Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 15:21

Darth Revan написа:
Gt написа:
Darth Revan написа:
Гт има ли смисъл от Роунд 2!

ъъ какво имаш предвид под ''Роунд 2''?? :roll:

Еми нали ,като я минах играта и после ми дава възможност да пчна отначало ,но със старият си инвентар и ъпгрейди.

Ахам - аз лично не предпочитам да започвам със стария си инвентар,понеже играта се обезмисля и става обидно лесна дори и на Professional :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 17:43

Превъртях като се има че 3 нощи не спах заради нея (играех само вечер)...са ше я врътна пак ма на професинално ниво :D

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 18:32

Хора,в затруднение съм!Значи стигнах до църквата,и съм при една платформа със някакви символи на нея.Значи какво трябва да направя там?Мога да завъртя стрелката 3 или 4 пъти но каквото и да правя нищо не става!Каква му е цаката???
А за cut сцените направо умирам!Страшно много ме е яд!!!!!Дали ако се сложи друг крак нещата ще се оправят??????

Everywhere,and before everything,by day and by night,constantly in mind is death.
The Psychology of the Assasin

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 19:45

Пробвай , ако не стане го върни пак същия .

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 20:56

Ми пич още си в началото :wink: а за да се освободиш от тоя помпая бутоните за пидвижване изберии си някой от тях и помпай докато не те заболи ръката :wink:
ЕДИТ: Имам един въпрос отключиха ми се две игри с Ада Лонг но нито една от двете не се казва Seprent Ways или там както и викат в ПС2 версията :?

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 22:33

line написа:
Хора,в затруднение съм!Значи стигнах до църквата,и съм при една платформа със някакви символи на нея.Значи какво трябва да направя там?Мога да завъртя стрелката 3 или 4 пъти но каквото и да правя нищо не става!Каква му е цаката???
А за cut сцените направо умирам!Страшно много ме е яд!!!!!Дали ако се сложи друг крак нещата ще се оправят??????

Сложи си K-lite кодеците и аз имах тоя проблем и се оправи.

бтв- току що я превъртях, няма такава :D

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 22:52

[SS] написа:
line написа:

Сложи си K-lite кодеците и аз имах тоя проблем и се оправи.

бтв- току що я превъртях, няма такава :D

10x че ме светна! :D
Супер вече нямам проблем със филмчетата,благодарско още веднъж!
Сега съм стигнал до 1-вия бос,един великан и още се мъча.Предполагам че трябва яко пуцане.

Everywhere,and before everything,by day and by night,constantly in mind is death.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 23:16

Момчета, гледайте тука- http://db.gamefaqs.com/console/gamecube ... il_4_c.txt като се затруднявате, знам, че е вид чийтване, ама има някои ситуации, където съм се лутал с часове...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 08:42

Значи имам две питания каде трябва да се намира оръжието което този който продава ти обещава след като гръмнеш 10 медальона и стигнах до една къща която е заобградена от селяни които непрекъснато прииждат и особенно като се появят двама с пазпукани глави и тези глупости които им се появяват отгоре мисията става много трудна за изпълняване как я минавате

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 10:13

Трябва да ги задържиш извън къщата.Като си на първият етаж поемаш 2 прозореца ,а другият оставаш на Сера и като посегнат да се качват просто ги събаряш не е нужно да ги убиваш.Вече по някое време ти казва да отидете на вторият етаж където тяма как да не влезеш в конфронтация с тях и пускаш помпата и отнасяш по 3-4ма ,а случайно ако тямаш патрони Сера ти хвърля ,а гадовете остават също.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2007 10:17

chegevara_7 написа:
Значи имам две питания каде трябва да се намира оръжието което този който продава ти обещава след като гръмнеш 10 медальона и стигнах до една къща която е заобградена от селяни които непрекъснато прииждат и особенно като се появят двама с пазпукани глави и тези глупости които им се появяват отгоре мисията става много трудна за изпълняване как я минавате

За пистолета - гръмни всички медальони и по нататък като отидеш при него той ти съобщава че си изпълнил мисийката му и пистолета е в инвентара му където продава другите оръжия, само че е free :)
За къщата - ми трябва да внимаваш и да трепиш наред докато не престанат да прииждат и минаваш чаптъра, просто няма друга стратегия за това :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2007 19:28

Brain написа:
И аз имам един въпрос - в момента съм в стаята с двамата El Gigante.
Убих първия (бутнах го в пещта), но като втория остава жив, не мога да го убия, просто паразитът в гърба му не умира. Идея?

