Съмнява ме да има повече от неколцина, но все пак.. та, ако има - споделете любими песни, видеота, членове на групите и т.н.
Също така !! Издирват се албуми на Moi Dix Mois
П.п. Ако не знаете за групите, не разпитвайте
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не, Мана е МОЯ!!! Заплювам си я с честен кръст...The Chameleon написа:Мана е само моя!( Соул, шш..
)
Искам и аз да ме бият! Ако може и петте†Soul Hunter† написа: Сега бързам, но като се върна от купона, ще постна линк с клипче, на който Мана бие Кози на концерт.Чак падна от болки горкия...
Петимата. Ако случайно не сте ослепели съвсем - това са мъже. Петима при това.[FFF]Flaming One написа:Искам и аз да ме бият! Ако може и петте :wink:†Soul Hunter† написа: Сега бързам, но като се върна от купона, ще постна линк с клипче, на който Мана бие Кози на концерт.Чак падна от болки горкия...:)
уотевърVarggoth написа:Петимата. Ако случайно не сте ослепели съвсем - това са мъже. Петима при това.[FFF]Flaming One написа:Искам и аз да ме бият! Ако може и петте†Soul Hunter† написа: Сега бързам, но като се върна от купона, ще постна линк с клипче, на който Мана бие Кози на концерт.Чак падна от болки горкия...
Хей, тва , че ти не си ги чул както трябва, не означава, че не са велики.Pantomime написа:Групите не са велики, защото с нищо не са доказали че са велики. Пък и като гледам са бая противни :>
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq