Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 10:02

LordOfDarkness написа:
Тоест взимаш лентичка/хапче/whatever /аве всъщност за тва само не знам в каква форма е. Някой да има снимки?/

Може да се капе с пипетка в окото. Но много по-разпространено е като листче хартия, напоено със субстанцията.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 10:31

http://www.youtube.com/watch?v=SX7m4fqTLKU

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 10:43

Панди Анди написа:

пича отиде да храни птиците! ROFLOLOL1

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 14:17

По принцип не съм друсалка изобщо, нито трева, нито кока и тем подобни глупости но това би ми било интересно да го пробвам. До колкото съм чувал отключва подсъзнанието, най големите ти мечти (и ужаси паралелно). Бих искал да видя какво има из дебрите на съзнанието ми, да видя ефекта. (Надявам се да съм ясен)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 14:23

Johnny Rico написа:
По принцип не съм друсалка изобщо, нито трева, нито кока и тем подобни глупости но това би ми било интересно да го пробвам. До колкото съм чувал отключва подсъзнанието, най големите ти мечти (и ужаси паралелно). Бих искал да видя какво има из дебрите на съзнанието ми, да видя ефекта. (Надявам се да съм ясен)

Изяж 2 гъби. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 17:11

LordOfDarkness написа:
Първо е синтетика.

Полусинтетик, моля да не бъркаме понятията.
LordOfDarkness написа:
Има склонност към рецидиви. Тоест взимаш лентичка/хапче/whatever /аве всъщност за тва само не знам в каква форма е. Някой да има снимки?/. Минава ефеткът. След 5 месеца се возиш в автобуса и пак те хваща.

Това зависи само и единствено от човека. При човек със здрава психика и без големи страхове не се случва.

Снимки на така наречените "лентички":
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... llage2.jpg
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... ollage.jpg

Снимки на течни таблетки:
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... eltab5.jpg

Снимки на таблетки:
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... odots2.jpg

Снимки на LSD-25 в течна форма (шишенца):
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... ottle1.jpg
http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... vials1.jpg
LordOfDarkness написа:
Много е зависимо от настроенията, в които си, когато го взимаш. Тоест ако си сдухан/зле/ядосан е много лошо. Общо взето халюцинираш адски кошмари. Повечето хора взимащи такава помия се отказват след първия такъв така наречен bad trip.

Това е психеделик все пак. Той не те кара да мислиш поситивно, той те кара да мислиш.
LordOfDarkness написа:
Също има случай, особено при хора с по-лабилна психика, при които ефектът не минава. В посочения случай горе с дървото си оставаш дърво. Ни приемаш, ни предаваш. Дърветата не ходят и не говорят все пак ;)

Това също зависи от човека, но и се случва само и единствено ако се вкараш във bad trip. При поситивните трипове няма начин да се случи.
Johnny Rico написа:

Гъби, салвия, DMT.
Phantom написа:
Иначе - всякви опиати по-силни от тревата(която също смятам за нещо лошо... лошо лошо лошо.. отнесох се малко)

Тоест, ти смяташ гъбите или салвията, примерно, за наркотик?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 18:03

Според мен наркотика отговаря на следните условия:
1.води до пристрастяване
2.причинява временни(или постоянни) психични или емоционални отклонения, причинява халюцинации и т.н.
3.вреден е

По 1 и 3 има доста неща, които отговарят - цигари, алкохол, шоколад... Ама те не причиняват халюцинации (алкохола не го броим по разбираеми причини). Според мен към lsd може да се привикне ако се взима често. Или бъркам? И като го гледам въобще не е безвреден и определено причинява халюцинации и отговаря на втората точка от критериите ми. Пък тия гъби, синьозелени водорасли и други не ги знам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 20:44

http://www.erowid.org/chemicals/show_im ... llage2.jpg

Хейй такива си разменяхме в 4 клас!

