Истина.

Нещата от живота
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Истина.

Мнение от Asriel »

Забелязвате ли, живеем в свят на лъжи. Свят, в който се лъже не за оцеляване, а заради самата лъжа. Измислен свят. Истината отдавна е загубила привържаниците си, което може би води до пост-апокалиптичния вид на света в момента.

Нека всеки един да напише по една Истина. Каквато той/тя реши. Без ограничения.

Важното е да бъде Истина, не искривена такава, не лъжа. Да се споменават нещата такива, каквито са.

Вие сте.
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

istinata e 4e otivam da qm
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Истината е, че току що откри топлата вода и сапуна.
Другата е, че отивам за цигари.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

NO WAI!!1
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

ReCoNNeCt написа:Аре стига се лигаввихте ве , това което пише човека е сериозно . Наизтина е така ,живеем в свят на лъжа!!

О_о

Откри горещата вода!
Изображение
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Пу дейба, нема пари за цигари :evil:
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

Всеки си има своята истина.
Asriel
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

X-Change написа:Всеки си има своята истина.

А твоята каква е?
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

Различна от всички други.
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Нема ли да я споделиш с нас :?:
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Asriel
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Поради що не желаете да кажете Вашата Истина? Поради що също осирате темата, да ви еба майката на всички?
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
Gastly
Обратна връзка:

Мнение от Gastly »

Хм...истина...истина...страшно мързелив съм, колкото и да лъжа и да мажа и да се опитвам да го прикрия...тва е болезнената истина...
capri
В момента играе: Fifa 11

Мнение от capri »

Има Бог ! ! !
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Fenriz написа:Поради що не желаете да кажете Вашата Истина? Поради що също осирате темата, да ви еба майката на всички?

Защото не желаем някви посерковци за знаят Нашите Истини, майка ти проста. А твоята истина, пичка ти клюн, е че във форума си големия пичага, но на живо насираш гащетата. Еби си Цензурата.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Fenriz, светът е по-скоро дистопичен отколкото пост-апокалиптичен. Колкото до истината мисля, че всеки сам решава какво е истина и какво не е и всеки сам вижда света както сам си пожелае. Моята малка истина за темата е, че момичето от пералнята ми се стори симпатично, но никога няма да и го кажа, защото съм прекалено голям идиот :)
Фенриз, happy?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
capri

Мнение от capri »

Disturbеd написа:... А твоята истина, пичка ти клюн, е че във форума си големия пичага, но на живо насираш гащетата. Еби си Цензурата.

Ауууу от този лъха на мъж :lol: :lol: :lol:
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

capri написа:
Disturbеd написа:... А твоята истина, пичка ти клюн, е че във форума си големия пичага, но на живо насираш гащетата. Еби си Цензурата.

Ауууу от този лъха на мъж :lol: :lol: :lol:

Мне, изкъпах се...
capri

Мнение от capri »

Disturbеd написа:Мне, изкъпах се...

хахах Честито ;)
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

Fenriz написа:Поради що не желаете да кажете Вашата Истина? Поради що също осирате темата, да ви еба майката на всички?

Би ли пояснил каква е целта на тази тема, че нещо не зацепвам. Глуповат съм признавам си. Не ми достига сиво вещество. Даже май въобще ми липсва такова. Но все пак, викаш да си говорим за истини? Добре, нека си говорим за истини. Истината е, че лъжата си е забита в човешкия ген. Винаги я е имало и винаги ще я има. Човешкия род не е дорасъл чак до там, за да се отърси от нея. Глобалната система е такава, че провокира индивида към лъжа. Провокира го да действа инстиктивно. Провокира го да се наложи над някой друг, за да може въпросният индивид да се изкачи едно стъпало по-нагоре в определена йерархия. Поне според мен така стоят нещата. Според вас ще е различно. Гледната точка е всичко.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Истината е че никой няма да я каже. :roll:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Публикувай отговор