Как така не умира, трябва да го режеш или стреляш, както си избереш.

бтв- аз тея гиганти ги убивам точно с два изтрела на Томпсъна :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2007 20:01

от тоэи от когото купуваш оръжие има ли начин да си купиш амониции

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2007 20:06

chegevara_7 написа:
от тоэи от когото купуваш оръжие има ли начин да си купиш амониции

Не.

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 12 Фев 2007 22:38

Мн мерси на пича,който постна 9200 подкарване.Срелбата е ужасна,ще се пробвам сега с mouse мода иили ще чакам ubisoft версията,защото играта определено си заслужава 8)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 15:01

Някой може ли да ми каже как се освобождава Ашли стигнах до стаята кадето е тя в эамъка и не мога да слеэна при нея

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2007 15:31

chegevara_7 написа:
Някой може ли да ми каже как се освобождава Ашли стигнах до стаята кадето е тя в эамъка и не мога да слеэна при нея

Значи трябва да използваш санйпера и да оцелиш металните скоби които са я прихванали.Само гледай да не я праснеш нея,цели се от страни на скобите :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2007 16:16

Почвам този пост със смесени чуства . Искаше ми се да извикам " Кралят е мъртъв , да живее кралят !" но ще се размина с тая реплика .
Кралят си има нови одежди но те са по скоро минижупче с потниче и не прикриват тумбестото телце на краля .

Първо играта ме изненадата приятно . Мина много време откакто имах удоволствието да поиграя нещо и то да не свърши след осмият час интензивна игра . Особено ако се опитваш да огледаш всичко както си му е редът . Резидент Ивъл 4 определено предлага разнообразие и бая часове пред монитора без да писва и без да ставаме пасивни наблюдатели . На няколко момента си виках - ок това е играта свърши - и все се оказваше че греша .
Не се заблуждаваите Резидент Ивъл 4 предлага много и все пак има много неща който искренно ме подразниха като фен на поредицата . Инфектираните селтаци така и не можах да ги възприема като чудовища или като нещо страшно . За мен си останаха просто слабоподвижни , невъоръжени и ограничени от към здраве противници който спокойно можем да елиминираме с люгера . Мини босовете и босовете бяха приятно различни но вариацията в трудноста им откровенно дразнеше . Финалният бос беше просто плачевно лесен спрямо малкият феодал който стана на цветенце ( забравих името му ) или наемника Брусер ( отново не съм сигура за името ). Идеята на търговец от който да пазаруваш оръжия и ъпгреиди ме изнерви много . Аре като сме го виждали в разни хитови игри да го видим тук . А пъзелите ? Какво подявалите е станало с тях ? С извинение това игра за деца на 12г. ли е ? Всичко беше елементарно до безобразие . Пътят беше централно напред през цялото време ( всички останли врати и зони заключени/блокирани тотално липсваше издирването с часове на правилният път и правилният ключ от предишните части ) а навсичко отгоре голям червен маркер ти показва точно къде трябва да отидеш белким се загубиш ! Невероятната екстра от предишните части да си правиш собствени боеприпаси с различно деиствие е хванала краченца и е забегнала някъде . Да екшана е приятен и наситен но това далеч не наваксва грубите недомислици . Откровено да си кажа . Предпочитам трезвата спокоина игра пред дивото помпане на даден бутон щото така ти е наредено . Да много кинематогично ( хъх не мога да се сетя правилната дума ) и все пак невероятно изнервящо , аз игра ня компютър от как се помня и приумиците на конзолите не ме радват толкова много. ТО е ясно играта е правена за масата геимъри а не за фанатизираните фенове ама аре моляви . И да играта просто не може да бъде пренебрегната и с чисто сърце мога да каза че бе една от най-добрите сърваивър хоръри за мен от доста време насам . И все пак съм силно разочарован . Светлина в края на тунела може да се каже че има и то е задължителни за поредица редица екстри който се отключват след превъртането на игра ( веднъж, два пъти ). За момента не знам дали ще видя още екстри след като превъртя играта още веднъж но просто нямам време да се занимая сериозно . А да особено се изнервих че можеш да си купиш карта на съкровищата в даден раион че да не вземеш да пропуснеш нещо . Като минус може да се отбележе че опцията "комбиниране" е по скоро за красота отколкото нещо жизненоважно .

