Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 21:02

Не ми харесва празника. И то защото най-малкото обръщам внимание на половинката си всеки ден, правя го с удоволствие, и не ми трябва повод, за да я изведа на кафе. Ден, като всеки друг. Същото е и с Трифон Зарезан (за някои - Нарезан), всеки ден си е повод за пиене, както се изцепи днес една съученичка... Всеки час, ако щеш може да се намери повод да се пие. Че и без повод даже. Този ден е само повод да се нацепя като животно с бащата. Нищо необикновено.

П.П. Или просто да се изгавря със суъченичките, като им надраскам текста на Die, Die My Darling и им го пусна у кутията... ^^ Поне се радват де :)

П.П.П. Иначе няма лошо, щом намирате смисъл в тези празници - ок ;) Но според мен са просто излишни - и двата. То като се замислиш, единствените празници, в които има някакъв смисъл, това за рождения ден и именния ден. Всичко останало е просто като по команда.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 21:15

Празник ли? Според мен всеки трябва да е като Св.Валентин .Защо трябва да си измислим празник,за да получим малко повече любов.С какво трябва да се различава от всеки друг ден?Нима трябва да показваме чувствата си само през 1 ден от годината?А през останалото време какво? Според мен Св.Валентин е измислен от търговците,за да могат да си продават глупостите на влюбени деца издигнали този ден в култ.И за какво , за да може да ти стане романтично на хуя и барем стигнеш и до Цензура...Ако си влюбен , за какво да показваш романтика и каквото и да е било само за 24 часа и да се надяваш , че ще ти се отвори късмета , само защото ти е влюбено...

А що се отнася до мен , май ще посрещна Св.Валентин Самичка,което значи , ще си празнувам Трифон Зарязан( не е правописна грешка) , само се надявам , да не се окажа права :(

И все пак , който го празнува : Честит Празник! :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 21:28

Hearts and roses and kisses galore...
What the hell is all that shit for?
People get mushy and start acting queer
It is definitely the most annoying day of the year
This day needs to get the hell over with and pass
Before I shove a dozen roses up Cupid's ass
I'll spend the day so drunk I can't speak
And wear all black for the rest of the week
Guys act all sweet, but it soon will fade
For all they are doing is trying to get laid
The arrow Cupid shot at me must not have hit
Because I think love is a crock of shit
So there's the story...what else can I say?
Love bites my ass...Fuck Valentines Day!

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 21:45

AcTivE написа:
Fenriz, важното е, че тя е нищожество и може би ще умре скоро. Другото не е важно :D

Не бе, да си живее, нямам нищо против. Без лоши чувства се разделихме. На мен ми беше малко все тая през онзи ден.. абе ще ти разкажа някой път у кю-то или у скайп.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 22:12

Най-страшното е когато си влюбен в някой а той не в тебе и не му говориш тогава празника ти става пълен АД :(

Профил Skype

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 22:29

На Свети Трифон ще празнува Трифон Иванов (Трифон е със номер три...)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 23:12

Строго погледнато всеки празник е ненужен.
14.2 ни дава повод на изпратим картички не само на половинките си, но и на други девойки, индикирайки интерес.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 23:46

Daddy Yankee написа:
На тоя,дето е влюбен празника ще е весел и пълен с любов.
На тези които не са влюбени разникът ще е тъп и безсмислен.

Не е така: аз в момента не съм влюбен, но това не ми пречи да се радвам на приятелите си, които са. Иначе празникът си е много хубав. Човек може всеки ден да се обича, но не е зле да има ден, в който това е повод за празник, нали :D

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 23:49

????????? ???????.
?????? ?? ?????????? ????????? ?? ????? ???, ? ?? ???? ??? ? ????????.

???? ????, ????? ???? ????????? ?? ?? ??????, anyway.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2007 00:21

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2007 00:36

Аз празнувам в чест на Пи - 1 днес.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2007 01:11

Аз пък днес мисля да заколя едно жертвено козле в чест на бог Дионис по стара тракийска традиция!(Зубро, комерсиализирай това!)
На анти-зубровския комитет мога да кажа само едно - що не го оставите на мира? То се е видяло, че няма да се промени, а вие само разлайвате кучетата и за ваша сметка обикновените потребители трябва да четат не само едно вяло политическо мнение, а огромен брой такива плюс безсмислен спор с елементи на идиотия и някоя и друга псувня.
На тези, които не признават такива празници - не ги празнувайте! Кажете на семейството си, че ги почитате точно преди и след сирни заговезни, изведете любимата на вечеря на 13 и и подарете златно пръстенче на 15, 17, 28 или когато си искате!
Празниците са за да подсетят човек, че това го има това конкретно нещо. Те напомнят как трябва да бъдат нещата. Ако ги нямаше поне веднъж годишно след време щяхме да забравим какво трябва да правим и няма всеки ден да е празник, както казвате, че трябва да е, а всеки ден ще е делник.
Свети Валентин не е изключение - той напомня за любовните писма, за споделянето на чувствата, за малките или големите неща в името на сърцето.
Празника се бил комерсиализирал - и какво от това, то не е лошо. Лошото е какво се случва с празник като Трифон Зарезан - сега вместо празник на работата това е празник на безумието и безхаберието...

