Истина.
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Истина.
Забелязвате ли, живеем в свят на лъжи. Свят, в който се лъже не за оцеляване, а заради самата лъжа. Измислен свят. Истината отдавна е загубила привържаниците си, което може би води до пост-апокалиптичния вид на света в момента.
Нека всеки един да напише по една Истина. Каквато той/тя реши. Без ограничения.
Важното е да бъде Истина, не искривена такава, не лъжа. Да се споменават нещата такива, каквито са.
Вие сте.
Нека всеки един да напише по една Истина. Каквато той/тя реши. Без ограничения.
Важното е да бъде Истина, не искривена такава, не лъжа. Да се споменават нещата такива, каквито са.
Вие сте.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
- Canis Lupus
- Canis Lupus
-
Loopmaster
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Fenriz написа:Поради що не желаете да кажете Вашата Истина? Поради що също осирате темата, да ви еба майката на всички?
Защото не желаем някви посерковци за знаят Нашите Истини, майка ти проста. А твоята истина, пичка ти клюн, е че във форума си големия пичага, но на живо насираш гащетата. Еби си Цензурата.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Fenriz, светът е по-скоро дистопичен отколкото пост-апокалиптичен. Колкото до истината мисля, че всеки сам решава какво е истина и какво не е и всеки сам вижда света както сам си пожелае. Моята малка истина за темата е, че момичето от пералнята ми се стори симпатично, но никога няма да и го кажа, защото съм прекалено голям идиот
Фенриз, happy?
Фенриз, happy?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
capri написа:Disturbеd написа:... А твоята истина, пичка ти клюн, е че във форума си големия пичага, но на живо насираш гащетата. Еби си Цензурата.
Ауууу от този лъха на мъж![]()
![]()
Мне, изкъпах се...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- OnePageLife
Fenriz написа:Поради що не желаете да кажете Вашата Истина? Поради що също осирате темата, да ви еба майката на всички?
Би ли пояснил каква е целта на тази тема, че нещо не зацепвам. Глуповат съм признавам си. Не ми достига сиво вещество. Даже май въобще ми липсва такова. Но все пак, викаш да си говорим за истини? Добре, нека си говорим за истини. Истината е, че лъжата си е забита в човешкия ген. Винаги я е имало и винаги ще я има. Човешкия род не е дорасъл чак до там, за да се отърси от нея. Глобалната система е такава, че провокира индивида към лъжа. Провокира го да действа инстиктивно. Провокира го да се наложи над някой друг, за да може въпросният индивид да се изкачи едно стъпало по-нагоре в определена йерархия. Поне според мен така стоят нещата. Според вас ще е различно. Гледната точка е всичко.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...