Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
ЛнГ , ся имат да играят с два клана,ако искате може да говоря с тоя пагане да играем вс тях
http://fifa.d3-design.net/forum/index.php
http://fifa.d3-design.net/forum/index.php
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Така,уговорих мач с фаирплеарз , искам да кажа още нещо , предложих им 7вс7 да играем да може повече хора да играят и да трупат опит
И още нещо важно ,след около седмица игра , накрая реших да се откажа от капитанството,нензма как мислят другите но съм трагичен , играх с някой от алиенс , еми бият сме с 3 гола разлика ужас е , особенно защитата ми е отвратителна.И няма смисъл да дъня клана щото ще падна 100% , за тва може да съм в групата ако сме 7 , ако сме 5 съм вънка , иначе според мойете наблюдения,в най-добра форма е Immortality , и ако сте съгласни той да бъде капитан,ако не може би феликс не съм играл с него , оффф забравих танаси , той може да е направо пък не се сетих за него.
Като гледам хората който ще представят достойно клана са
immortality
tanasi
felix
revan
krissan
martessi
larsona
Другите да не се сърдят,това е моето мнение.
Мен ми беше много трудно да взема това решение , но играх с доста хора и не е за говорене незнам какво става.както и да е тва ми е решението . възражения не се приемат
И още нещо важно ,след около седмица игра , накрая реших да се откажа от капитанството,нензма как мислят другите но съм трагичен , играх с някой от алиенс , еми бият сме с 3 гола разлика ужас е , особенно защитата ми е отвратителна.И няма смисъл да дъня клана щото ще падна 100% , за тва може да съм в групата ако сме 7 , ако сме 5 съм вънка , иначе според мойете наблюдения,в най-добра форма е Immortality , и ако сте съгласни той да бъде капитан,ако не може би феликс не съм играл с него , оффф забравих танаси , той може да е направо пък не се сетих за него.
immortality
tanasi
felix
revan
krissan
martessi
larsona
Мен ми беше много трудно да взема това решение , но играх с доста хора и не е за говорене незнам какво става.както и да е тва ми е решението . възражения не се приемат
а, ти мааалко ме изпревари. Скоро мислех да те пробвам е така да видя дали си толкова силен, но аз искам (стига да не съм много нахален) да пробвам да съм капитан, с едно мнооого малко условие-само за мачовете (ако има такива) с Алиенс. Причината ми е просто няма къде вече да избяга Рапитката!
а иначе сега ако може да не съм капитан ще съм много доволен-иначе то всеки става според мене и пилето и реван и сички от тука сме достойни!!!
дано ми уважите предложението, пък след мача с Алиенс се отказвам от лентата!
а иначе сега ако може да не съм капитан ще съм много доволен-иначе то всеки става според мене и пилето и реван и сички от тука сме достойни!!!
дано ми уважите предложението, пък след мача с Алиенс се отказвам от лентата!
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Ами , то с алиенс не се зане кога ще играем.Аз капитанската лента я предоступвам за следващите мачове
Пък по нататък не се знае.За алиенс не пречи да си капитан , но мисля че сега срещу тея , ще играе с жребий,няма капитани , тегли се жребий и това е може капитаните ад се разминат.
П.П Ако сме 7 участника и аз може да се сместя някъде щото май не съм чак толкова зле , ама за капитана е голяма отговорност , и не мисля че ще се справя , ще видим пак.
Пък по нататък не се знае.За алиенс не пречи да си капитан , но мисля че сега срещу тея , ще играе с жребий,няма капитани , тегли се жребий и това е може капитаните ад се разминат.
П.П Ако сме 7 участника и аз може да се сместя някъде щото май не съм чак толкова зле , ама за капитана е голяма отговорност , и не мисля че ще се справя , ще видим пак.
аз ви предлагам следното : Marin да се разбере с тях да се играе на принципа на жребия (тоест да не играят капитан срещу капитан) , в такъв случай Марин да си осане капитан тъй като с жребий поне не е предпопределено че ще играе с капитана им.
Ако не се съгласят - слагаме примерно ФЕЛИКС или този който е в най добра форма за временен капитан (резервен капитан) а Марин си остава капитан на клана.
Идеята ми е Марин да не се отказва от капитанската лента на клана а само от капитанското място в мача.Мисля че е най-разумно да го направим така.
Ако не се съгласят - слагаме примерно ФЕЛИКС или този който е в най добра форма за временен капитан (резервен капитан) а Марин си остава капитан на клана.
Идеята ми е Марин да не се отказва от капитанската лента на клана а само от капитанското място в мача.Мисля че е най-разумно да го направим така.
- † iMMortality †
Danke SchonMaRiN_007 написа:Така,уговорих мач с фаирплеарз , искам да кажа още нещо , предложих им 7вс7 да играем да може повече хора да играят и да трупат опит![]()
immortality
tanasi
felix
revan
krissan
martessi
larsona
† Harbinger of Death †
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
ЕЕЕ вие пък се извъдихте някви пазливи
На мен пък тоя пагане не ми е неудобен . Като гледам значи единствено е нахъсан феликс,ще видим ако играем със жребий си оставам аз , ако не става феликс
Само че аз преложих да сме 7,има вероятност той да поиска 5 щото те са малко и тогава става сложно.Да обещате че няма да се сърдите
На мен пък тоя пагане не ми е неудобен . Като гледам значи единствено е нахъсан феликс,ще видим ако играем със жребий си оставам аз , ако не става феликс
Само че аз преложих да сме 7,има вероятност той да поиска 5 щото те са малко и тогава става сложно.Да обещате че няма да се сърдите
Незнам...немога да преценя сега за клана ли съм не съм ли( да не решите, че се отказвам-няма
) в смисъл за следващия сблъсък, който е сега...вижда се, че не играх 1-2 дни и изгубих драстично формата си, който бях постигнал с много труд, обаче, днес като поиграх и започнах да навлизам във форма...знам ли
От една страна ми се играе мн за клана, но от друга незнам дали съм готов ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Яко подписи...х
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
МИ сега говорихме , той вика давай всички от вашия клан ,аз му казах че сме 10 и той не писа 1 час
Утре ще се разберем каза , щото трябва да говори с неговите хора да види колко човека ще намери , тай че може да участват почти всички.АА също той предложи със жребий който май аз ще тегля за нашия клан и той за неговия
Утре ще се разберем каза , щото трябва да говори с неговите хора да види колко човека ще намери , тай че може да участват почти всички.АА също той предложи със жребий който май аз ще тегля за нашия клан и той за неговия