Автор |
Съобщение |
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 15:21
Darth Revan написа: Gt написа: Darth Revan написа: Гт има ли смисъл от Роунд 2! ъъ какво имаш предвид под ''Роунд 2''?? Еми нали ,като я минах играта и после ми дава възможност да пчна отначало ,но със старият си инвентар и ъпгрейди.
Ахам - аз лично не предпочитам да започвам със стария си инвентар,понеже играта се обезмисля и става обидно лесна дори и на Professional
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 17:43
Превъртях като се има че 3 нощи не спах заради нея (играех само вечер)...са ше я врътна пак ма на професинално ниво
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
line
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 18:32
Хора,в затруднение съм!Значи стигнах до църквата,и съм при една платформа със някакви символи на нея.Значи какво трябва да направя там?Мога да завъртя стрелката 3 или 4 пъти но каквото и да правя нищо не става!Каква му е цаката???
А за cut сцените направо умирам!Страшно много ме е яд!!!!!Дали ако се сложи друг крак нещата ще се оправят??????
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 19:45
Пробвай , ако не стане го върни пак същия .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 20:56
Ми пич още си в началото а за да се освободиш от тоя помпая бутоните за пидвижване изберии си някой от тях и помпай докато не те заболи ръката
ЕДИТ: Имам един въпрос отключиха ми се две игри с Ада Лонг но нито една от двете не се казва Seprent Ways или там както и викат в ПС2 версията
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 22:33
line написа: Хора,в затруднение съм!Значи стигнах до църквата,и съм при една платформа със някакви символи на нея.Значи какво трябва да направя там?Мога да завъртя стрелката 3 или 4 пъти но каквото и да правя нищо не става!Каква му е цаката??? А за cut сцените направо умирам!Страшно много ме е яд!!!!!Дали ако се сложи друг крак нещата ще се оправят??????
Сложи си K-lite кодеците и аз имах тоя проблем и се оправи.
бтв- току що я превъртях, няма такава
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
line
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 22:52
[SS] написа: line написа: Хора,в затруднение съм!Значи стигнах до църквата,и съм при една платформа със някакви символи на нея.Значи какво трябва да направя там?Мога да завъртя стрелката 3 или 4 пъти но каквото и да правя нищо не става!Каква му е цаката??? А за cut сцените направо умирам!Страшно много ме е яд!!!!!Дали ако се сложи друг крак нещата ще се оправят?????? Сложи си K-lite кодеците и аз имах тоя проблем и се оправи. бтв- току що я превъртях, няма такава
10x че ме светна!
Супер вече нямам проблем със филмчетата,благодарско още веднъж!
Сега съм стигнал до 1-вия бос,един великан и още се мъча.Предполагам че трябва яко пуцане.
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 23:16
Момчета, гледайте тука- http://db.gamefaqs.com/console/gamecube ... il_4_c.txt като се затруднявате, знам, че е вид чийтване, ама има някои ситуации, където съм се лутал с часове...
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
chegevara_7
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 08:42
Значи имам две питания каде трябва да се намира оръжието което този който продава ти обещава след като гръмнеш 10 медальона и стигнах до една къща която е заобградена от селяни които непрекъснато прииждат и особенно като се появят двама с пазпукани глави и тези глупости които им се появяват отгоре мисията става много трудна за изпълняване как я минавате
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 10:13
Трябва да ги задържиш извън къщата.Като си на първият етаж поемаш 2 прозореца ,а другият оставаш на Сера и като посегнат да се качват просто ги събаряш не е нужно да ги убиваш.Вече по някое време ти казва да отидете на вторият етаж където тяма как да не влезеш в конфронтация с тях и пускаш помпата и отнасяш по 3-4ма ,а случайно ако тямаш патрони Сера ти хвърля ,а гадовете остават също.
