RQ:тема по литература
RQ:тема по литература
Образа на любовта в стихотвореноето на К (Пушкин)
fl0w написа:†Soul Hunter† написа:Имах предвид да я напишеш, използвайки собствения си ум, не да изровиш темата готова от Интернет и да я препишеш.
не е за мен темата вече немисе налага да пиша,за едно момиче е
Ми това трябва да ти е допълнителна мотивация, ти я познаваш а не ние

ПП И аз имам да пише тема за утре, но ме мързи и ще се прежаля.
Така и правя.. :>
Общо взето в тоя сайт аз лично съм намирал всичко, което ми е трябвало за даскало (есета, съчинения, доклади и т.н.)
Затова и го предлагам на хората
Общо взето в тоя сайт аз лично съм намирал всичко, което ми е трябвало за даскало (есета, съчинения, доклади и т.н.)
Затова и го предлагам на хората
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

†Soul Hunter† написа:Ми да го еба вече бе, толкова ли сте малоумни ти и твота приятелка да не можете да се напънете и да измислете пет реда възхвала за "високата нравственост на любовта" в това тъпо стихотворение? Еби му мамата и тъпанари, дето станаха в България, очакват всичко наготово...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
The Chameleon написа:Тъй, тъй...
Nocturno написа:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Не можах да разбера подкрепяте ли ме, или ми се подигравате...
Автора, защо вместо да киснеш тук, във форума, надявайки се да ти помогнем, не вземеш няколко допълнителни уроци по Български език? Нужни са ти, като те гледам.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
†Soul Hunter† написа:Ми да го еба вече бе, толкова ли сте малоумни ти и твота приятелка да не можете да се напънете и да измислете пет реда възхвала за "високата нравственост на любовта" в това тъпо стихотворение? Еби му мамата и тъпанари, дето станаха в България, очакват всичко наготово...
Виждал съм как хора, които не могат да се изразяват с изречения от повече от четири-пет думи, и които имат моралната обремененост на кестен, пишат есета за 5,50. Щом те могат, всеки лешпер в настроение да разтяга локуми ще може да го направи. Ала тия просто ги мързи, колега.

-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Nocturno написа:хахах, Гоше, дали не сме телепати и пишем по едно и също време такива постове, а ? :Д
Не случайно ме наричат ' пророка Тирезий '

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq