Тръгваш си и губя те губя те
Плаче ми душата
Не не мога никои друг
Да обичам както теб
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
THE KING OF TIME написа:След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся.Та в припева на едната се пее това
Плаче ми душата
Не не мога никои друг
Да обичам както теб
Fenriz написа:THE KING OF TIME написа:След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся.Та в припева на едната се пее това
Плаче ми душата
Не не мога никои друг
Да обичам както теб
Бате, и вие ли у Трявна се размазахте :Д
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
THE KING OF TIME написа:Fenriz написа:THE KING OF TIME написа:След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся.Та в припева на едната се пее това
Плаче ми душата
Не не мога никои друг
Да обичам както теб
Не ми казвай,че и ти си бил там.
Fenriz написа:THE KING OF TIME написа:Fenriz написа:THE KING OF TIME написа:След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся.Та в припева на едната се пее това
Плаче ми душата
Не не мога никои друг
Да обичам както теб
Не ми казвай,че и ти си бил там.
Бех, ама по-рано, още зимната. У кой хотел бяхте, или на квартира сте били?
Disturbеd написа:Ако не се лъжа, песента трябва да е на Орхан Мурат... Голяма е и възможността да се лъжаИмето на самата песен не мога да се сетя, освен да налучкам с "Губя те", ама тва го оставям на специалистите в тая област
THE KING OF TIME написа:След дивите купони в Трявна,които направихме почивните дни(м/у другото много хубав град) от още по дивия плейлист от ретро чалга и шлагери за маса издирвам един,който всъщност от бая време го търся.Та в припева на едната се пее това
Плаче ми душата
Не не мога никои друг
Да обичам както теб
THE KING OF TIME написа:Намерих си първата,мерси на отзовалите се.А в припева на втората се пее
Ох ох на дивана
Ох ох под юргана
Ох ох ще те хвана
Нещо такова се пееше,мъж я изпълнява.