Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 15:42

Immaterium написа:
Пич имам и X800 Xt и ми е ясно на какво прилича водата. Подобна е на CoH само ,че е по-бурна и изглежда като по-жива. Което е хубаво.

Мога да ти кажа ,че 9250-тката 256- 128 бита като имам предвид на макс значи на макс. 2.0 шейдър ще ти извади същото от играта което и 3.0 защото то е максималното. Тя не е сложена със ефект специално за 3.0 допълнителен. И съм виждал какво е мъгла над тиберия патрулиращи войници по сградите и т.н. и То точно на 9xxx карти при които дори не се замисля играта при огромни мелета. Вярно че АА-то не е пуснато но при положение ,че всичко друго е гг май френд.

X800 е със SM2.0 Играта ползва SM3.0. И то доста. Не си видял и половината от красотата на водата. Нищо лично. :wink:

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 16:46

И аз играх. И мен ме кефи. И малко ме дразни че менюто изчезва ( просто е прекалено голямо за да играеш без него и дразни когато се махне :) )

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 17:05

M174K4 написа:
Immaterium написа:
Пич имам и X800 Xt и ми е ясно на какво прилича водата. Подобна е на CoH само ,че е по-бурна и изглежда като по-жива. Което е хубаво.

Мога да ти кажа ,че 9250-тката 256- 128 бита като имам предвид на макс значи на макс. 2.0 шейдър ще ти извади същото от играта което и 3.0 защото то е максималното. Тя не е сложена със ефект специално за 3.0 допълнителен. И съм виждал какво е мъгла над тиберия патрулиращи войници по сградите и т.н. и То точно на 9xxx карти при които дори не се замисля играта при огромни мелета. Вярно че АА-то не е пуснато но при положение ,че всичко друго е гг май френд.

X800 е със SM2.0 Играта ползва SM3.0. И то доста. Не си видял и половината от красотата на водата. Нищо лично. :wink:

За щастие съм я играл в приятел със Интел коре Дуо + 8800 Нвидиа и 2 гб рам. Да виждал съм такава красота която ти не си виждал нищo лично ;)

Разбира се X800-а е повече от перфектен за да ми поддържа всичко нужно и да и се кефя на макс (Lol освен водата- добре че няма водни битка а ?) .

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 21:04

Immaterium написа:
M174K4 написа:
Immaterium написа:

За щастие съм я играл в приятел със Интел коре Дуо + 8800 Нвидиа и 2 гб рам. Да виждал съм такава красота която ти не си виждал нищo лично ;)

Разбира се X800-а е повече от перфектен за да ми поддържа всичко нужно и да и се кефя на макс (Lol освен водата- добре че няма водни битка а ?) .

Дада, още малко ше кажеш и че в НАСА си ходил там да я тестваш лично

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 21:11

Хикс написа:
Immaterium написа:
M174K4 написа:
Immaterium написа:

Дада, още малко ше кажеш и че в НАСА си ходил там да я тестваш лично

Ако щеш вярвай има вече много хора със много добри компютри. А и аз го споменавам като аргумент. Виждал съм игри с такава графика чиито опции на вас са ви във сиво (недостъпни) ;)

П.С - Открих по-точно моят приятел откри как да отключи да може човек да играе със Нод във скирмиша. ;)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 21:14

Immaterium написа:
П.С - Открих по-точно моят приятел откри как да отключи да може човек да играе със Нод във скирмиша. ;)

Просто цъкаш на NOD и натинскаш "N"...По тоя начин ако искаш цъкни на GDI за враг и натисни G...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 21:31

Immaterium написа:
Виждал съм игри с такава графика чиито опции на вас са ви във сиво (недостъпни) ;)

Я кажи поне една такава игра.

Пробвах и другата фракция. Ами какво да кажа.. достатъчно различни са ,като единици и като стил на игра. Нямам търпение за цялата игра (:

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 21:32

Гледам много и се точите.
Не хранете особено големи надежди да не останете разочаровани това е демо и има време да развалят играта.
Все пак това е EA. :roll:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 21:34

Върви ми на щайгата пирфектно :lol: Иначе играта е много добра.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 21:37

Immaterium написа:
Виждал съм игри с такава графика чиито опции на вас са ви във сиво (недостъпни) ;)

Я стабилизирай :lol:

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 22:55

Time's up написа:
Immaterium написа:

Я стабилизирай :lol:

Да не задълбаваме защото ще бъдат много а ? :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2007 23:30

Lonely ArchAngel написа:
Не хранете особено големи надежди да не останете разочаровани това е демо и има време да развалят играта.
Аха... до 26ти март? :) До тогава ида си съдерат задниците пичовете от westwood(по настоящем EA LA) няма да успеят да прецакат играта- все пак трябва да излязат с gold версия пред разпространителя си скоро. Играта просто ще е хит и то напълно очакван ;)

Immaterium, я ни кажи на коя игра и кои опции са ни в сивичко? :) Интересно ми е как така тая 8800 вади ефекти, които другите карти не вадят в момента? Без dx10, 8800 не дава нищо повече освен по-висок framerate и възможност за по-високи филтрации. Никви dx10 изгъзици няма да видите скоро :) Като изключим останалите неща(като липса на dx10 игри и dx10 пачове за "стари" игри) имам да ви споделя само 1 нещо- nVidia добави dx10 подръжка чак в последната си версия на драйвърите.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2007 11:08

егати от кога чакам нещо ново от С&С
обаче май само аз ще се оплача че нямам място на харда - дори и само да сваля демото :(
иначе искрено се надявам да ми тръгне на FX 5200

и Адът следваше подире му...

