Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Издирвам 2 песни Публикувано на: 13 Фев 2007 09:14
След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся .Та в припева на едната се пее това
Тръгваш си и губя те губя те Плаче ми душата Не не мога никои друг Да обичам както теб
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 09:20
Ако не се лъжа, песента трябва да е на Орхан Мурат... Голяма е и възможността да се лъжа Името на самата песен не мога да се сетя, освен да налучкам с "Губя те", ама тва го оставям на специалистите в тая област
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Издирвам 2 песни Публикувано на: 13 Фев 2007 11:57
THE KING OF TIME написа: След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся .Та в припева на едната се пее това Тръгваш си и губя те губя те Плаче ми душата Не не мога никои друг Да обичам както теб
Бате, и вие ли у Трявна се размазахте :Д
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Издирвам 2 песни Публикувано на: 13 Фев 2007 12:05
Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся .Та в припева на едната се пее това Тръгваш си и губя те губя те Плаче ми душата Не не мога никои друг Да обичам както тебБате, и вие ли у Трявна се размазахте :Д
Не ми казвай,че и ти си бил там .
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Издирвам 2 песни Публикувано на: 13 Фев 2007 12:06
THE KING OF TIME написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся .Та в припева на едната се пее това Тръгваш си и губя те губя те Плаче ми душата Не не мога никои друг Да обичам както тебБате, и вие ли у Трявна се размазахте :Д Не ми казвай,че и ти си бил там .
Бех, ама по-рано, още зимната. У кой хотел бяхте, или на квартира сте били?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Издирвам 2 песни Публикувано на: 13 Фев 2007 12:08
Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся .Та в припева на едната се пее това Тръгваш си и губя те губя те Плаче ми душата Не не мога никои друг Да обичам както тебБате, и вие ли у Трявна се размазахте :Д Не ми казвай,че и ти си бил там . Бех, ама по-рано, още зимната. У кой хотел бяхте, или на квартира сте били?
Ми в един малък семеен(само там ни приеха,щото като чуха за ученици веднага отказаха ).Чичо Томовата колиба се казва.Екстра хотелче беше а и имаше панорама към града .
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 13:13
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 13:23
да беше казал дали е пее мъж или жена...
Иначе песента е 112. Toni Dacheva - Gubq te [4:19]
дай другата
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Re: Издирвам 2 песни Публикувано на: 13 Фев 2007 13:33
THE KING OF TIME написа: След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся .Та в припева на едната се пее това Тръгваш си и губя те губя те Плаче ми душата Не не мога никои друг Да обичам както теб
Този припев го има в песен на Тони Дачева, а самата песен се казва "Губя Те" (каква изненада). Не слушам чалга, бог да ме опази, но като потърсиш тези лирики в Гугъл, това излиза.
Ето тук можеш да я прослушаш и ако е тя, можеш да си я изтеглиш (след регистрация, май).
В заглавието си написал, че търсиш 2 песни. Коя е втората?
Едит:
Е, аз докато се натътря Омега ме изпревари
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 19:55
Намерих си първата,мерси на отзовалите се.А в припева на втората се пее
Ох ох на дивана
Ох ох под юргана
Ох ох ще те хвана
Нещо такова се пееше,мъж я изпълнява .
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 20:22
At first, I was like: Има си тема за такива неща
...
But then I saw this:
THE KING OF TIME написа: Намерих си първата,мерси на отзовалите се.А в припева на втората се пее Ох ох на дивана Ох ох под юргана Ох ох ще те хвана Нещо такова се пееше,мъж я изпълнява .
And now I'm Laughing Out Loud
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Фев 2007 11:28
Аре помогнете де.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|