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 10:17
chegevara_7 написа: Значи имам две питания каде трябва да се намира оръжието което този който продава ти обещава след като гръмнеш 10 медальона и стигнах до една къща която е заобградена от селяни които непрекъснато прииждат и особенно като се появят двама с пазпукани глави и тези глупости които им се появяват отгоре мисията става много трудна за изпълняване как я минавате
За пистолета - гръмни всички медальони и по нататък като отидеш при него той ти съобщава че си изпълнил мисийката му и пистолета е в инвентара му където продава другите оръжия, само че е free
За къщата - ми трябва да внимаваш и да трепиш наред докато не престанат да прииждат и минаваш чаптъра, просто няма друга стратегия за това
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2007 19:28
Brain написа: И аз имам един въпрос - в момента съм в стаята с двамата El Gigante. Убих първия (бутнах го в пещта), но като втория остава жив, не мога да го убия, просто паразитът в гърба му не умира. Идея?
Как така не умира, трябва да го режеш или стреляш, както си избереш.
бтв- аз тея гиганти ги убивам точно с два изтрела на Томпсъна
|
|
|
|
|
chegevara_7
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2007 20:01
от тоэи от когото купуваш оръжие има ли начин да си купиш амониции
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2007 20:06
chegevara_7 написа: от тоэи от когото купуваш оръжие има ли начин да си купиш амониции
Не.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2007 22:38
Мн мерси на пича,който постна 9200 подкарване.Срелбата е ужасна,ще се пробвам сега с mouse мода иили ще чакам ubisoft версията,защото играта определено си заслужава
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
chegevara_7
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 15:01
Някой може ли да ми каже как се освобождава Ашли стигнах до стаята кадето е тя в эамъка и не мога да слеэна при нея
|
|
|
|
|
line
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2007 15:31
chegevara_7 написа: Някой може ли да ми каже как се освобождава Ашли стигнах до стаята кадето е тя в эамъка и не мога да слеэна при нея
Значи трябва да използваш санйпера и да оцелиш металните скоби които са я прихванали.Само гледай да не я праснеш нея,цели се от страни на скобите
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2007 16:16
Почвам този пост със смесени чуства . Искаше ми се да извикам " Кралят е мъртъв , да живее кралят !" но ще се размина с тая реплика .
Кралят си има нови одежди но те са по скоро минижупче с потниче и не прикриват тумбестото телце на краля .
Първо играта ме изненадата приятно . Мина много време откакто имах удоволствието да поиграя нещо и то да не свърши след осмият час интензивна игра . Особено ако се опитваш да огледаш всичко както си му е редът . Резидент Ивъл 4 определено предлага разнообразие и бая часове пред монитора без да писва и без да ставаме пасивни наблюдатели . На няколко момента си виках - ок това е играта свърши - и все се оказваше че греша .
Не се заблуждаваите Резидент Ивъл 4 предлага много и все пак има много неща който искренно ме подразниха като фен на поредицата . Инфектираните селтаци така и не можах да ги възприема като чудовища или като нещо страшно . За мен си останаха просто слабоподвижни , невъоръжени и ограничени от към здраве противници който спокойно можем да елиминираме с люгера . Мини босовете и босовете бяха приятно различни но вариацията в трудноста им откровенно дразнеше . Финалният бос беше просто плачевно лесен спрямо малкият феодал който стана на цветенце ( забравих името му ) или наемника Брусер ( отново не съм сигура за името ). Идеята на търговец от който да пазаруваш оръжия и ъпгреиди ме изнерви много . Аре като сме го виждали в разни хитови игри да го видим тук . А пъзелите ? Какво подявалите е станало с тях ? С извинение това игра за деца на 12г. ли е ? Всичко беше елементарно до безобразие . Пътят беше централно напред през цялото време ( всички останли врати и зони заключени/блокирани тотално липсваше издирването с часове на правилният път и правилният ключ от предишните части ) а навсичко отгоре голям червен маркер ти показва точно къде трябва да отидеш белким се загубиш ! Невероятната екстра от предишните части да си правиш собствени боеприпаси с различно деиствие е хванала краченца и е забегнала някъде . Да екшана е приятен и наситен но това далеч не наваксва грубите недомислици . Откровено да си кажа . Предпочитам трезвата спокоина игра пред дивото помпане на даден бутон щото така ти е наредено . Да много кинематогично ( хъх не мога да се сетя правилната дума ) и все пак невероятно изнервящо , аз игра ня компютър от как се помня и приумиците на конзолите не ме радват толкова много. ТО е ясно играта е правена за масата геимъри а не за фанатизираните фенове ама аре моляви . И да играта просто не може да бъде пренебрегната и с чисто сърце мога да каза че бе една от най-добрите сърваивър хоръри за мен от доста време насам . И все пак съм силно разочарован . Светлина в края на тунела може да се каже че има и то е задължителни за поредица редица екстри който се отключват след превъртането на игра ( веднъж, два пъти ). За момента не знам дали ще видя още екстри след като превъртя играта още веднъж но просто нямам време да се занимая сериозно . А да особено се изнервих че можеш да си купиш карта на съкровищата в даден раион че да не вземеш да пропуснеш нещо . Като минус може да се отбележе че опцията "комбиниране" е по скоро за красота отколкото нещо жизненоважно .