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2007 12:31

Undead Dude написа:
Lonely ArchAngel написа:
Аха... до 26ти март? :) До тогава ида си съдерат задниците пичовете от westwood(по настоящем EA LA) няма да успеят да прецакат играта- все пак трябва да излязат с gold версия пред разпространителя си скоро. Играта просто ще е хит и то напълно очакван ;)

Immaterium, я ни кажи на коя игра и кои опции са ни в сивичко? :) Интересно ми е как така тая 8800 вади ефекти, които другите карти не вадят в момента? Без dx10, 8800 не дава нищо повече освен по-висок framerate и възможност за по-високи филтрации. Никви dx10 изгъзици няма да видите скоро :) Като изключим останалите неща(като липса на dx10 игри и dx10 пачове за "стари" игри) имам да ви споделя само 1 нещо- nVidia добави dx10 подръжка чак в последната си версия на драйвърите.

Говоря общо не се фащай буквално. :) Идеята е ,че е с възможно най-новите части по-скоро най-новият компютър и е нещо невероятно примерно Обливиън ама всичко пуснато на най-високи опции. Както и други игри ... Том кланси и т.н

Идеята ми беше ,че много хора се натискат да разправят на други какво са виждали или не са. Определно вече много имат страшни компютри които позволяват тези настройки. :) Идеята е ,че всеки много знае и вижда ама на картинки в списанията ;)

Ясно е вече ,че изместихме полюсите на темата което е жалко.

По темата ... какво мислите за Аватара личното ми мнение е ,че освен грозен а и безполезен. Струва 3000 а не можеи половината хелт да свали на Мамута който е 2500.
Дори и със закачена огнехвъргачка ,кенъна , ракети и стелт технологията

:?

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2007 12:44

Според мен Мамутите като цяло са почти имба, се едно играя с Emperor танкове в Generals-а.Просто са уникално мощни, и ако ония jar-нещо-си ( артилерията ) им прави подкрепящ огън отзад, няма какво да ги спре! Като цяло играта с GDI повече ми харесва, NOD като дизайн и тн повече ме привличат, ама едениците като че ли не са толкова добри :? Ще видим извънземните какво ще предложат, но имам чувството, че ще бъде напечено и там.Като цяло - skirmish-а е толко зарибяващ, че забравих да ида на лекар заради играта! :lol:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2007 13:38

Именно , именно. Освен да бъдат спрени със много фанатици, с подкрепа от скорпиъни но с ъпгрейднат лазер и стелт танкове. И то всичкото в много големи количества. Иначе извънземните на 100% ония триподи ще правят най-голямото мазало а суперуепъна им е мани бегай.

Нод като цяло са ми любими NOD защото е трудно да се играе с тях тоест имат повече слаби еденици и трябва да направиш невъзможното за да победиш. Но пък на GDI орбитала е просто красота.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2007 15:43

Като гледам дизайна на мамутите и как изстрелват ракети(руските апокалипсиси от РА2),защо ли имам чувството,че Скримците ще се концетрират около mind-control-a :?

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2007 19:34

Time's up написа:
Като гледам дизайна на мамутите и как изстрелват ракети(руските апокалипсиси от РА2),защо ли имам чувството,че Скримците ще се концетрират около mind-control-a :?

Мисля ,че някъде беше опоменато ,че именно извънзена раса е дала майн контрол технологията на Юри. Като Алер 2 е примерно 100 години преди Тбериан поне по сценарии. Така ,че е напълно възможно

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2007 22:02

Wow! Не съм и предполагал, че играта ще се окаже толкова яка! Като повечето от вас я инсталирах доста скептично настроен (защото повечето продължения на хитови игри са бози), но след като я пуснах ... онемях! Та това е класиката Command/Conquer 1, само че с невероятно подобрен интерфейс и графика! Да, графиката е лека и великолепна! Никога, никога графиката не е била важна за мен, но тук просто пълни окото! Единиците и на GDI и на NOD са много добре подбрани и предлагат невероятно много варианти за ТАКТИКА и СТРАТЕГИЯ! А като гледам пък в интернет какви ще са единиците на Скриновете косата ми се изправя! Играта ще маже!!!

Евала, че са уловили духа на оригиналната игра, а не са направили новаторска помия, натъпкана с никому ненужни нови идеи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2007 19:58

за 5 скримиша до сега , бия медиум за 14 мин последната игра :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com