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2007 01:55

Напоследък забелязвам една тенденция във форума. Или по-скоро "с форума" - започва да прилича на жена.
О, да. Поне 1 път месечно "му идва" (нещо, не се знае какво) и се започват състоянията на раздразнение, провокативни думи, нападки и прочее. Абсолютно 1:1 с женски цикъл. Дали ще е "атака" срещу Ламинатор, Дади Янки, Зубро, Никсън, Админа, Майкъл Джексън.. Все някой попада под ударите на търсещите истината. А тя е различна за всички, което мята всички ни в един парадокс - кой е крив, и кой е прав. Всеки за себе си е прав - това е една от всепризнатите максими. Лошото е, че докато всички се имат за прави - ще потъпкват чуждите мнения. <Това не знам защо го казах>. Каква е идеята - нищо не се променя след подобни изпълнения (каквото виждаме на трите (до тук) страници от темата). Нито Зубро ще промени мирогледа си, нито другите ще променят нещо у себе си. Освен, може би, нивото на раздразнение. Никой не печели от това... Все още този форум е едно виртуално общество. Няма нужда да го клепаме с реално-времеви изпълнения. И без това на никого не му е лесно..

@ темата, и по-скоро @ Талибана.
Боян каза повечето неща. Има смисъл да отделяме специално внимание на един ден от годината, в който (поне да се опитаме) да поставим любимият/любимата над всичко. Над ежедневните терзания. Над желанието да се прибереш, да изпиеш една бира пред телевизора и да напсуваш поредният контрольор / идиот на пътя / раздразнен шеф / заспал професор. Над стремежа ни да 'гоним' дни с определен човек, и да 'бягаме' от самотата. Над проблемите, които винаги ще съществуват и ще ни разсейват. Над мъглата, която ежедневно се спуска около нас, изпълнена със задължения. Е, има нужда, мен ако питаш. Да, тя/той заслужава много повече. Тук вече си зависи определено от човека, дали тя/той ще получи това, което заслужава. Как празнуваме ден на жената, ден на бащата, ден на детето... Отдаваме необходимата почит към рождениците, отдаваме заслуженото и на имениците. Е, смятам, че на 14 февруари трябва да отдадем подобаващо значение и на любовта. Немалко е казнао за нея, немалко е изписано. Аз по-скоро искам да пожелая на всички постоянно да са обградени от обич - приятелска, родителска, и естествено - от любимият човек. Така машината на живота ни върви малко по-лесно. Поне според мен.
@ Боян - да. Последното ти изречение с удоволствие бих го цитирал. Лично аз бих обобщил с "деградация", трайна и необратима. За съжаление...
@ Човекът, зарязан по Скайп - думи нямам. Подобно поведение е присъщо на хора с проблеми (с комуникацията и общуването, не искам да обидя момичето). Пожелавам ти лесно излизане от ситуацията и 'имунитет' към подобни и други такива бъдещи прояви. Светлина и щастие ^^

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2007 02:15

Здрасти, Емо!
Много пишеш, много хубаво обясни нещата, толкова хубаво, че човек може да се обърка даже :)
Съгласен съм и с обобщението, но може пък и да не е необратима, да не губим вяра в хората толкова рано през живота си, а? Какво ще кажеш?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2007 09:18

KNSpirit написа:
Напоследък забелязвам една тенденция във форума. Или по-скоро "с форума" - започва да прилича на жена.
О, да. Поне 1 път месечно "му идва"

Сиреч 1 път месечно става нещо забавно :) А и сега дори не е толкова интересно. Може да се изказвам сега като тъпо лапе, но 7-8 страници със псувни са ми далеч по-интересни от 7-8 страници пълни с двумегабайтови постове за това какво е св. Валентин...Пак поне малко разнообразие :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2007 23:03

Като американците почнат да празнуват Трифон зарезан,тога ще призная Св.Валентин за празник и в България.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2007 12:41

Зубро , човече , за пореден път се държиш , сякаш те е яд че нямаш контакти с външния свят . Не знам дали това е така , но не е нужно всичко да пречупваш през някаква призма на асоциалност ( без да се обиждаш , просто наистина така изглежда отстрани ) .

Свети Валентин е поредния меркантилен католически празник , направен за да могат да се похарчат малко пари . Виж , ако имаш с кой да го споделиш обаче не е същото . Аз си бях сам , но не злобея , баси . Защо пък да няма такъв ден ? На Сирни Заговезни се иска прошка ( или беше друг ден , бал ли съм го ) , на Задушниците се почитат мъртвите .. Тва не значи че трябва да прощаваме или да почитаме покойниците само в тия дни ... Значи че са предназначени специално за това . Както със Свети Валентин и любовта - какво лошо има да има ден на любовта ? Или на виното , ебаси се едно пием вино само на 14-ти . Дали ще харчиш пари за плюшени мечета или възглавници , на които пише Ай лов Ю , или просто ще кажеш на любимия човек няколко мили думи и ще прекарате малко повече време заедно , зависи от теб.

Също зависи от теб , да не се държиш сякаш на края на Св.Валентин си си легнал с мускулна треска на предмишницата , куп употребени салфетки и мръсни гащи . Чил да фак оут , и остави "промитите мозъци" да си живеят живота .

А че политизираш кво видиш , стана ясно и неа за кво да се оправдаваш . Българска Природа му се вика ...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2007 12:41

Готин празник е. Влюбен, пиян... все празнуваш. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2007 12:45

s_h_o написа:
Готин празник е. Влюбен, пиян... все празнуваш. :)

А уе ей, ти мен уважаваш ли ме уе? Ай наздраве :19:

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2007 12:48

Бате, така и така е офтопик, аз да се похваля!

ЦЕЛИО ФОРУМ ЗАСТАНА НА МОЯ СТРАНА!

Krieg

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com