Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2007 22:19

† iMMortality † написа:
@ Стифлер Понеже работата е ясна,но никой явно не иска да ти каже,отново аз ще се нагърбя с тая роля като в отбора ми по футбол и ест. аз ще излеза лошия и злия.Нямаме място човек.Сега помисли...теб те бие пилето,а случайно да виждаш пилето да е като титуляр в някой от отборите за клан вс клан?Или го няма или много рядко се случва,това означава,че ти и да влезеш ще седиш само за интериор(грубо казано).Говорили сме в клана за нов играч и ако има то това ще е гонзо,поне така искаме повечето от клана.Ако влязат и ван и гонзо,тогава битката за титулярните места в клана ще бъде зверска между мен,крис,танаси,гонзо,реван,ван,гонзо,пилето и какво ще стане с теб?Ти няма да имаш възможността да играеш докато не стигнеш ПОНЕ нивото на половината ни играчи.Съжалявам,че ти го казвам,никой не искам да обидя или засегна,нито пък да се изтъквам,но това е просто положението...Няма защо да се заблуждаваме и да бявим неизбежното..

Е не брато, то аз имам чувството че вече всички, които играят в тея турнири са в клана :) Пилето, Стифлър, не знам си кой, sry хора ама тва е глупаво...

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2007 23:05

Значи сега , дали сме шанс на стифлър,ще си играе там няколко мача и накрая ще кажем,ако не го приемем, ще помислим за ван и гонзо,единствената цел е да подсилим клана,понеже се махнаха макарон4о и ларсон :wink:
Така че Повече от 2 човека немогат да влезнат :wink:
При положение че не приемем стифлър,което е по вероятно дано не се обижда ама ще видим все пак,ще помислим за гонзо :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2007 23:08

Ми нз Иморталити това не значи че като съм паднал от Пилето и не съм за тоя клан.Нз Крисан и Марин да си кажат мнението.Все пак ние с теб не сме играли от доста време а пък и връзката ни е лоша.Поне от последния ми мач на турнира останах с впечетление че с Марин да не кажа сериозна дума,но както викаш ти да стигна поне до половината им качества то от тоя мач разбрах че съм стигнал то ако не 70% от Марин то 50-60% дори да не кажа че като играхме с Марин леко го превъзхождах но да не се фукам щом няма място така да е.Дали няма място или вия не ме искате това не е моя работа така че няма повече да ви дразня с мойте простотий.Дано приемете Ван и Гонзо и да станете първи на турнира за кланове във форума на Алиенс и Трои.
Исках от самото начало да вляза в клана,но май няма да стане.

ПП.Марин е истинския капитан поне той можеше да ми го каже а не ти-Иморталити.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2007 23:15

Какво да ти кажа , аз ти казах каквото трябваше играеш си мачовете и тва е другите не ги слушай,накрая ще решим просто ти казах , кое е по вероятно , ест, имаш време да ниопровергаш :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2007 23:26

Как ще стане това след като всички май искат Ван и Гонзо.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2007 23:46

Стифлер не си ме разбрал казах ти да стигнеш поне тяхното ниво,което логично следва не 50 % от тяхните умения,а да станеш по-добър от тях...Аз не съм капитан,но освен,че марин е капитан ние също си имаме собствено мнение,което няма кой да ни го ограничава,марин може да ни избира кои сме в титулярния състав и кои не,но не може да ни каже какво ние да мислим и какво не.Аз ти казвам моето мнение и на още някои от клана,които няма да ги спомена,а и не се съмнявам,че и други така мислят.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 00:02

† iMMortality † написа:
Стифлер не си ме разбрал казах ти да стигнеш поне тяхното ниво,което логично следва не 50 % от тяхните умения,а да станеш по-добър от тях...Аз не съм капитан,но освен,че марин е капитан ние също си имаме собствено мнение,което няма кой да ни го ограничава,марин може да ни избира кои сме в титулярния състав и кои не,но не може да ни каже какво ние да мислим и какво не.Аз ти казвам моето мнение и на още някои от клана,които няма да ги спомена,а и не се съмнявам,че и други така мислят.

