Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Fa1rPlAy3rZ|Pagane

Мнение от Fa1rPlAy3rZ|Pagane »

епа сега се играе капитан vs капитан :)! КОйто победи побеждава клана му!
Най - Добрите Турнири По - Фифа 2007!Заповядайте при нас.
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Бахти , ай ся ще играем с пагането както не съм играл,ужас :cry:
Изображение
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

tanasi написа:tanasi - plamen 4:0
tanasi - plamen 2:2
Не че беше слаб пича, просто имаше доста лаг, към който по-бързо се приспособих, а и в първия мач той излезе с напълно грешна схема. Втория път игра с Челси и ме поведе 2:0 като играеше дори по-добре в една част от мача от мене, но като цяло бяхме равностойни... Добър е определено, просто имах и голям късмет и така :) Сега равен ли завършваме или ще се играе още един мач?
Брао,танаси.
.
Аватар
Fa1rPlAy3rZ|Pagane

Fa1rPlAy3rZ|Pagane (капитан) 4-2 PC|Marin (капитан)
Добър мач стана той също имаше положения както и аз . Благодаря за хубавите мачове които изиграхме заедно !Вие сте добър клан и скоро ако искате можем да направим реванш успех момчета
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

pagane - marin_007 4:2
Еми да аз отново прецаквам работата на танаси и другите :cry:
а иначе по каръшки мач съм нямал,незнам как не го бих просто не е истина,почваме 1вия мач и още във 2рата минута някво разбъркване и 1:0 за него след което мача прекъсна след като пуснахме центъра,това не беше от мен естествено и бях засипан с обиди, и така се ядосах , и реших да го бия. Втория мач почна добре за мене имам предвид продължението на 1вия,поведох с 1:0 и изпуснах 2 положения сам срещу вратаря , направо незнам какво да говоря,след това той изравни , просто някви извнземни голове ми вкарваше от някакв неверотно малък ъгъл я залепяше в сглопката на врата направо незнам,направих 2:1,след което ме изравни , и накрая няква хипер смешна дузпа за него , въобще не съм искал да го спъвам , както го уцелих незнам.
В заключение мога да кажа , че пагането е много добър играч , може би един от най-добрите,но мисля че този втория мач който играхме просто си го надиграх,просто се спаси от минимум равен мач,ако бях по концентриран пред неговата врата, сега щеше да е друго :x
Иначе мача беше много добър,красота , но нямам оправдание за това кето направих :?
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

незнам как се получават толкова равностойни мачове, но като цяло според мен ние нямаме дори 1 играч който да прави некви космонавтски изпълнения, голове Отвсякъде и тем подобни и точно това ни пречи! :cry:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Не мисля че това ни пречи .Според мен трябва да имаме едни 6 човека които просто да могат да спират тея изпълнения. :wink:

Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит. :wink:

Сега първо предлагам Марин да си остане капитан на клана.И второ предлагам да играем със (сателитния ни :lol: ) клан на Ван и после с който и да е друг :wink: Защото при тях е най-голям шанса за победа и ще си вдигнем самочувствието :wink:

бтв : Как се казва тоя клан на Ван :? :lol:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

FiFa_MaN1A :wink:
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Споко бе нашите!Все пак играта е за развлечение и такива отрицателни емоции просто са излишни.Те като ни биха не спечелиха нищо и обратното ние падаме ,но не губим нищо!Просто това са си приятелски мачове и турнири в интернет ,където има десетки неща ,които може да прикрият реалните качества на играещият.Най-малкото начина по ,който е направена фифита не заслужава пристрастряване от висока степен (каквото имах примерно на 00 и 06) или още по-малко да се става Про на нея!Доста хора се отказаха от слаба форма или от разни такива спадове на самочувствие ,което просто не си заслужава ,най-малкото заради тази игра! :wink:
Изображение
Аватар
Fa1rPlAy3rZ|Pagane

Krissan написа:Не мисля че това ни пречи .Според мен трябва да имаме едни 6 човека които просто да могат да спират тея изпълнения. :wink:

Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит. :wink:

Сега първо предлагам Марин да си остане капитан на клана.И второ предлагам да играем със (сателитния ни :lol: ) клан на Ван и после с който и да е друг :wink: Защото при тях е най-голям шанса за победа и ще си вдигнем самочувствието :wink:

бтв : Как се казва тоя клан на Ван :? :lol:
Напълно вярно играхте много достойно а на марин искам да му кажа че и двамата имахме еднакъв късмет ;) и той имаше положения както и аз а и ако искате момчета да трупате опит можете да се запишете във Феноменалния турнир на форума Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит. :wink: Напълнов вяррно играйте много достойно даже и скоро ще има реванш ако искате а на марин ще му кажа да не се претеснява че има и такива мачове :) Просто аз днеска не бях и у форма да си кажа и имахме равни положения бих казал и двамата а ако искате да трупате опит можете да запишете клана в новия турнир на форум Феноменалния бих казал
Clan Fight Се казва турнира между кланове ще съберем най добрите кланове и затова каним и вас защото сте добър клан ето ви линк нека капитана да ви запише ако решите чакаме ви с нетърпение !
Линк: http://fifa.d3-design.net/forum/index.p ... 2643dda98b
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Аз съм съгласен да се запишем в този тур между кланове , понеже изпуснахме записването в форума на алиенс,сега ни се отдава възможност да се запишем , и да трупаме опит срещу други кланове.Аз съм ЗА,иморталити май и той е за ,нека и другите кажат :wink:
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Ми и аз съм за но участието ми е под въпрос тъй като ще отсъствам от 7ми до 11ти. :?
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

А , то това ще се играе сигурно 3 месеца :) пък записването ще е седмица сигурно няма проблем ,и да отсъстваш,май като гледам повечето сме за , все пак и другите да кажат
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

ама че въпрос-нали аз не играя!

дайте шанс на пилето и там кой друг беше... Ларсона! Те да играят. Аз ще си търсим щастието и в още някой друг турнир!
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Аз също съм за да се запишем за този междукланнен :lol: турнир :wink:
Яко подписи...х
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

5 човека....+резерва :?
Изображение
Аватар
Fa1rPlAy3rZ|Pagane

да точно записването ще бъде 2 3 дни някъде а иначе турнира ще се играе дълго време тъй като ще е дълго много :)!И затова ви каниме защото сте добър клан а в тоя турнир ще играят най добрите кланове ;) !
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Значи , аз разбрах че 5 човека отбор,като примерно може да запишем няколко резерви,оишем сега 5 човека и примерно 3 резерви като за различните мачове ще подбираме 5те най-добри :)
П.П Значи,ако иска крисан да ни запише може мене няма да ме има до неделя вечерта,и сега нямам време аи там вижте кой ще сме,да не би да заемат местата до неделя :?
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Еми и аз подкрепям идеята ама ,като цяло в бг сме 4-5 аматьорски и 1 професионален клан.Колко горе долу ще се запишат.
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

4-5 :lol:
Сигурно има поне 100 клана,който не ги знаем,аз лично знам към 15 :wink:
Изображение
Публикувай отговор