RQ:тема по литература
RQ:тема по литература
Образа на любовта в стихотвореноето на К (Пушкин)
Ми това трябва да ти е допълнителна мотивация, ти я познаваш а не ниеfl0w написа:не е за мен темата вече немисе налага да пиша,за едно момиче е†Soul Hunter† написа:Имах предвид да я напишеш, използвайки собствения си ум, не да изровиш темата готова от Интернет и да я препишеш.
ПП И аз имам да пише тема за утре, но ме мързи и ще се прежаля.
Така и правя.. :>
Общо взето в тоя сайт аз лично съм намирал всичко, което ми е трябвало за даскало (есета, съчинения, доклади и т.н.)
Затова и го предлагам на хората
Общо взето в тоя сайт аз лично съм намирал всичко, което ми е трябвало за даскало (есета, съчинения, доклади и т.н.)
Затова и го предлагам на хората
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!†Soul Hunter† написа:Ми да го еба вече бе, толкова ли сте малоумни ти и твота приятелка да не можете да се напънете и да измислете пет реда възхвала за "високата нравственост на любовта" в това тъпо стихотворение? Еби му мамата и тъпанари, дето станаха в България, очакват всичко наготово...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
The Chameleon написа:Тъй, тъй...
Не можах да разбера подкрепяте ли ме, или ми се подигравате...Nocturno написа:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Автора, защо вместо да киснеш тук, във форума, надявайки се да ти помогнем, не вземеш няколко допълнителни уроци по Български език? Нужни са ти, като те гледам.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Виждал съм как хора, които не могат да се изразяват с изречения от повече от четири-пет думи, и които имат моралната обремененост на кестен, пишат есета за 5,50. Щом те могат, всеки лешпер в настроение да разтяга локуми ще може да го направи. Ала тия просто ги мързи, колега.†Soul Hunter† написа:Ми да го еба вече бе, толкова ли сте малоумни ти и твота приятелка да не можете да се напънете и да измислете пет реда възхвала за "високата нравственост на любовта" в това тъпо стихотворение? Еби му мамата и тъпанари, дето станаха в България, очакват всичко наготово...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Не случайно ме наричат ' пророка Тирезий 'Nocturno написа:хахах, Гоше, дали не сме телепати и пишем по едно и също време такива постове, а ? :Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq