Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 16:35
Аксел, не отричам признанието на групите като велики, които ти изброи отгоре, но пак ще ти кажа - величието не се измерва в признание и известност, то просто е там. Може Нещото да е мънинко, миниатюрно.. но пак да е толкова велико колко би било друго Нещо , което е с много по-големи размери от него... Величието има много лица и едно от тях е съкровенното, което е уникално.
Дам, и аз спирам, мисля , че се разбрахме..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 16:47
AxL, Хамелеоне, почвате спор, който няма разрешение.Като онзи друг стар спор - ако в гората се вдигне шум, но няма абсолютно нищо, което да го чуе, шум ли е това наистина или не?
Моето скромно мнение е, че въпреки всичко, една група може да е велика за тези, които я подкрепят.Независимо къде - в Африка, Китай, Япония, Германия, Швейцария - агитката на групата ще я съпътства и ще държи на изпълнителите си.Не съм ли прав?
Естествено, тези групи, които ти спомена - Куин, АС/ДС и т.н., са достигнали световен статут, поради невъобразимия си талант и воля.Но кажи ми, понеже спомена, че и ти имаш любимци встрани от "Легендите", не си ли си казвал за някоя тяхна песен "Велика е, нищо, че не са толкоз известни"? За теб, макар и почти никой да не е чувал за тях, изпълнителите на които държиш, са перфектни, нали?
Ние просто споделяме впечатления от групата.Хамелеона само питаше дали някой е техен фен.Не е тръгнал да ни заповядва "Слушайте само тях, пишлемета, никой друг не може да им стъпи на малкото пръстче!!!".Не.Просто изрази почитта си към групата.
Малко се попроточих, но нейсе.
А, да, понеже спомена за популярност, Malice Mizer е достатъчно популярна в страни като Германия, Франция, Англия и др.Това, че в прашната България се слуша само Ивана и Глория, не означава, че няма и хора, които слушат истинска музика, нали?
Не исках да бъда толкова остър, но просто реших да изразя мнение.Надявам се, че не ми се сърдиш.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 16:51
В интерес на истината съм длъжен да подкрепя това , че са немалко известни, не само в Япония , но и в Америка, Италия, Испания, Франция, Англия, Германия.. поне за тези съм Сигурен...
И наистина - съвсем малко българи дори са чували за тази група... Да не говорим , че по БГ сайт не можеш да намериш и 1 техен албум, за какво си говорим? А България, хе.. България бидейки толкова малка държавица, кой я ебава ?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 17:29
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 17:56
Ъъъ...
От линка в youtube:
Цитат: to bad taht he is a guy otherwiese that woukd be soooo fuckin more sexy Цитат: He talked once in a video on this site but he wasn't supposed to talk. ^^ Цитат: he nerver smile, never talk, but he is so cuuuuuuuuuuuuuuuuuuute Цитат: he is so damn pretty! Цитат: He sings during concerts, at least once a show, and it's always with a voice distorter. The Chameleon написа: Мана е само моя!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 17:59
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 18:19
Всъщност, това е голямата мистерия - дали Мана е момче, или момиче.Едните казват, че е мъж, другите казват, че е жена...
Във Уики наистина казват, че е мъж.Но единственото, което Мана е казала за себе си, е рождената й дата.Другото...го знаят само родителите й.
От моя пост става ясно, че съм убеден, че Мана е момиче.Просто, на снимките, какво леко и слабо тяло има, не е истина.Момче със сменен пол би имало същото тяло, но не и толкоз тесни рамене...
Половината Интернет е задръстен именно с такива теми и твърдения, като винаги единия лагер се опитва да обясни на другия истинската същност на Мана.И ако някой каже "Ти само по снимките ли съдиш, че е жена? Може и да е мъж, преоблечен като жена.", другия му отговаря "А ти само по снимките ли мислиш, че е мъж, преоблечен като жена? Може и да е жена, преоблечена като жена..."
