Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 14:03

Jah Soldier написа:
Dante написа:
[SS] написа:
Обаче тия са много прости, за такава хамава графика да ми искат GF6+... тва значи, че на моя 5900 няма да мога да я подкарам ли... малоумници...

То и аз със 9550 няма да я подкарам вероятно :cry:

Ше ч подкараш на атитата изисква минимум 9200 а и чух че уби ше пуснат некъф пач и че не е толкова лоша графиката като на тия скрийнове

Цитат:
ATI READON 9 ATI Radeon 9600

Е тука пише,че ми трябва най-малко 9600 :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 16:30

Абе то и тука са съвсем други изискванията-http://www.srtest.com/referrer/srtest.
Пише, че иска FX+ а на инфото за тоя релийз иска 6k+...

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 17:13

Evil приятелю веднага ти отговаярям:)))
Първо поздрави за Злото от Резидентния :)
Кек доброто старо време на RESIDENT EVIL.

Върви та пушек се дига! НЕ е на японски ..има си субс а и звукът си е нормален на английски.
Геймплея е невероятен в момента я рапуквам ..само те съветвам да намериш геймпад щото ще полудееш иначе ако опиташ с клавиатурата.
Графиката я бива не зная що я плюят но аз играя на високи резолюции и не мога да видя мизерии (ръбове пиксели и подобни) всичко ми е детайлно и т.н.Пък и в подобна игра последното нещо дето се търси и графика ...тука хората история и геймплей предлагат и то на ниво.Има го това усещане от старите серии дето се едно си във филм и това идва от тия кът-сцени сещаш се за какво говоря.Абе яка атмосфера.

1280х1024 и върви с над 60 кадъра в секунда няма лъжа няма измама.
В момента кочината ми е следната :
3.4 проФесор
1 гига РАМ
х1600про - от АТИ
звук - Audigy2 ZS
Другото е без значение (нещо плачат за съпорта на вградениат звук в дъната не зная как е аз съм със отделна звукова затова го споменавам)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 17:14

Откъде си правите настройките за графика.На мен в оптионс само контроли.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 17:21

Ми от никъде ..при мен тава е резолюцията на TFT-то при която дава най-добре...затова съответно се ползва тя за всички случаи ..игри работа и т.н.
Локната е от драйвера и не се променя.
А настрайки в самата игра липсват защото е порт от конзола предназначена да се играе на Телевизор а там настройки много много не са нужни все пак.Както и високи резолюции.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 18:59

В дир на играта има сетъптул ,където се настройва резолюцията.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 19:48

Разликата в графиката между версията за кюб и тази, която в момента получаваме е голяма.
Детайлите са резнати като на младо турче кожичката около пишлето.Но няма как - ще се играе.
Тръгнах смело да играя с клавиатура и определено, колкото и да съм инат се отказах, но пък успях да подуша малко от геймплея.
Е, определено ще се разцъква, само да се сдобия с джойстик, че колкото и да ми се играе, играта с клавиатура си е мъка.

Coming Soon!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 19:55

Пичове току що прочетох в един форум че има ралика м-ду таq и европейската версия европата е правена от уби софт а тая е от подразделение на ЕА аре аз за са се задоволявам с тва па след неколко седмици кат излезне и с готината графика ше се играе :)

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 20:39

Странно, в друг форум аз прочетох, че разлика няма да има и навсякъде ще я продават такава.
Тоя порт, който е по торентите е дело на някви 14 годишни пишлемета от SourceNext, които са изключили всичкото осветление на нивата. SourceNext си портват игрите на Capcom открай време и крайно боклучкийски.

http://eaf1.cn/bbs/viewthread.php?tid=26364 тука дръпнатите предлагат няк'ъв метод за игра с мишка. Ако някой отбира японския, има ми благословията да пробва (:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 21:04

Eхаааа върви гладко!!!! Само дето тея дето са я краквали са пълни инвалиди, чорбари, клошари с чар на овчари... нито едно филмче не мога да изгледам като хората щото прекъсва когат му скимне... Сега ще пробвам да подкарам тоя вариант с мишката, не че ми пречи както си е сега :)

Readonly написа:
Тоя порт, който е по торентите е дело на някви 14 годишни пишлемета от SourceNext, които са изключили всичкото осветление на нивата.

Ясно що върви като хората :D

edit- мамка му, правя всичко по картинките обаче ми иска драйвери :shock: от къде да ги извадя тия драйвери...

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 22:01

При мен всичко е ОК играта тръгна но като минат началните филмечета ми се включва VPU recover(или нещо подобно) и до там после се чува само звук от играта но картина няма.
После влязох в Catalyst Control Center-a и от там излкючих въпросният VPUreocover и като минаха началните филмчета на играта направо заби компютъра. Дайте някакви съвети кво да правя...

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 22:20

На мен пък ми изключва монитора коги и скимне.
Бахти пишката си направиха с тая игра.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 00:02

http://www.gamespot.com/pc/adventure/re ... =gssummary

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 12:11

Ей я на ОГРОМНАТА разлика :wink: чак пък толкова ...хехе.Даже бих казал че на ПС2 изглежда най-дървенко.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 17:23

@Resident - и двете конзолни версии ги имам , днес си я свалих и за pc просто от любопитство да видя как изглежда - просто трябва да видиш и трите игри In Motion - и да pc версията изглежда най зле като всеки един от ефектите в game cube версията е орязан . И за ps2 версията е по добра от тази за pc :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 19:21

Играта си я бива. Просто много добър геймплей. Единствено контролите не са направени добре. В началото опитах с клавиатура, но уви доста си е трудничко, ама като сложих джойпада е виж тогава си е друга работа ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 20:52

Gt написа:
@Resident - и двете конзолни версии ги имам , днес си я свалих и за pc просто от любопитство да видя как изглежда - просто трябва да видиш и трите игри In Motion - и да pc версията изглежда най зле като всеки един от ефектите в game cube версията е орязан . И за ps2 версията е по добра от тази за pc :wink:

Ми естествено, не четете ли, тая версия за рс дето я играем е супер орязана, няма осветление и шейдъри, тва си е просто основата, няма филмчета и кът сцени... просто са я окипазили колкото да са първите кракнали играта.
Много ясно, че ще е ръбата, то няма bip mapping нищичико, гола графика... почакайте още 20 дена да дойде европейската версия, да я кракнат hoodlum или reloaded, е тогава не знам как ще я подкарам, както няма настройки на графиката... Търпение му е майката, аз пък отивам да си купя джойстик и кът сцените (филмчетата) ще си ги гледам от папката... бахти ташак си правят тия шведи с нас.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 21:56

Филмчетата при мен вървят ,но осветлението никво го няма.като врътна игра ще напиша пълни впечатления!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 22:43

Абе хора как я играете тая игра аз едвам с джойпада я играя пък ако тръгна с клавиатурата... Нещо не съм свикнал шуутъри без мишката да играя :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 15:19

Кажете как да се справя с ренегериращите.Доколкото разбрах трябва ги застрелям във всеки крайник ама нещо не става кизстрелвам по 15-20 патрона с помпата и умират ,ама за двама му отидоха всичките патрони и във фризера един пичага ме изяжда!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com