Резидент брат радвам се да прочета ред от теб . Неколко лични думи за теб. Мирише на Резидент Ивъл , вкусът е на Резидент Ивъл и все пак имам чуството че играя нещо друго . Нещо просто липсва ( освен зомбитата ( което си е невероятно голяма екстра )) !

П.П. И нещо което откровенно ме изнерви е че така и не видях каква е екстрата като гръмнеш 15 медалиона ( въпреки че вече два пъти ги гръмнах и петнадесете та и не виждам ни ново оръжие ни некъв друг предмет ). Я споделете с мен ква точно е наградата .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2007 22:01

П.П. И нещо което откровенно ме изнерви е че така и не видях каква е екстрата като гръмнеш 15 медалиона ( въпреки че вече два пъти ги гръмнах и петнадесете та и не виждам ни ново оръжие ни некъв друг предмет ). Я споделете с мен ква точно е наградата .[/quote]

Дава ти пистолета Punisher безплатно иначе струваше май 20 хил.

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 16:39

EviL написа:
Инфектираните селтаци така и не можах да ги възприема като чудовища или като нещо страшно . За мен си останаха просто слабоподвижни , невъоръжени и ограничени от към здраве противници който спокойно можем да елиминираме с люгера . Мини босовете и босовете бяха приятно различни но вариацията в трудноста им откровенно дразнеше . Финалният бос беше просто плачевно лесен спрямо малкият феодал който стана на цветенце ( забравих името му ) или наемника Брусер ( отново не съм сигура за името ). Идеята на търговец от който да пазаруваш оръжия и ъпгреиди ме изнерви много . Аре като сме го виждали в разни хитови игри да го видим тук . А пъзелите ? Какво подявалите е станало с тях ? С извинение това игра за деца на 12г. ли е ? Всичко беше елементарно до безобразие . Пътят беше централно напред през цялото време ( всички останли врати и зони заключени/блокирани тотално липсваше издирването с часове на правилният път и правилният ключ от предишните части ) а навсичко отгоре голям червен маркер ти показва точно къде трябва да отидеш белким се загубиш ! Невероятната екстра от предишните части да си правиш собствени боеприпаси с различно деиствие е хванала краченца и е забегнала някъде . Да екшана е приятен и наситен но това далеч не наваксва грубите недомислици . Откровено да си кажа . Предпочитам трезвата спокоина игра пред дивото помпане на даден бутон щото така ти е наредено . Да много кинематогично ( хъх не мога да се сетя правилната дума ) и все пак невероятно изнервящо , аз игра ня компютър от как се помня и приумиците на конзолите не ме радват толкова много. ТО е ясно играта е правена за масата геимъри а не за фанатизираните фенове ама аре моляви .

Уффф се ще се намери някакъв да хули и хейтва :evil: Била за деца на 12г - ае бегай, ако ти е била прекалено лесна си я пусни сега на Professional - и пробвай да убиваш босовете без rpg (то така и баба ми може деба) там е тръпката - доста време преди съм се мъчил без rpg и съм я врътвал вече два пъти по този начин :wink:
Ти фанатизиран фен ли си ? Имаш ли изиграни Resident Evil REmake & Resident Evil 0 ... та даже и пренебрегнатите две игри за ps2 RE Outbreak & RE Outbreak File 2 , Code Veronica X също е задължителна? Ако беше нямаше да направиш и тази грешка да изиграеш осакатения pc порт на RE4 :lol:

btw: факт е че играта е action ориентирана и че стряскащите моменти почти липсват, но си е все още Resident Evil деба, и си е И ЗА феновете на поредицата :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com