Автор |
Съобщение |
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 14:03
Jah Soldier написа: Dante написа: [SS] написа: Обаче тия са много прости, за такава хамава графика да ми искат GF6+... тва значи, че на моя 5900 няма да мога да я подкарам ли... малоумници... То и аз със 9550 няма да я подкарам вероятно Ше ч подкараш на атитата изисква минимум 9200 а и чух че уби ше пуснат некъф пач и че не е толкова лоша графиката като на тия скрийнове Цитат: ATI READON 9 ATI Radeon 9600
Е тука пише,че ми трябва най-малко 9600
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 16:30
Абе то и тука са съвсем други изискванията-http://www.srtest.com/referrer/srtest.
Пише, че иска FX+ а на инфото за тоя релийз иска 6k+...
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 17:13
Evil приятелю веднага ти отговаярям:)))
Първо поздрави за Злото от Резидентния
Кек доброто старо време на RESIDENT EVIL.
Върви та пушек се дига! НЕ е на японски ..има си субс а и звукът си е нормален на английски.
Геймплея е невероятен в момента я рапуквам ..само те съветвам да намериш геймпад щото ще полудееш иначе ако опиташ с клавиатурата.
Графиката я бива не зная що я плюят но аз играя на високи резолюции и не мога да видя мизерии (ръбове пиксели и подобни) всичко ми е детайлно и т.н.Пък и в подобна игра последното нещо дето се търси и графика ...тука хората история и геймплей предлагат и то на ниво.Има го това усещане от старите серии дето се едно си във филм и това идва от тия кът-сцени сещаш се за какво говоря.Абе яка атмосфера.
1280х1024 и върви с над 60 кадъра в секунда няма лъжа няма измама.
В момента кочината ми е следната :
3.4 проФесор
1 гига РАМ
х1600про - от АТИ
звук - Audigy2 ZS
Другото е без значение (нещо плачат за съпорта на вградениат звук в дъната не зная как е аз съм със отделна звукова затова го споменавам)
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 17:14
Откъде си правите настройките за графика.На мен в оптионс само контроли.
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 17:21
Ми от никъде ..при мен тава е резолюцията на TFT-то при която дава най-добре...затова съответно се ползва тя за всички случаи ..игри работа и т.н.
Локната е от драйвера и не се променя.
А настрайки в самата игра липсват защото е порт от конзола предназначена да се играе на Телевизор а там настройки много много не са нужни все пак.Както и високи резолюции.
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 18:59
В дир на играта има сетъптул ,където се настройва резолюцията.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 19:48
Разликата в графиката между версията за кюб и тази, която в момента получаваме е голяма.
Детайлите са резнати като на младо турче кожичката около пишлето.Но няма как - ще се играе.
Тръгнах смело да играя с клавиатура и определено, колкото и да съм инат се отказах, но пък успях да подуша малко от геймплея.
Е, определено ще се разцъква, само да се сдобия с джойстик, че колкото и да ми се играе, играта с клавиатура си е мъка.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 19:55
Пичове току що прочетох в един форум че има ралика м-ду таq и европейската версия европата е правена от уби софт а тая е от подразделение на ЕА аре аз за са се задоволявам с тва па след неколко седмици кат излезне и с готината графика ше се играе
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 20:39
Странно, в друг форум аз прочетох, че разлика няма да има и навсякъде ще я продават такава.
Тоя порт, който е по торентите е дело на някви 14 годишни пишлемета от SourceNext, които са изключили всичкото осветление на нивата. SourceNext си портват игрите на Capcom открай време и крайно боклучкийски.
http://eaf1.cn/bbs/viewthread.php?tid=26364 тука дръпнатите предлагат няк'ъв метод за игра с мишка. Ако някой отбира японския, има ми благословията да пробва (:
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 21:04
Eхаааа върви гладко!!!! Само дето тея дето са я краквали са пълни инвалиди, чорбари, клошари с чар на овчари... нито едно филмче не мога да изгледам като хората щото прекъсва когат му скимне... Сега ще пробвам да подкарам тоя вариант с мишката, не че ми пречи както си е сега
Readonly написа: Тоя порт, който е по торентите е дело на някви 14 годишни пишлемета от SourceNext, които са изключили всичкото осветление на нивата.
Ясно що върви като хората
edit- мамка му, правя всичко по картинките обаче ми иска драйвери от къде да ги извадя тия драйвери...
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 22:01
При мен всичко е ОК играта тръгна но като минат началните филмечета ми се включва VPU recover(или нещо подобно) и до там после се чува само звук от играта но картина няма.
После влязох в Catalyst Control Center-a и от там излкючих въпросният VPUreocover и като минаха началните филмчета на играта направо заби компютъра. Дайте някакви съвети кво да правя...
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 22:20
На мен пък ми изключва монитора коги и скимне.
Бахти пишката си направиха с тая игра.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 00:02
|
|
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 12:11
Ей я на ОГРОМНАТА разлика чак пък толкова ...хехе.Даже бих казал че на ПС2 изглежда най-дървенко.
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 17:23
@Resident - и двете конзолни версии ги имам , днес си я свалих и за pc просто от любопитство да видя как изглежда - просто трябва да видиш и трите игри In Motion - и да pc версията изглежда най зле като всеки един от ефектите в game cube версията е орязан . И за ps2 версията е по добра от тази за pc
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 19:21
Играта си я бива. Просто много добър геймплей. Единствено контролите не са направени добре. В началото опитах с клавиатура, но уви доста си е трудничко, ама като сложих джойпада е виж тогава си е друга работа
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 20:52
Gt написа: @Resident - и двете конзолни версии ги имам , днес си я свалих и за pc просто от любопитство да видя как изглежда - просто трябва да видиш и трите игри In Motion - и да pc версията изглежда най зле като всеки един от ефектите в game cube версията е орязан . И за ps2 версията е по добра от тази за pc
Ми естествено, не четете ли, тая версия за рс дето я играем е супер орязана, няма осветление и шейдъри, тва си е просто основата, няма филмчета и кът сцени... просто са я окипазили колкото да са първите кракнали играта.
Много ясно, че ще е ръбата, то няма bip mapping нищичико, гола графика... почакайте още 20 дена да дойде европейската версия, да я кракнат hoodlum или reloaded, е тогава не знам как ще я подкарам, както няма настройки на графиката... Търпение му е майката, аз пък отивам да си купя джойстик и кът сцените (филмчетата) ще си ги гледам от папката... бахти ташак си правят тия шведи с нас.
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 21:56
Филмчетата при мен вървят ,но осветлението никво го няма.като врътна игра ще напиша пълни впечатления!
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 22:43
Абе хора как я играете тая игра аз едвам с джойпада я играя пък ако тръгна с клавиатурата... Нещо не съм свикнал шуутъри без мишката да играя
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 15:19
Кажете как да се справя с ренегериращите.Доколкото разбрах трябва ги застрелям във всеки крайник ама нещо не става кизстрелвам по 15-20 патрона с помпата и умират ,ама за двама му отидоха всичките патрони и във фризера един пичага ме изяжда!
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|