Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
Брао,танаси.tanasi написа:tanasi - plamen 4:0
tanasi - plamen 2:2
Не че беше слаб пича, просто имаше доста лаг, към който по-бързо се приспособих, а и в първия мач той излезе с напълно грешна схема. Втория път игра с Челси и ме поведе 2:0 като играеше дори по-добре в една част от мача от мене, но като цяло бяхме равностойни... Добър е определено, просто имах и голям късмет и такаСега равен ли завършваме или ще се играе още един мач?
.
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
pagane - marin_007 4:2
Еми да аз отново прецаквам работата на танаси и другите
а иначе по каръшки мач съм нямал,незнам как не го бих просто не е истина,почваме 1вия мач и още във 2рата минута някво разбъркване и 1:0 за него след което мача прекъсна след като пуснахме центъра,това не беше от мен естествено и бях засипан с обиди, и така се ядосах , и реших да го бия. Втория мач почна добре за мене имам предвид продължението на 1вия,поведох с 1:0 и изпуснах 2 положения сам срещу вратаря , направо незнам какво да говоря,след това той изравни , просто някви извнземни голове ми вкарваше от някакв неверотно малък ъгъл я залепяше в сглопката на врата направо незнам,направих 2:1,след което ме изравни , и накрая няква хипер смешна дузпа за него , въобще не съм искал да го спъвам , както го уцелих незнам.
В заключение мога да кажа , че пагането е много добър играч , може би един от най-добрите,но мисля че този втория мач който играхме просто си го надиграх,просто се спаси от минимум равен мач,ако бях по концентриран пред неговата врата, сега щеше да е друго
Иначе мача беше много добър,красота , но нямам оправдание за това кето направих
Еми да аз отново прецаквам работата на танаси и другите
а иначе по каръшки мач съм нямал,незнам как не го бих просто не е истина,почваме 1вия мач и още във 2рата минута някво разбъркване и 1:0 за него след което мача прекъсна след като пуснахме центъра,това не беше от мен естествено и бях засипан с обиди, и така се ядосах , и реших да го бия. Втория мач почна добре за мене имам предвид продължението на 1вия,поведох с 1:0 и изпуснах 2 положения сам срещу вратаря , направо незнам какво да говоря,след това той изравни , просто някви извнземни голове ми вкарваше от някакв неверотно малък ъгъл я залепяше в сглопката на врата направо незнам,направих 2:1,след което ме изравни , и накрая няква хипер смешна дузпа за него , въобще не съм искал да го спъвам , както го уцелих незнам.
В заключение мога да кажа , че пагането е много добър играч , може би един от най-добрите,но мисля че този втория мач който играхме просто си го надиграх,просто се спаси от минимум равен мач,ако бях по концентриран пред неговата врата, сега щеше да е друго
Иначе мача беше много добър,красота , но нямам оправдание за това кето направих
Не мисля че това ни пречи .Според мен трябва да имаме едни 6 човека които просто да могат да спират тея изпълнения.
Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит.
Сега първо предлагам Марин да си остане капитан на клана.И второ предлагам да играем със (сателитния ни
) клан на Ван и после с който и да е друг
Защото при тях е най-голям шанса за победа и ще си вдигнем самочувствието 
бтв : Как се казва тоя клан на Ван

Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит.
Сега първо предлагам Марин да си остане капитан на клана.И второ предлагам да играем със (сателитния ни
бтв : Как се казва тоя клан на Ван
- Букмейкара
Споко бе нашите!Все пак играта е за развлечение и такива отрицателни емоции просто са излишни.Те като ни биха не спечелиха нищо и обратното ние падаме ,но не губим нищо!Просто това са си приятелски мачове и турнири в интернет ,където има десетки неща ,които може да прикрият реалните качества на играещият.Най-малкото начина по ,който е направена фифита не заслужава пристрастряване от висока степен (каквото имах примерно на 00 и 06) или още по-малко да се става Про на нея!Доста хора се отказаха от слаба форма или от разни такива спадове на самочувствие ,което просто не си заслужава ,най-малкото заради тази игра! 

- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит.Krissan написа:Не мисля че това ни пречи .Според мен трябва да имаме едни 6 човека които просто да могат да спират тея изпълнения.![]()
Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит.![]()
Сега първо предлагам Марин да си остане капитан на клана.И второ предлагам да играем със (сателитния ни) клан на Ван и после с който и да е друг
Защото при тях е най-голям шанса за победа и ще си вдигнем самочувствието
бтв : Как се казва тоя клан на Ван![]()
Напълно вярно играхте много достойно а на марин искам да му кажа че и двамата имахме еднакъв късмет
Clan Fight Се казва турнира между кланове ще съберем най добрите кланове и затова каним и вас защото сте добър клан ето ви линк нека капитана да ви запише ако решите чакаме ви с нетърпение !
Линк: http://fifa.d3-design.net/forum/index.p ... 2643dda98b
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Значи , аз разбрах че 5 човека отбор,като примерно може да запишем няколко резерви,оишем сега 5 човека и примерно 3 резерви като за различните мачове ще подбираме 5те най-добри
П.П Значи,ако иска крисан да ни запише може мене няма да ме има до неделя вечерта,и сега нямам време аи там вижте кой ще сме,да не би да заемат местата до неделя
П.П Значи,ако иска крисан да ни запише може мене няма да ме има до неделя вечерта,и сега нямам време аи там вижте кой ще сме,да не би да заемат местата до неделя
- Букмейкара