Автор |
Съобщение |
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 11:10
Паля от време на врема ама адски много се дразня на някакви дет си мислят, че от една цигара се умира или изпушиш една кутия вече си пристрастен. Мен ми се е случвало за една вечер да изпуша 15 цигари и следващия месец въобще да не се сетя за цигара.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 11:14
Dumbaldor написа: Паля от време на врема ама адски много се дразня на някакви дет си мислят, че от една цигара се умира или изпушиш една кутия вече си пристрастен. Мен ми се е случвало за една вечер да изпуша 15 цигари и следващия месец въобще да не се сетя за цигара.
Абсолютно! И аз съм така
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 11:40
Аз пуша яко,
но много уважавам непушачите,
понеже, те ще умрат по-здрави
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 13:26
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Аз пуша яко, но много уважавам непушачите, понеже, те ще умрат по-здрави
Хехе, пред смърта всеки е равен .
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 14:15
Johnny Rico написа: ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Аз пуша яко, но много уважавам непушачите, понеже, те ще умрат по-здрави Хехе, пред смърта всеки е равен .
Но не и след смъртта .
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 14:39
Не пуша.
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 15:15
gospoTTT_boK написа: не пуша, щото съм пи4, а не част от комплексираната пушеща измет... да си мрът от дима и да си се радват...
Що не умреш в пикнята си бе келеш?!
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 15:39
^.^
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 15:40
Disturbеd написа: hit_man написа: Ми дам пуша си. И не виждам някво проблемче в тая работа (бтв. тва е 72рата темо по въпроса...) Абе ти ся нямаш въображение. Всички пушачи в газовите камери, и на сапунени филтри. Тва е, няма шест-пет! П.П. Не разбирам защо непушачите са готови да заколят пушачите, понеже са такива... Всеки има право на избор, и всеки има собствен вкус. На мен ми харесва щипливо-горчивия вкус на цигарата, отделям пари от джоба си, и си го доставям. П.П.П. Охо, даже ей сега ще ида да си запаля една, щото как се наядох, не е истина За пръв път ям толкоз много, и то предимно хляб, че даже ми се услади адски много ЖИВЕЙ, ЗА ДА ЯДЕШ !!!!
Не може без цигарка след ядене
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 16:36
Пуша, да.И - дръжте се да не паднете - редовно, и не цигари, а лула.Един личен съвет от мен - най-добрия тютюн е Amphora.По-добър няма и не може да има.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 16:38
Sub-Zero написа: Не и никога няма да пропуша.
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
BroKeN^pRomIsE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 16:47
Watcha написа: Disturbеd написа: П.П.П. Охо, даже ей сега ще ида да си запаля една, щото как се наядох, не е истина За пръв път ям толкоз много, и то предимно хляб, че даже ми се услади адски много ЖИВЕЙ, ЗА ДА ЯДЕШ !!!! Не може без цигарка след ядене
аз лично предпочитам на гладно...
___________________________________ but everything changes... if I could turn back the years,
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 16:58
a^piece^of^heaven написа: Watcha написа: Disturbеd написа: П.П.П. Охо, даже ей сега ще ида да си запаля една, щото как се наядох, не е истина За пръв път ям толкоз много, и то предимно хляб, че даже ми се услади адски много ЖИВЕЙ, ЗА ДА ЯДЕШ !!!! Не може без цигарка след ядене аз лично предпочитам на гладно...
Особено ако си гладен. Издържал съм по над 48 часа без храна, стига да има цигари. Убиват апетита. Яко е
Ама кат' се наядеш ти се пуши повече.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Jeanette
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 17:35
gospoTTT_boK написа: не пуша, щото съм пи4, а не част от комплексираната пушеща измет... да си мрът от дима и да си се радват...
Не си пич, идиот си.
Иначе, признавам, по голяма грешка едва ли ще направя през живота си.
___________________________________ Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios. Lembrar quem eu era nao consigo mais, antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada. Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 19:04
WolfMAn написа: Sub-Zero написа: Не и никога няма да пропуша.
Преди и аз така виках
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 19:22
Varggoth написа: ^.^
mwahahah prati една по mail-a
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 19:29
Johnny Rico написа: ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Аз пуша яко, но много уважавам непушачите, понеже, те ще умрат по-здрави Хехе, пред смърта всеки е равен .
Хехе, много зависи дали си вярващ.
Откъде се намират такива бе.
По темата , не пуша но нямам против пушачите. Това е техен избор и техният живот. Против съм за пушенето на обществени места. Все пак има хора на които наистина им пречи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 21:58
Нйъх!
Ама курвалята от наЗето даскало дръпат стабилно!
|
|
|
|
|
hit_man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 23:04
Абе на мен най-ми се услажда 30мин. след сън, сутрин... вс който пуши знае кофти усещането в дробовете като станеш. Аз ако не запаля не мога да си върна нормалното дишане поне 1-2 часа...
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 23:16
hit_man написа: Абе на мен най-ми се услажда 30мин. след сън, сутрин... вс който пуши знае кофти усещането в дробовете като станеш. Аз ако не запаля не мога да си върна нормалното дишане поне 1-2 часа...
Човек.. Пушач съм от близо 4 години и такова "кофти усещане" не съм имал.Дори и след много активно пушене (25-30 цигари за 1 ден) не съм имал проблеми с дишането..По-добре се консултирай с лекар.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|