Автор |
Съобщение |
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 22:19
† iMMortality † написа: @ Стифлер Понеже работата е ясна,но никой явно не иска да ти каже,отново аз ще се нагърбя с тая роля като в отбора ми по футбол и ест. аз ще излеза лошия и злия.Нямаме място човек.Сега помисли...теб те бие пилето,а случайно да виждаш пилето да е като титуляр в някой от отборите за клан вс клан?Или го няма или много рядко се случва,това означава,че ти и да влезеш ще седиш само за интериор(грубо казано).Говорили сме в клана за нов играч и ако има то това ще е гонзо,поне така искаме повечето от клана.Ако влязат и ван и гонзо,тогава битката за титулярните места в клана ще бъде зверска между мен,крис,танаси,гонзо,реван,ван,гонзо,пилето и какво ще стане с теб?Ти няма да имаш възможността да играеш докато не стигнеш ПОНЕ нивото на половината ни играчи.Съжалявам,че ти го казвам,никой не искам да обидя или засегна,нито пък да се изтъквам,но това е просто положението...Няма защо да се заблуждаваме и да бявим неизбежното..
Е не брато, то аз имам чувството че вече всички, които играят в тея турнири са в клана Пилето, Стифлър, не знам си кой, sry хора ама тва е глупаво...
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 23:05
Значи сега , дали сме шанс на стифлър,ще си играе там няколко мача и накрая ще кажем,ако не го приемем, ще помислим за ван и гонзо,единствената цел е да подсилим клана,понеже се махнаха макарон4о и ларсон
Така че Повече от 2 човека немогат да влезнат
При положение че не приемем стифлър,което е по вероятно дано не се обижда ама ще видим все пак,ще помислим за гонзо
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 23:08
Ми нз Иморталити това не значи че като съм паднал от Пилето и не съм за тоя клан.Нз Крисан и Марин да си кажат мнението.Все пак ние с теб не сме играли от доста време а пък и връзката ни е лоша.Поне от последния ми мач на турнира останах с впечетление че с Марин да не кажа сериозна дума,но както викаш ти да стигна поне до половината им качества то от тоя мач разбрах че съм стигнал то ако не 70% от Марин то 50-60% дори да не кажа че като играхме с Марин леко го превъзхождах но да не се фукам щом няма място така да е.Дали няма място или вия не ме искате това не е моя работа така че няма повече да ви дразня с мойте простотий.Дано приемете Ван и Гонзо и да станете първи на турнира за кланове във форума на Алиенс и Трои.
Исках от самото начало да вляза в клана,но май няма да стане.
ПП.Марин е истинския капитан поне той можеше да ми го каже а не ти-Иморталити.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 23:15
Какво да ти кажа , аз ти казах каквото трябваше играеш си мачовете и тва е другите не ги слушай,накрая ще решим просто ти казах , кое е по вероятно , ест, имаш време да ниопровергаш
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 23:26
Как ще стане това след като всички май искат Ван и Гонзо.
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2007 23:46
Стифлер не си ме разбрал казах ти да стигнеш поне тяхното ниво,което логично следва не 50 % от тяхните умения,а да станеш по-добър от тях...Аз не съм капитан,но освен,че марин е капитан ние също си имаме собствено мнение,което няма кой да ни го ограничава,марин може да ни избира кои сме в титулярния състав и кои не,но не може да ни каже какво ние да мислим и какво не.Аз ти казвам моето мнение и на още някои от клана,които няма да ги спомена,а и не се съмнявам,че и други така мислят.
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 00:02
† iMMortality † написа: Стифлер не си ме разбрал казах ти да стигнеш поне тяхното ниво,което логично следва не 50 % от тяхните умения,а да станеш по-добър от тях...Аз не съм капитан,но освен,че марин е капитан ние също си имаме собствено мнение,което няма кой да ни го ограничава,марин може да ни избира кои сме в титулярния състав и кои не,но не може да ни каже какво ние да мислим и какво не.Аз ти казвам моето мнение и на още някои от клана,които няма да ги спомена,а и не се съмнявам,че и други така мислят.
ОК.Няма да досаждам!Няма да вляза в клана и толкоз.
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 00:06
Етооо пак аз съм лошия...но карай вече свикнах
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 00:08
† iMMortality † написа: Етооо пак аз съм лошия...но карай вече свикнах Иморталити остави тая работа.не си лошия, тва е положението.
Стъфлър, както каза Марин, изиграй си мачовете с нас, пък може да ни биеш и тн нищо не се знае, след това ще решим.