ОК.Няма да досаждам!Няма да вляза в клана и толкоз.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 00:06

Етооо пак аз съм лошия...но карай вече свикнах :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 00:08

† iMMortality † написа:
Иморталити остави тая работа.не си лошия, тва е положението.
Стъфлър, както каза Марин, изиграй си мачовете с нас, пък може да ни биеш и тн нищо не се знае, след това ще решим. :wink:

Ето виж и мене...откога съм в клана, а за пръв път играх сега срещу клана на ван, а пък чак сега ще съм в отбора за Fifa-league...а съм тук повече от месец и тн...но ето виждаш ли, даде ми се шанс срещу клана на ван-победих, доверието се вдига, ето бих Реван сега ще играя във Fifa League. Мисълта ми беше, че и ти имаш шанс сега да играеш с нас и да видим... :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 00:18

Ами нека да играе,аз не го спирам,но в случай,че бие там 2/4 или 3/4 от хората в клана и решите да го взимаме,бих искал и аз да изиграя 1 мач,за да си кажа по-адекватно и аргументирано мнението.
@Пилето:Мерси,но много хора го възприемат по друг начин.В смисъл примерно като играем отбора ми по футбол от 8 човека трябва да изберем 5 титуляра,2ма са 100 % резерви,а 3тия е доста добър и е трудно да се каже дали е резерва или не и ест. другите титуляри се скриват зад мен и си мълчат,гледат в краката и ест. аз трябва да кажа:Ми седни сега по-късно в мача,ще те пуснем и той ме поглежда малко на криво,другите с надежда,че ще му помогнат,но уви те не казват нищо(не че са на друго мнение от моето,но не искат да му го кажат) и накрая си сяда...Мразя да играя тая роля на "гаднярът"..... :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 00:55

Ми обясни му го това...ако питаш мене, иначе все някой трябва да ги казва такива неща, не визирам тоя случай...ако не си ти, то трябва да е някой от отбора ти и така... :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 08:23

Марин ми каза че не резултата е важен и да бия 2/4 или 3/4.Каза ми че е важно как играя и мнението на другите за играта ми,а не да ги бия както казаваш ти!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 09:18

Хах убеден съм,че Марин не е имал точно това в предвид(поне не в буквалния смисъл),защото ако паднеш от всички,обаче играеш хубаво и красиво,но играта ти не е ефективна?!Какъв е смисълът тогава...Един от основните игричи на Victorious Дригри играе по тотално бъгав начин и много ме нервира като играя по някой турнир с него,защото ме изкарва извън равновесие,но за сметка на това играта му е ефективна и бяха на финал на clan war-a.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 09:49

† iMMortality † написа:
Хах убеден съм,че Марин не е имал точно това в предвид(поне не в буквалния смисъл),защото ако паднеш от всички,обаче играеш хубаво и красиво,но играта ти не е ефективна?!Какъв е смисълът тогава...Един от основните игричи на Victorious Дригри играе по тотално бъгав начин и много ме нервира като играя по някой турнир с него,защото ме изкарва извън равновесие,но за сметка на това играта му е ефективна и бяха на финал на clan war-a.

Да но паднах от Пилето с един гол.Първия мач 3:3 втория 6:5.С Крисан да не се обижда но го бих и сам каза че срещу мен няма победа.За турнира с Марин направихме мн равностойни мачове,но нямах късмет!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 11:40

оффффф няма какво така да си говорим във въздуха.Пишеш ми когато си свободен,изиграваме мач и ти казвам мнението ми за играта ти и толкоз.Няма повече да говоря е така на стената

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 12:05

Nqma smisal da igraem az se otkazvam nqma da vlizam 6tom nqma mqsto.

PP.Pi6a ot klub zatova ne pi6a na kirilica!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 12:45

Ми не че се оправдавам но просто когато играя със стифлър все едно вратата е омагьосана и си скъсвам нервите.Помня в един мач по отдавна как на празна врата пропуснах.Аз рядко пропускам но като играя с него е просто...Жалко че не можах да взема скрийншот като играхме от мача но ударите към врата бяха нещо от сорта на 40 удара от моя страна и 6-7 от негова ... просто нещо уникално сигурно 50% от всичките ми пропуски на тая фифа са докато съм играл с него :shock: Той е добър но не блести особенно а аз се бях нахъсал да го бия и играх като луд... и пак просто стигам до вратата му и или ше бия отстрани или право във вратаря ...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 12:58

Е ако не ви достига човек ме викнете 8) :lol: :lol: :lol: :lol: шега ве

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 13:40

† iMMortality † написа:

Явно има да се карате но поне признавам иморталити за човек който е напълно откровен не че другите не са но той си го казва направо не мисля че трябва да се карате защото ако искате мен и гонзо за мен не е ясно макар аз да мисля че имам доста по-добри умения от някой но както и да е да се върнем на темата нито аз нито гонзо няма да влезем докато не свърши тура в Фифа лииг поне така се разбрахме да се помъчим нашия клан който се распада но все пак имаме един 1/3 финал за клановете :lol: така че момчета пожелавам ви успех на него турнир а идеята която май иморталити каза за два клана се едно според мен е добра :lol:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 13:45

Идеята за 2 клана е тъпа. Защото има един клан и това е PCMC. Ок нека свърши Fifa-League и ще видим за ван и гонзо, както и за стифлър евентуално....поне аз така мисля

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com