Автор |
Съобщение |
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 15:42
Immaterium написа: Пич имам и X800 Xt и ми е ясно на какво прилича водата. Подобна е на CoH само ,че е по-бурна и изглежда като по-жива. Което е хубаво.
Мога да ти кажа ,че 9250-тката 256- 128 бита като имам предвид на макс значи на макс. 2.0 шейдър ще ти извади същото от играта което и 3.0 защото то е максималното. Тя не е сложена със ефект специално за 3.0 допълнителен. И съм виждал какво е мъгла над тиберия патрулиращи войници по сградите и т.н. и То точно на 9xxx карти при които дори не се замисля играта при огромни мелета. Вярно че АА-то не е пуснато но при положение ,че всичко друго е гг май френд.
X800 е със SM2.0 Играта ползва SM3.0. И то доста. Не си видял и половината от красотата на водата. Нищо лично.
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 16:46
И аз играх. И мен ме кефи. И малко ме дразни че менюто изчезва ( просто е прекалено голямо за да играеш без него и дразни когато се махне )
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 17:05
M174K4 написа: Immaterium написа: Пич имам и X800 Xt и ми е ясно на какво прилича водата. Подобна е на CoH само ,че е по-бурна и изглежда като по-жива. Което е хубаво.
Мога да ти кажа ,че 9250-тката 256- 128 бита като имам предвид на макс значи на макс. 2.0 шейдър ще ти извади същото от играта което и 3.0 защото то е максималното. Тя не е сложена със ефект специално за 3.0 допълнителен. И съм виждал какво е мъгла над тиберия патрулиращи войници по сградите и т.н. и То точно на 9xxx карти при които дори не се замисля играта при огромни мелета. Вярно че АА-то не е пуснато но при положение ,че всичко друго е гг май френд. X800 е със SM2.0 Играта ползва SM3.0. И то доста. Не си видял и половината от красотата на водата. Нищо лично.
За щастие съм я играл в приятел със Интел коре Дуо + 8800 Нвидиа и 2 гб рам. Да виждал съм такава красота която ти не си виждал нищo лично
Разбира се X800-а е повече от перфектен за да ми поддържа всичко нужно и да и се кефя на макс (Lol освен водата- добре че няма водни битка а ?) .
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:04
Immaterium написа: M174K4 написа: Immaterium написа: Пич имам и X800 Xt и ми е ясно на какво прилича водата. Подобна е на CoH само ,че е по-бурна и изглежда като по-жива. Което е хубаво.
Мога да ти кажа ,че 9250-тката 256- 128 бита като имам предвид на макс значи на макс. 2.0 шейдър ще ти извади същото от играта което и 3.0 защото то е максималното. Тя не е сложена със ефект специално за 3.0 допълнителен. И съм виждал какво е мъгла над тиберия патрулиращи войници по сградите и т.н. и То точно на 9xxx карти при които дори не се замисля играта при огромни мелета. Вярно че АА-то не е пуснато но при положение ,че всичко друго е гг май френд. X800 е със SM2.0 Играта ползва SM3.0. И то доста. Не си видял и половината от красотата на водата. Нищо лично. За щастие съм я играл в приятел със Интел коре Дуо + 8800 Нвидиа и 2 гб рам. Да виждал съм такава красота която ти не си виждал нищo лично Разбира се X800-а е повече от перфектен за да ми поддържа всичко нужно и да и се кефя на макс (Lol освен водата- добре че няма водни битка а ?) .
Дада, още малко ше кажеш и че в НАСА си ходил там да я тестваш лично
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:11
Хикс написа: Immaterium написа: M174K4 написа: Immaterium написа: Пич имам и X800 Xt и ми е ясно на какво прилича водата. Подобна е на CoH само ,че е по-бурна и изглежда като по-жива. Което е хубаво.