Ето виж и мене...откога съм в клана, а за пръв път играх сега срещу клана на ван, а пък чак сега ще съм в отбора за Fifa-league...а съм тук повече от месец и тн...но ето виждаш ли, даде ми се шанс срещу клана на ван-победих, доверието се вдига, ето бих Реван сега ще играя във Fifa League. Мисълта ми беше, че и ти имаш шанс сега да играеш с нас и да видим...
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 00:18
Ами нека да играе,аз не го спирам,но в случай,че бие там 2/4 или 3/4 от хората в клана и решите да го взимаме,бих искал и аз да изиграя 1 мач,за да си кажа по-адекватно и аргументирано мнението.
@Пилето:Мерси,но много хора го възприемат по друг начин.В смисъл примерно като играем отбора ми по футбол от 8 човека трябва да изберем 5 титуляра,2ма са 100 % резерви,а 3тия е доста добър и е трудно да се каже дали е резерва или не и ест. другите титуляри се скриват зад мен и си мълчат,гледат в краката и ест. аз трябва да кажа:Ми седни сега по-късно в мача,ще те пуснем и той ме поглежда малко на криво,другите с надежда,че ще му помогнат,но уви те не казват нищо(не че са на друго мнение от моето,но не искат да му го кажат) и накрая си сяда...Мразя да играя тая роля на "гаднярът".....
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 00:55
Ми обясни му го това...ако питаш мене, иначе все някой трябва да ги казва такива неща, не визирам тоя случай...ако не си ти, то трябва да е някой от отбора ти и така...
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 08:23
Марин ми каза че не резултата е важен и да бия 2/4 или 3/4.Каза ми че е важно как играя и мнението на другите за играта ми,а не да ги бия както казаваш ти!
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 09:18
Хах убеден съм,че Марин не е имал точно това в предвид(поне не в буквалния смисъл),защото ако паднеш от всички,обаче играеш хубаво и красиво,но играта ти не е ефективна?!Какъв е смисълът тогава...Един от основните игричи на Victorious Дригри играе по тотално бъгав начин и много ме нервира като играя по някой турнир с него,защото ме изкарва извън равновесие,но за сметка на това играта му е ефективна и бяха на финал на clan war-a.
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 09:49
† iMMortality † написа: Хах убеден съм,че Марин не е имал точно това в предвид(поне не в буквалния смисъл),защото ако паднеш от всички,обаче играеш хубаво и красиво,но играта ти не е ефективна?!Какъв е смисълът тогава...Един от основните игричи на Victorious Дригри играе по тотално бъгав начин и много ме нервира като играя по някой турнир с него,защото ме изкарва извън равновесие,но за сметка на това играта му е ефективна и бяха на финал на clan war-a.
Да но паднах от Пилето с един гол.Първия мач 3:3 втория 6:5.С Крисан да не се обижда но го бих и сам каза че срещу мен няма победа.За турнира с Марин направихме мн равностойни мачове,но нямах късмет!
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 11:40
оффффф няма какво така да си говорим във въздуха.Пишеш ми когато си свободен,изиграваме мач и ти казвам мнението ми за играта ти и толкоз.Няма повече да говоря е така на стената
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 12:05
Nqma smisal da igraem az se otkazvam nqma da vlizam 6tom nqma mqsto.
PP.Pi6a ot klub zatova ne pi6a na kirilica!
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 12:45
Ми не че се оправдавам но просто когато играя със стифлър все едно вратата е омагьосана и си скъсвам нервите.Помня в един мач по отдавна как на празна врата пропуснах.Аз рядко пропускам но като играя с него е просто...Жалко че не можах да взема скрийншот като играхме от мача но ударите към врата бяха нещо от сорта на 40 удара от моя страна и 6-7 от негова ... просто нещо уникално сигурно 50% от всичките ми пропуски на тая фифа са докато съм играл с него Той е добър но не блести особенно а аз се бях нахъсал да го бия и играх като луд... и пак просто стигам до вратата му и или ше бия отстрани или право във вратаря ...
|
|
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 12:58
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 13:40
† iMMortality † написа: Етооо пак аз съм лошия...но карай вече свикнах
Явно има да се карате но поне признавам иморталити за човек който е напълно откровен не че другите не са но той си го казва направо не мисля че трябва да се карате защото ако искате мен и гонзо за мен не е ясно макар аз да мисля че имам доста по-добри умения от някой но както и да е да се върнем на темата нито аз нито гонзо няма да влезем докато не свърши тура в Фифа лииг поне така се разбрахме да се помъчим нашия клан който се распада но все пак имаме един 1/3 финал за клановете така че момчета пожелавам ви успех на него турнир а идеята която май иморталити каза за два клана се едно според мен е добра
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 13:45
Идеята за 2 клана е тъпа. Защото има един клан и това е PCMC. Ок нека свърши Fifa-League и ще видим за ван и гонзо, както и за стифлър евентуално....поне аз така мисля
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|