MetalGearRex написа:п.п. И междувпрочем Рийв, в коя пералня си ходил?
Тая зад 38ми блок, обслужването е добро и става бързо
MetalGearRex написа:п.п. И междувпрочем Рийв, в коя пералня си ходил?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
X-Change написа:Всеки си има своята истина.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:...П.п.п. capri, още ли не си разбрал, че има неща , които е по-добре да не се разбират... заради болката , която ще причинят. Макар и истина - излишна.
Sentry написа:capri, веднага ти давам пример- малко дете, 8 годишно да речем, баща му е осъден на доживотен затвор за изнасилване и убийство. Майката истината ли да му каже на момента или да го излъже?
Не всичко е черно и бяло, не всичко е свято и греховно, а именно сивото и тривиалното е най-честото, което ни обгражда в живота.
capri написа:Sentry написа:capri, веднага ти давам пример- малко дете, 8 годишно да речем, баща му е осъден на доживотен затвор за изнасилване и убийство. Майката истината ли да му каже на момента или да го излъже?
Не всичко е черно и бяло, не всичко е свято и греховно, а именно сивото и тривиалното е най-честото, което ни обгражда в живота.
Aми ако му кажеш истината то едва ли ще разбере, но излъжеш ли го след години като научи истината, е тогава ще го боли 2пъти повече - 1заради баща си и 2заради лъжата
capri написа:Мисля си че съм по голям от 95% от хората които пишат тук и точно по тази причина изказвам това мнение,
колкото и голяма болка да причиниш с истината не може да се сравни с тази която ще предизвикаш с лъжата ако
се разбере че си излъгал - не си заслужава. Не случайно "не лъжи" е сред 10 - божи заповеди - да и бъди сигурен, че това по горе също е истна
MetalGearRex написа:Fenriz написа:Поради що не желаете да кажете Вашата Истина? Поради що също осирате темата, да ви еба майката на всички?
А поради що ТИ не желаеш да кажеш ТВОЯТА истина? Не сте ли разбрали, че не можеш да очакваш от другите да направят нещо, още повече по начина, по който ти го искаш, без преди това да си им дал подходящ пример? А какъв по-подходящ пример от личния? Така че очаквам още в следващия си пост да кажеш каква е твоята истина, щом имаш желанието да си ги споделяме.
Моята истина каква е... Ами май много се доближава до тази на Сентри. Просто имам твърде много страхове и явно липса на сила да ги преодолея.
п.п. И междувпрочем Рийв, в коя пералня си ходил? Да споделиш впечатления, пък аз ако отида, да споделя впечатленията от момичето.![]()