Мога да ти кажа ,че 9250-тката 256- 128 бита като имам предвид на макс значи на макс. 2.0 шейдър ще ти извади същото от играта което и 3.0 защото то е максималното. Тя не е сложена със ефект специално за 3.0 допълнителен. И съм виждал какво е мъгла над тиберия патрулиращи войници по сградите и т.н. и То точно на 9xxx карти при които дори не се замисля играта при огромни мелета. Вярно че АА-то не е пуснато но при положение ,че всичко друго е гг май френд. X800 е със SM2.0 Играта ползва SM3.0. И то доста. Не си видял и половината от красотата на водата. Нищо лично. За щастие съм я играл в приятел със Интел коре Дуо + 8800 Нвидиа и 2 гб рам. Да виждал съм такава красота която ти не си виждал нищo лично Разбира се X800-а е повече от перфектен за да ми поддържа всичко нужно и да и се кефя на макс (Lol освен водата- добре че няма водни битка а ?) . Дада, още малко ше кажеш и че в НАСА си ходил там да я тестваш лично
Ако щеш вярвай има вече много хора със много добри компютри. А и аз го споменавам като аргумент. Виждал съм игри с такава графика чиито опции на вас са ви във сиво (недостъпни)
П.С - Открих по-точно моят приятел откри как да отключи да може човек да играе със Нод във скирмиша.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:14
Immaterium написа: П.С - Открих по-точно моят приятел откри как да отключи да може човек да играе със Нод във скирмиша.
Просто цъкаш на NOD и натинскаш "N"...По тоя начин ако искаш цъкни на GDI за враг и натисни G...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:31
Immaterium написа: Виждал съм игри с такава графика чиито опции на вас са ви във сиво (недостъпни)
Я кажи поне една такава игра.
Пробвах и другата фракция. Ами какво да кажа.. достатъчно различни са ,като единици и като стил на игра. Нямам търпение за цялата игра (:
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:32
Гледам много и се точите.
Не хранете особено големи надежди да не останете разочаровани това е демо и има време да развалят играта.
Все пак това е EA.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:34
Върви ми на щайгата пирфектно Иначе играта е много добра.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:37
Immaterium написа: Виждал съм игри с такава графика чиито опции на вас са ви във сиво (недостъпни)
Я стабилизирай
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 22:55
Time's up написа: Immaterium написа: Виждал съм игри с такава графика чиито опции на вас са ви във сиво (недостъпни) Я стабилизирай
Да не задълбаваме защото ще бъдат много а ?
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 23:30
Lonely ArchAngel написа: Гледам много и се точите. Не хранете особено големи надежди да не останете разочаровани това е демо и има време да развалят играта. Все пак това е EA. Аха... до 26ти март? До тогава ида си съдерат задниците пичовете от westwood(по настоящем EA LA) няма да успеят да прецакат играта- все пак трябва да излязат с gold версия пред разпространителя си скоро. Играта просто ще е хит и то напълно очакван
Immaterium, я ни кажи на коя игра и кои опции са ни в сивичко? Интересно ми е как така тая 8800 вади ефекти, които другите карти не вадят в момента? Без dx10, 8800 не дава нищо повече освен по-висок framerate и възможност за по-високи филтрации. Никви dx10 изгъзици няма да видите скоро Като изключим останалите неща(като липса на dx10 игри и dx10 пачове за "стари" игри) имам да ви споделя само 1 нещо- nVidia добави dx10 подръжка чак в последната си версия на драйвърите.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
bheil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 11:08
егати от кога чакам нещо ново от С&С
обаче май само аз ще се оплача че нямам място на харда - дори и само да сваля демото
иначе искрено се надявам да ми тръгне на FX 5200
___________________________________ и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 12:31
Undead Dude написа: Lonely ArchAngel написа: Гледам много и се точите. Не хранете особено големи надежди да не останете разочаровани това е демо и има време да развалят играта. Все пак това е EA. Аха... до 26ти март? До тогава ида си съдерат задниците пичовете от westwood(по настоящем EA LA) няма да успеят да прецакат играта- все пак трябва да излязат с gold версия пред разпространителя си скоро. Играта просто ще е хит и то напълно очакван Immaterium, я ни кажи на коя игра и кои опции са ни в сивичко? Интересно ми е как така тая 8800 вади ефекти, които другите карти не вадят в момента? Без dx10, 8800 не дава нищо повече освен по-висок framerate и възможност за по-високи филтрации. Никви dx10 изгъзици няма да видите скоро Като изключим останалите неща(като липса на dx10 игри и dx10 пачове за "стари" игри) имам да ви споделя само 1 нещо- nVidia добави dx10 подръжка чак в последната си версия на драйвърите.
