LSD

Нещата от живота
Публикувай отговор
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

LordOfDarkness написа:Тоест взимаш лентичка/хапче/whatever /аве всъщност за тва само не знам в каква форма е. Някой да има снимки?/
Може да се капе с пипетка в окото. Но много по-разпространено е като листче хартия, напоено със субстанцията.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

Панди Анди написа:http://www.youtube.com/watch?v=SX7m4fqTLKU
пича отиде да храни птиците! ROFLOLOL1
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

По принцип не съм друсалка изобщо, нито трева, нито кока и тем подобни глупости но това би ми било интересно да го пробвам. До колкото съм чувал отключва подсъзнанието, най големите ти мечти (и ужаси паралелно). Бих искал да видя какво има из дебрите на съзнанието ми, да видя ефекта. (Надявам се да съм ясен)
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

Johnny Rico написа:По принцип не съм друсалка изобщо, нито трева, нито кока и тем подобни глупости но това би ми било интересно да го пробвам. До колкото съм чувал отключва подсъзнанието, най големите ти мечти (и ужаси паралелно). Бих искал да видя какво има из дебрите на съзнанието ми, да видя ефекта. (Надявам се да съм ясен)
Изяж 2 гъби. :wink:
+++
Аватар
Bitch

Мнение от Bitch »

LordOfDarkness написа:Първо е синтетика.
Полусинтетик, моля да не бъркаме понятията.
LordOfDarkness написа:Има склонност към рецидиви. Тоест взимаш лентичка/хапче/whatever /аве всъщност за тва само не знам в каква форма е. Някой да има снимки?/. Минава ефеткът. След 5 месеца се возиш в автобуса и пак те хваща.
Това зависи само и единствено от човека. При човек със здрава психика и без големи страхове не се случва.

Снимки на така наречените "лентички":
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... llage2.jpg
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... ollage.jpg

Снимки на течни таблетки:
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... eltab5.jpg

Снимки на таблетки:
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... odots2.jpg

Снимки на LSD-25 в течна форма (шишенца):
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... ottle1.jpg
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... vials1.jpg
LordOfDarkness написа:Много е зависимо от настроенията, в които си, когато го взимаш. Тоест ако си сдухан/зле/ядосан е много лошо. Общо взето халюцинираш адски кошмари. Повечето хора взимащи такава помия се отказват след първия такъв така наречен bad trip.
Това е психеделик все пак. Той не те кара да мислиш поситивно, той те кара да мислиш.
LordOfDarkness написа:Също има случай, особено при хора с по-лабилна психика, при които ефектът не минава. В посочения случай горе с дървото си оставаш дърво. Ни приемаш, ни предаваш. Дърветата не ходят и не говорят все пак ;)
Това също зависи от човека, но и се случва само и единствено ако се вкараш във bad trip. При поситивните трипове няма начин да се случи.
Johnny Rico написа:По принцип не съм друсалка изобщо, нито трева, нито кока и тем подобни глупости но това би ми било интересно да го пробвам. До колкото съм чувал отключва подсъзнанието, най големите ти мечти (и ужаси паралелно). Бих искал да видя какво има из дебрите на съзнанието ми, да видя ефекта. (Надявам се да съм ясен)
Гъби, салвия, DMT.
Phantom написа: Иначе - всякви опиати по-силни от тревата(която също смятам за нещо лошо... лошо лошо лошо.. отнесох се малко)
Тоест, ти смяташ гъбите или салвията, примерно, за наркотик?
Аватар
Phantom

Мнение от Phantom »

Според мен наркотика отговаря на следните условия:
1.води до пристрастяване
2.причинява временни(или постоянни) психични или емоционални отклонения, причинява халюцинации и т.н.
3.вреден е

По 1 и 3 има доста неща, които отговарят - цигари, алкохол, шоколад... Ама те не причиняват халюцинации (алкохола не го броим по разбираеми причини). Според мен към lsd може да се привикне ако се взима често. Или бъркам? И като го гледам въобще не е безвреден и определено причинява халюцинации и отговаря на втората точка от критериите ми. Пък тия гъби, синьозелени водорасли и други не ги знам.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... llage2.jpg

Хейй такива си разменяхме в 4 клас!
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Bitch

Мнение от Bitch »

Не можеш да се пристрастиш към LSD, гъби, Salvia, DMT и ред други билки.