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 18:24
†Soul Hunter† написа: Всъщност, това е голямата мистерия - дали Мана е момче, или момиче.Едните казват, че е мъж, другите казват, че е жена...
Във Уики наистина казват, че е мъж.Но единственото, което Мана е казала за себе си, е рождената й дата.Другото...го знаят само родителите й.
От моя пост става ясно, че съм убеден, че Мана е момиче.Просто, на снимките, какво леко и слабо тяло има, не е истина.Момче със сменен пол би имало същото тяло, но не и толкоз тесни рамене...
Соул , всъщност това го знаят още близките й приятели и членовете на групите й! Както и не е пълна рожденната й дата, поради факта , че липсва година на раждане... Също така.. във Википедията често информацията се пише от чули-недочули тийн фенове >.< Така, че далеч не е 100% достоверна..
Хм! Работата е там , че Мана Е момиче. Ако погледнете леко на въпроса, ще получите информация, че е момче. Но , ако се задълбочите, фанатизирате, вманиачите и т.н. , колкото МЕН, то тогава ще стигнете до същото заключение като мен - Мана е момиче.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 21:36
Явно е въпрос на самовнушение, че едно очевидно момче всъщност е момиче и всичко си идва на мястото, мхм?
J-rock is gay.
Gothic is gay. Emocore is gay.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 22:07
Отново ти повтарям, че присъствието ти в темата Ми НЕ Е желано, след като ще плюеш... Стига си се правил на дърво, ами напусни.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 23:37
КАК ЧЕ Е МЪЖ ТВА БРЕ , Я ГЛЕ ЧЕ МЯЗА НА ФИДАНКА
Послепись : още повече че нема космърлаци по краката
ДЕКА СТЕ ВИЖДАЛИ НОРМАЛЕН МЪЖ БЕЗ КОСМЪРЛАЦИ ПО ГРЪГАТА ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 23:51
A TAKAAAAA... ДОБРЕ ,ЧЕ Е КИРЕ ВИ ГРЪЧА ДА ВИ НАЛЕЕ УМ О ГЛАВИТЕ !!!!!!! ПУ-ПУ.....
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 00:29
offtopic: Varggoth написа: Emocore is gay.
Айди дя, ask my girlfriend!
ontopic: Какъв точно стил музика е това?
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 00:32
НАЧИ МАЛИС МИЗЕР МИНАВА ПРЕЗ ДОСТА ЕТАПИ - ВЗЕМИ ПОД ПРЕДВИД РОК, ГОТИК И РАЗНИ КЛАСИЧЕСКИ ЕЛЕМЕНТИ , АМА ДА КАЖЕШ , ЧЕ СА МАС РОК, КАТО КНЯЗА - ЕПА НЕ !
А ИНАЧЕ МОИ ДИКС МОИС БЛЪСКА ВЕЧЕ НА ЗДРАВО РОК + ОЩЕ КЛАСИКА ... ВИЖ ЛИНКОВЕТЕ НА ПРЕДНАТА СТРАНИЦА ОТ МЕН И ЩЕ ВИДИШ НЕЧОВЕШКИТЕ ПЕСНИ....
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 11:44
Тъй.. като не се вземе кой знае колко предния ми пост под предвид , позволете да ви представя лайв изпълнение на може би любимата ми песен на групата. ^^
В никакъв случай не може да се каже, че песента е тежка..
http://youtube.com/watch?v=U8GqXC1xW-A
Syunikiss.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 23:43
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 10:45
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 11:03
ахахахах Lolita goths, нали така ;р
'Айде поздрав със Southern Death Cult - The Crypt
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 11:22
Много правилно, Skald.
А от мен ..
Malice Mizer - Seinaru Koku Eien No Inori
Никога няма да успееш. Оставям го като извинение за размисъл...
|
|
|
|
|
Accidental Protege
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 22:16
Когато си японски младеж, не е трудно /и необходимо/ да изглеждаш по този начин.
Ударението в 'Мана' къде е ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|