Резидент брат радвам се да прочета ред от теб . Неколко лични думи за теб. Мирише на Резидент Ивъл , вкусът е на Резидент Ивъл и все пак имам чуството че играя нещо друго . Нещо просто липсва ( освен зомбитата ( което си е невероятно голяма екстра )) !
П.П. И нещо което откровенно ме изнерви е че така и не видях каква е екстрата като гръмнеш 15 медалиона ( въпреки че вече два пъти ги гръмнах и петнадесете та и не виждам ни ново оръжие ни некъв друг предмет ). Я споделете с мен ква точно е наградата .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2007 22:01
П.П. И нещо което откровенно ме изнерви е че така и не видях каква е екстрата като гръмнеш 15 медалиона ( въпреки че вече два пъти ги гръмнах и петнадесете та и не виждам ни ново оръжие ни некъв друг предмет ). Я споделете с мен ква точно е наградата .[/quote]
Дава ти пистолета Punisher безплатно иначе струваше май 20 хил.
___________________________________ Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 16:39
EviL написа: Инфектираните селтаци така и не можах да ги възприема като чудовища или като нещо страшно . За мен си останаха просто слабоподвижни , невъоръжени и ограничени от към здраве противници който спокойно можем да елиминираме с люгера . Мини босовете и босовете бяха приятно различни но вариацията в трудноста им откровенно дразнеше . Финалният бос беше просто плачевно лесен спрямо малкият феодал който стана на цветенце ( забравих името му ) или наемника Брусер ( отново не съм сигура за името ). Идеята на търговец от който да пазаруваш оръжия и ъпгреиди ме изнерви много . Аре като сме го виждали в разни хитови игри да го видим тук . А пъзелите ? Какво подявалите е станало с тях ? С извинение това игра за деца на 12г. ли е ? Всичко беше елементарно до безобразие . Пътят беше централно напред през цялото време ( всички останли врати и зони заключени/блокирани тотално липсваше издирването с часове на правилният път и правилният ключ от предишните части ) а навсичко отгоре голям червен маркер ти показва точно къде трябва да отидеш белким се загубиш ! Невероятната екстра от предишните части да си правиш собствени боеприпаси с различно деиствие е хванала краченца и е забегнала някъде . Да екшана е приятен и наситен но това далеч не наваксва грубите недомислици . Откровено да си кажа . Предпочитам трезвата спокоина игра пред дивото помпане на даден бутон щото така ти е наредено . Да много кинематогично ( хъх не мога да се сетя правилната дума ) и все пак невероятно изнервящо , аз игра ня компютър от как се помня и приумиците на конзолите не ме радват толкова много. ТО е ясно играта е правена за масата геимъри а не за фанатизираните фенове ама аре моляви .
Уффф се ще се намери някакъв да хули и хейтва Била за деца на 12г - ае бегай, ако ти е била прекалено лесна си я пусни сега на Professional - и пробвай да убиваш босовете без rpg (то така и баба ми може деба) там е тръпката - доста време преди съм се мъчил без rpg и съм я врътвал вече два пъти по този начин
Ти фанатизиран фен ли си ? Имаш ли изиграни Resident Evil REmake & Resident Evil 0 ... та даже и пренебрегнатите две игри за ps2 RE Outbreak & RE Outbreak File 2 , Code Veronica X също е задължителна? Ако беше нямаше да направиш и тази грешка да изиграеш осакатения pc порт на RE4
btw: факт е че играта е action ориентирана и че стряскащите моменти почти липсват, но си е все още Resident Evil деба, и си е И ЗА феновете на поредицата
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|