Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 13:46

пичове аз последно в клана ли съм или не шот гледамме няма в първото мнение там при банерите и визитките :? :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 16:20

Larsson написа:
пичове аз последно в клана ли съм или не шот гледамме няма в първото мнение там при банерите и визитките :? :roll:

вече те има :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 20:14

ЛнГ , ся имат да играят с два клана,ако искате може да говоря с тоя пагане да играем вс тях :roll:
http://fifa.d3-design.net/forum/index.php

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 07:50

мене ако питате-се ми е едно... един дол дренки! :evil:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 11:36

Така,уговорих мач с фаирплеарз , искам да кажа още нещо , предложих им 7вс7 да играем да може повече хора да играят и да трупат опит :wink:
И още нещо важно ,след около седмица игра , накрая реших да се откажа от капитанството,нензма как мислят другите но съм трагичен , играх с някой от алиенс , еми бият сме с 3 гола разлика ужас е , особенно защитата ми е отвратителна.И няма смисъл да дъня клана щото ще падна 100% , за тва може да съм в групата ако сме 7 , ако сме 5 съм вънка , иначе според мойете наблюдения,в най-добра форма е Immortality , и ако сте съгласни той да бъде капитан,ако не може би феликс не съм играл с него , оффф забравих танаси , той може да е направо пък не се сетих за него.
Като гледам хората който ще представят достойно клана са
immortality
tanasi
felix
revan
krissan
martessi
larsona

Другите да не се сърдят,това е моето мнение.
Мен ми беше много трудно да взема това решение , но играх с доста хора и не е за говорене незнам какво става.както и да е тва ми е решението . възражения не се приемат

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 14:28

а, ти мааалко ме изпревари. Скоро мислех да те пробвам е така да видя дали си толкова силен, но аз искам (стига да не съм много нахален) да пробвам да съм капитан, с едно мнооого малко условие-само за мачовете (ако има такива) с Алиенс. Причината ми е просто няма къде вече да избяга Рапитката! 8)

а иначе сега ако може да не съм капитан ще съм много доволен-иначе то всеки става според мене и пилето и реван и сички от тука сме достойни!!!

дано ми уважите предложението, пък след мача с Алиенс се отказвам от лентата! :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 15:03

Ами , то с алиенс не се зане кога ще играем.Аз капитанската лента я предоступвам за следващите мачове :wink:
Пък по нататък не се знае.За алиенс не пречи да си капитан , но мисля че сега срещу тея , ще играе с жребий,няма капитани , тегли се жребий и това е може капитаните ад се разминат. :wink:
П.П Ако сме 7 участника и аз може да се сместя някъде щото май не съм чак толкова зле , ама за капитана е голяма отговорност , и не мисля че ще се справя , ще видим пак. :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 15:18

аз ви предлагам следното : Marin да се разбере с тях да се играе на принципа на жребия (тоест да не играят капитан срещу капитан) , в такъв случай Марин да си осане капитан тъй като с жребий поне не е предпопределено че ще играе с капитана им.

Ако не се съгласят - слагаме примерно ФЕЛИКС или този който е в най добра форма за временен капитан (резервен капитан) а Марин си остава капитан на клана. :wink:

Идеята ми е Марин да не се отказва от капитанската лента на клана а само от капитанското място в мача.Мисля че е най-разумно да го направим така. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 15:50

абе най-хубаво май ще е без жребии и това е (само кой ще го тегли е въпросителната?) 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 15:57

Аз съм съгласен с крисан :wink:
Ми може да го тегля аз :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 16:01

MaRiN_007 написа:
Така,уговорих мач с фаирплеарз , искам да кажа още нещо , предложих им 7вс7 да играем да може повече хора да играят и да трупат опит :wink:
И още нещо важно ,след около седмица игра , накрая реших да се откажа от капитанството,нензма как мислят другите но съм трагичен , играх с някой от алиенс , еми бият сме с 3 гола разлика ужас е , особенно защитата ми е отвратителна.И няма смисъл да дъня клана щото ще падна 100% , за тва може да съм в групата ако сме 7 , ако сме 5 съм вънка , иначе според мойете наблюдения,в най-добра форма е Immortality , и ако сте съгласни той да бъде капитан,ако не може би феликс не съм играл с него , оффф забравих танаси , той може да е направо пък не се сетих за него.
Като гледам хората който ще представят достойно клана са
immortality
tanasi
felix
revan
krissan
martessi
larsona

Другите да не се сърдят,това е моето мнение.
Мен ми беше много трудно да взема това решение , но играх с доста хора и не е за говорене незнам какво става.както и да е тва ми е решението . възражения не се приемат

Danke Schon :D,обаче не ми се ще да съм капитан...Особено срещу тея и ако се играе капитан срещу капитан с тоя Пагане елелелелелелелеелелеееееееееееее хич не ми се играе !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 16:11

ЕЕЕ вие пък се извъдихте някви пазливи :lol:
На мен пък тоя пагане не ми е неудобен . Като гледам значи единствено е нахъсан феликс,ще видим ако играем със жребий си оставам аз , ако не става феликс :wink:
Само че аз преложих да сме 7,има вероятност той да поиска 5 щото те са малко и тогава става сложно.Да обещате че няма да се сърдите :?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 19:17

Аз също се кандидатирам за временен капитан за мача с тия тъй като напоследък анвлизам в добра форма а и изпитите ми ще свършат до края на седмицата и ще имам време да се подготва още по-добре. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 20:48

ей, аз искам само срещу Алиенс. Незнам защо, нещо се надъхах единствено срещу този от даскалото на който просто един ден ще му престраша! :D

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 21:01

Незнам...немога да преценя сега за клана ли съм не съм ли( да не решите, че се отказвам-няма :lol: ) в смисъл за следващия сблъсък, който е сега...вижда се, че не играх 1-2 дни и изгубих драстично формата си, който бях постигнал с много труд, обаче, днес като поиграх и започнах да навлизам във форма...знам ли :roll: От една страна ми се играе мн за клана, но от друга незнам дали съм готов :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 21:51

Момчета към 11 ще стане ясно , тъй че предупреждавам никой да не се сърди , щото ако сме 5 човека , ще има някой от обичайните заподозрени извън него :wink:
П.П С крисан може да направим някой мач да видим за кво иде реч :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 21:52

ГОТОВ СЪМ! Ей хора готов съм бре сега играх и съм си възвърнал формата...супер, бях решил вчера, че край, ама то пък се опраиха нещата...на 100% съм готов за клана :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2007 23:58

МИ сега говорихме , той вика давай всички от вашия клан ,аз му казах че сме 10 и той не писа 1 час :lol:
Утре ще се разберем каза , щото трябва да говори с неговите хора да види колко човека ще намери , тай че може да участват почти всички.АА също той предложи със жребий който май аз ще тегля за нашия клан и той за неговия :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Яну 2007 00:28

Разбрахме се 6 вс 6 , аз ще тегля жребия :lol: , обаче ся тая вечер тряя мисля кой ще играят.И утре ще тегля някви листчета :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Яну 2007 06:03

еми ако искаш може да довършим мача си от вчера днеска да видиме...
ама аз не разбрах как ще се тегли тоя жребии-ти му казваш един от нашите-той един от неговите, така ли? 8)

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com