??
И вече почна да ми говориш за някакви stacked buffs, айде беги си играйш с 3 death whispera тогаз.
Doom Light безполезен ? Естествено Majestic е по-добър, но за B grade рулира Doom !
Или пък не..чакай..по добре да си ходя с Wooden Seta...Doom е безполезен ?
Dex е полезен за Арчъри и то много.

п.с. - 347 - 345 = 15... "ти обърна представите ми за математика"

Съветвам те да научиш какво са stacked buffs, защото НЕ говоря за експлойта да стекнеш 3 еднакви бъфа.
Rapid Fire = 600 range. Ще излезеш срещу маг с 600 range? GG
Кажи ми с какво DEX е полезен за КОЙТО И ДА Е... Защото дори +4DEX прави съвсем минимални и едва забележими промени.
С какво рулира doom?

P.S. 347-345 = 2 SELF BUFFED. Надявам се да правиш разлика между селф бъфс и фъл бъфс.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 15:32

Така имам голям голям проблем с играта.
Записах си я направих си акаунт всичко наред, но после не ми дава да вляза в играта пращат ми е-маил че ми е активирам акаунта.Но пак неще после изведъж ми изчезна и ID и от един месец немога да вляза в играта.Пращам е-маили на plaync, то но на тез май не има се занимава.И много се изнервям ,че се изтърсих толкова пари а дори не съм я видял.Моля ако знаете как да се оправа помагаите.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 15:33

Така имам голям голям проблем с играта.
Записах си я направих си акаунт всичко наред, но после не ми дава да вляза в играта пращат ми е-маил че ми е активирам акаунта.Но пак неще после изведъж ми изчезна и ID и от един месец немога да вляза в играта.Пращам е-маили на plaync, то но на тез май не има се занимава.И много се изнервям ,че се изтърсих толкова пари а дори не съм я видял.Моля ако знаете как да се оправа помагаите.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 17:42

Пробва ли да преинсталираш играта?
Ако и това не помага, значи има сериозен проблем със самата игра - можеби кофти копие.
В такъв случай ако имаш бърз интернет, изтегли играта от торентите.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 20:17

тцтц.
Той мартинкфриймен че е нууб, нууб е, ама и вие не сте по-добри щото не можете да го наредите.
Вярно е че дуум лайт е безполезен... принципно е почти толкова безполезен както дрейк ледър и авадон лайт. Декс е безполезен стат - ОСОБЕНО за арчери. Излишно е да си хвърляте всички пари и усилия в крафтене на такива глупости при положение че може да се изкара на плейтед ледър +3/4 до 70 лвл. За стрелеца единствения полезен символ е +стр - декс(възможно най-много).
Хоукай по принцип е най-нуубския герой в тая игра. Снайпа е ужасяващо прост скил, а той няма с какво друг да превъзхожда СР - нито има по голям крит рейт, нито по голям крит демидж, нито по голям спийд. Верно стреля малко по-бързичко, ама пък ква файда че стреляш бързо като могат да ти избягат? Ако пък ще разчиташ на п.атк. - ми да беше направил ПР. И без това ПР е най-добрия стрелец, както за пве, така и за пвп. Даш, маш бла бла. Тоя даш да не трае вечно? или смяташ докато той бяга ти да го убиеш с 1 стрела?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 21:30

Mangalf написа:
тцтц.
Той мартинкфриймен че е нууб, нууб е, ама и вие не сте по-добри щото не можете да го наредите.
Вярно е че дуум лайт е безполезен... принципно е почти толкова безполезен както дрейк ледър и авадон лайт. Декс е безполезен стат - ОСОБЕНО за арчери. Излишно е да си хвърляте всички пари и усилия в крафтене на такива глупости при положение че може да се изкара на плейтед ледър +3/4 до 70 лвл. За стрелеца единствения полезен символ е +стр - декс(възможно най-много).
Хоукай по принцип е най-нуубския герой в тая игра. Снайпа е ужасяващо прост скил, а той няма с какво друг да превъзхожда СР - нито има по голям крит рейт, нито по голям крит демидж, нито по голям спийд. Верно стреля малко по-бързичко, ама пък ква файда че стреляш бързо като могат да ти избягат? Ако пък ще разчиташ на п.атк. - ми да беше направил ПР. И без това ПР е най-добрия стрелец, както за пве, така и за пвп. Даш, маш бла бла. Тоя даш да не трае вечно? или смяташ докато той бяга ти да го убиеш с 1 стрела?

HE и SR имат един и същи крит рейт, 500.
Крит демидж на HE е по-голям заради PAtk, както и заради крит демидж пасивните (!1!1!! 100 демидж повече)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2007 22:10

Имат еднакъв крит рейт, така ли ?

АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 08:27

ИГРИЧКАТА Е СУПЕР!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 13:28

Брей какво се хванахте за тоя Doom сет :lol:.
Причината, поради която бях с него - не бях събрал пари, за да почна с крафта на Maj Set. На някои можеби не им е ясно, че на офи е тежко откъм кинтите ;).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 19:11

Smookey написа:
Имат еднакъв крит рейт, така ли ?

АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа АхьхьауъаУаьухахьуаьухауььааьуаьухаьухаььааЬьаьа

Значи 500 крит рейт на SR > 500 крит рейт на НЕ? Или SR имат ubb3r1337sk1llz, дето им позволяват да минат 500 крит рейт?

@Гипо, на офи кинтите не тежат. Все пак, има IGE.com.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 19:17

martinkfreеman написа:
Което е за ламери.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 21:37

|Вuddy| написа:
martinkfreеman написа:
Което е за ламери.

NUB! EBEYR!
Харесва ли ти или не, почти всички го правят, освен тези I-R-1337-PR0-NO-EBAY хора (които вместо това ползват ботове).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2007 22:01

Кои всички бе човеко? Да, има ebayers има ботери... кои всички?
Половината трейдъри из гиран ги познавам и знам на кого са. Знам и кой с колко труд си е изкарал "A"/"S" грейда.
Едни от най-богатите legit трейдъри дето щъкат по големите градове са на BGта. А за нас ebay е малко чуждо.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com