Говоря общо не се фащай буквално. Идеята е ,че е с възможно най-новите части по-скоро най-новият компютър и е нещо невероятно примерно Обливиън ама всичко пуснато на най-високи опции. Както и други игри ... Том кланси и т.н
Идеята ми беше ,че много хора се натискат да разправят на други какво са виждали или не са. Определно вече много имат страшни компютри които позволяват тези настройки. Идеята е ,че всеки много знае и вижда ама на картинки в списанията
Ясно е вече ,че изместихме полюсите на темата което е жалко.
По темата ... какво мислите за Аватара личното ми мнение е ,че освен грозен а и безполезен. Струва 3000 а не можеи половината хелт да свали на Мамута който е 2500.
Дори и със закачена огнехвъргачка ,кенъна , ракети и стелт технологията
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 12:44
Според мен Мамутите като цяло са почти имба, се едно играя с Emperor танкове в Generals-а.Просто са уникално мощни, и ако ония jar-нещо-си ( артилерията ) им прави подкрепящ огън отзад, няма какво да ги спре! Като цяло играта с GDI повече ми харесва, NOD като дизайн и тн повече ме привличат, ама едениците като че ли не са толкова добри Ще видим извънземните какво ще предложат, но имам чувството, че ще бъде напечено и там.Като цяло - skirmish-а е толко зарибяващ, че забравих да ида на лекар заради играта!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 13:38
Именно , именно. Освен да бъдат спрени със много фанатици, с подкрепа от скорпиъни но с ъпгрейднат лазер и стелт танкове. И то всичкото в много големи количества. Иначе извънземните на 100% ония триподи ще правят най-голямото мазало а суперуепъна им е мани бегай.
Нод като цяло са ми любими NOD защото е трудно да се играе с тях тоест имат повече слаби еденици и трябва да направиш невъзможното за да победиш. Но пък на GDI орбитала е просто красота.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 15:43
Като гледам дизайна на мамутите и как изстрелват ракети(руските апокалипсиси от РА2),защо ли имам чувството,че Скримците ще се концетрират около mind-control-a
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 19:34
Time's up написа: Като гледам дизайна на мамутите и как изстрелват ракети(руските апокалипсиси от РА2),защо ли имам чувството,че Скримците ще се концетрират около mind-control-a
Мисля ,че някъде беше опоменато ,че именно извънзена раса е дала майн контрол технологията на Юри. Като Алер 2 е примерно 100 години преди Тбериан поне по сценарии. Така ,че е напълно възможно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 22:02
Wow! Не съм и предполагал, че играта ще се окаже толкова яка! Като повечето от вас я инсталирах доста скептично настроен (защото повечето продължения на хитови игри са бози), но след като я пуснах ... онемях! Та това е класиката Command/Conquer 1, само че с невероятно подобрен интерфейс и графика! Да, графиката е лека и великолепна! Никога, никога графиката не е била важна за мен, но тук просто пълни окото! Единиците и на GDI и на NOD са много добре подбрани и предлагат невероятно много варианти за ТАКТИКА и СТРАТЕГИЯ! А като гледам пък в интернет какви ще са единиците на Скриновете косата ми се изправя! Играта ще маже!!!
Евала, че са уловили духа на оригиналната игра, а не са направили новаторска помия, натъпкана с никому ненужни нови идеи.
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2007 19:58
за 5 скримиша до сега , бия медиум за 14 мин последната игра
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|