А щом наркотик според теб причинява халюцинаций, какво е коката, амфората, херцата и всички други подобни боклуци?
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

Това дето причинява халюцки се нарича опиум, а не наркотик :wink: Не ги бъркайте...
+++
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

junglist написа:Това дето причинява халюцки се нарича опиум, а не наркотик :wink: Не ги бъркайте...

Всъщност, се нарича халюциноген. Или психоактивно вещество. Не ги бъркай...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Доколкото знам, ЛСД - то може да те хване и 20 години след като си го взел. Съвсем неочаквано се надрусваш в автобуса, да кажем, и кой знае кво можеш да направиш...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Isentropic написа:Не можеш да се пристрастиш към LSD
Да но за това пък можеш да умреш от свръхдоза.И съм чувал че е супе рвредно тва ЛСД.Ако коката е боклук,то незнам кво е ЛСД-то.Не знам не съм зимал никога наркотици но ако трябва да избирам между кокаин и ЛСД естесвено че ще избера кокаин
Аватар
Bitch

Мнение от Bitch »

WannaBe написа:
Да но за това пък можеш да умреш от свръхдоза.И съм чувал че е супе рвредно тва ЛСД.Ако коката е боклук,то незнам кво е ЛСД-то.Не знам не съм зимал никога наркотици но ако трябва да избирам между кокаин и ЛСД естесвено че ще избера кокаин
Кокаинът е доооста по-вреден от LSD, а за свръхдоза, разбирасе че можеш да умреш от свръхдоза, все пак LSD е най-силният психеделик и действията са му силни при само 10 микрограма. Смятай за какво животно си говорим :)
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Isentropic написа:
WannaBe написа:
Кокаинът е доооста по-вреден от LSD
Айде бе :lol:
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

WannaBe написа:
Isentropic написа:
WannaBe написа:Да но за това пък можеш да умреш от свръхдоза.И съм чувал че е супе рвредно тва ЛСД.Ако коката е боклук,то незнам кво е ЛСД-то.Не знам не съм зимал никога наркотици но ако трябва да избирам между кокаин и ЛСД естесвено че ще избера кокаин
Кокаинът е доооста по-вреден от LSD
В пъти по-вреден.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Varggoth написа:
WannaBe написа:
Isentropic написа: Кокаинът е доооста по-вреден от LSD
В пъти по-вреден.
Чел съм доста по тая тема и ше ви помоля да не се изказвате неподготвени и да не се ръководите по слухове.Айде като е в пъти по вреден ми кажи що е и в пъти по скъп?За чистия кокаин говорим.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

WannaBe написа:
Varggoth написа:
WannaBe написа:Айде бе :lol:
В пъти по-вреден.
Чел съм доста по тая тема и ше ви помоля да не се изказвате неподготвени и да не се ръководите по слухове.Айде като е в пъти по вреден ми кажи що е и в пъти по скъп?За чистия кокаин говорим.
Защото кокаинът се продава на грамове, а LSD се продава на микрограмове, не се ли досещаш вече? С парите, които ще дадеш за един грам чист кокаин няма да можеш да си купиш и един милиграм LSD...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Dr. Hofmann discovered the psychedelic effects of LSD after accidentally absorbing some through his fingertips on April 16, 1943. Three days later, on April 19 (later known as Bicycle Day, after his bicycle ride home that day while under LSD's influence), Hofmann deliberately consumed 250 micrograms of LSD, and experienced far more intense effects (see: LSD for details). This was followed by a series of self-experiments conducted by Hofmann and his colleagues.
:-D
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
start.a.war

Мнение от start.a.war »

Четох доста,но искам да питам (;
Има ли смъртна опастност пъврия път? Казаха ми, че има, но пък никъде не прочетох нещо такова..Възможно ли е да ми пробутат някоя разновидност на "LSD" (ако има такива) от която ефектите да са неблагоприятно? Здравословно...
Публикувай отговор