Въпроса, интелектуалецо е, защо намеси Коледа, обвързан от векове с верите на Българите - с православното християнство, а по-рано и с тенгрианството, празник, в темата за Св. Валентин. Не ми пробутвай обясненията, че видиш ли, и този празник се бил комерсиализирал. Той винаги е бил комерс. Но си има и дух, влюбени двойки, седнали навсякъде, обичащи се. Малко разнообразие в сивото ежедневие. И все пак, всеки го разбира по-свой начин. А разбиранията се изменят с времето. Миналата година не исках и да чуя за такъв празник, тази нямам нищо против него. За морално, духовно и умствено израстване говорим. Етер, материя и мисъл, дето се вика.
И сега да отвърна на двете ти думи, Glacier. Щом мислиш, че се паля лесно за глупости, значи не си толкова умен, колко се представяш. Реагирах остро, защото, както вече споменах в горния си пост, твоето продължава няколко месеца. Пак казвам, Коледа и политическите конспирации нямат място в тема за Св. Валентин. Никакво. Колкото до "оплакването от липса на контакти", освен ако представата ти за хумор не е крайно изватена, не бяха точно майтап. Ако под "тук" разбираш при теб, не, не съм бил, но бях във форума, което ми е достатъчно. Относно "обичайните дискусии", след като не си бил не би могъл да знаеш какво точно се обсъжда на тях. А вярвай ми, не са чопки и паци (;. Поне на моите. Аз също знам неща, само че неща, които не бива да бъдат казвани. И пак ти казвам, ако толкова много те гложди отвътре да ги споделяш, отвори си тема или издай книга.
Извинение не очаквай, понеже няма нужда от него, а пръстите ми са заети с клавиатурното устройство пред мен.
Мир. Или не.
P.S.
мога да ти извадя лично твои цитати, които доказват, че си гей.
Моля те, извади ми, и ги дай в темата, или ако "не искаш да ме опозоряваш" на ЛС.