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 22:30

Не можеш да се пристрастиш към LSD, гъби, Salvia, DMT и ред други билки.

А щом наркотик според теб причинява халюцинаций, какво е коката, амфората, херцата и всички други подобни боклуци?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 22:32

Това дето причинява халюцки се нарича опиум, а не наркотик :wink: Не ги бъркайте...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 23:05

junglist написа:
Това дето причинява халюцки се нарича опиум, а не наркотик :wink: Не ги бъркайте...

Всъщност, се нарича халюциноген. Или психоактивно вещество. Не ги бъркай...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 23:16

Доколкото знам, ЛСД - то може да те хване и 20 години след като си го взел. Съвсем неочаквано се надрусваш в автобуса, да кажем, и кой знае кво можеш да направиш...

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2007 23:49

Isentropic написа:
Не можеш да се пристрастиш към LSD
Да но за това пък можеш да умреш от свръхдоза.И съм чувал че е супе рвредно тва ЛСД.Ако коката е боклук,то незнам кво е ЛСД-то.Не знам не съм зимал никога наркотици но ако трябва да избирам между кокаин и ЛСД естесвено че ще избера кокаин

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Яну 2007 17:12

WannaBe написа:
Isentropic написа:
Да но за това пък можеш да умреш от свръхдоза.И съм чувал че е супе рвредно тва ЛСД.Ако коката е боклук,то незнам кво е ЛСД-то.Не знам не съм зимал никога наркотици но ако трябва да избирам между кокаин и ЛСД естесвено че ще избера кокаин

Кокаинът е доооста по-вреден от LSD, а за свръхдоза, разбирасе че можеш да умреш от свръхдоза, все пак LSD е най-силният психеделик и действията са му силни при само 10 микрограма. Смятай за какво животно си говорим :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Яну 2007 20:16

Isentropic написа:
WannaBe написа:
Isentropic написа:

Кокаинът е доооста по-вреден от LSD
Айде бе :lol:

Профил ICQ Skype

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Яну 2007 20:33

WannaBe написа:
Isentropic написа:
WannaBe написа:
Isentropic написа:

В пъти по-вреден.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Яну 2007 23:45

Varggoth написа:
WannaBe написа:
Isentropic написа:
WannaBe написа:
Isentropic написа:

В пъти по-вреден.
Чел съм доста по тая тема и ше ви помоля да не се изказвате неподготвени и да не се ръководите по слухове.Айде като е в пъти по вреден ми кажи що е и в пъти по скъп?За чистия кокаин говорим.

Профил ICQ Skype

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2007 09:47

WannaBe написа:
Varggoth написа:
WannaBe написа:
Isentropic написа:
WannaBe написа:
Isentropic написа:

В пъти по-вреден.
Чел съм доста по тая тема и ше ви помоля да не се изказвате неподготвени и да не се ръководите по слухове.Айде като е в пъти по вреден ми кажи що е и в пъти по скъп?За чистия кокаин говорим.

Защото кокаинът се продава на грамове, а LSD се продава на микрограмове, не се ли досещаш вече? С парите, които ще дадеш за един грам чист кокаин няма да можеш да си купиш и един милиграм LSD...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2007 13:44

Цитат:
Dr. Hofmann discovered the psychedelic effects of LSD after accidentally absorbing some through his fingertips on April 16, 1943. Three days later, on April 19 (later known as Bicycle Day, after his bicycle ride home that day while under LSD's influence), Hofmann deliberately consumed 250 micrograms of LSD, and experienced far more intense effects (see: LSD for details). This was followed by a series of self-experiments conducted by Hofmann and his colleagues.

:-D

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2007 16:13

Четох доста,но искам да питам (;
Има ли смъртна опастност пъврия път? Казаха ми, че има, но пък никъде не прочетох нещо такова..Възможно ли е да ми пробутат някоя разновидност на "LSD" (ако има такива) от която ефектите да са неблагоприятно? Здравословно...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com