Автор |
Съобщение |
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 19:59
Тва правило за гола от тъч няма как да го забраня , защото тва значи да забраня всички бъгове на фифата.Просто няма как да стане а и май тоя Ван е единствения който го прави тва.
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 20:02
Krissan написа: Pileto и Makaron4o вече са в клана и няма нужда да играят в някаква група за да влизат пак. Предлагам следното: 1во Марин да каже дали ше ни трябва въобще повече хора за клана на този етап. 2ро Ако ни трябват предлагам Legend Killer и Stifler да направят 2 мача и който бие да влезне в клана . 3то Предлагам пак да играем с Алиенс и да им го върнем яко. 4то Мисля че най-добрата ми идея е тази Марин преди мача с Алиенс примерно да играе със всеки от клана и да прецени кой да е в титулярния състав , като никой от клана да не се сърди после че не е избран , и да няма такива които да казват аз съм в слаба форма не ме включвайте.Да оставим капитана да прецени все пак за това има едно (C) след профила му. съгласен, само т.4 ако има повече хора в клана...ако сме си примерно 6 или 7 човека и сме си ясни, няма нужда Darth Revan написа: Уфф.Който печели групата влиза в клана.Събираме 7 човека и който иска да излиза и няма основателна причина да не бъде приет повече.Омръзна ми всяка седмица някой да се отказва и други да влизат на негово място.Трябва да сме 7 човека всеки да знае ,че ще играе и да е спокоен.
съгласен, така е най-добре!
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 20:20
А ако капитана не е за групата която ще играе срещу алиенс
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 20:23
Има време ше тренираш ше си върнеш формата.
Ако пък сметнеш че не си във форма за маочвете просто направи състава и сложи подкапитан и готово
|
|
|
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 20:25
и кфо последно шеправиме ли група или да търся стиф утре да изиграем 2 мача за влизане?
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 20:27
Ми довчера бях ама след днешните мачве се чудя кво правя в клана
П.П Да това е идея , но ще преценя преди да почнем, дайте да видим сега ще взимаме ли още някой и да няма спекулаций само , и да говоря с рап17тка7а
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 20:39
Според мен в този му вид клана няма нужда от повече играчи...но разбира се това е само моето мнение, нека се изкажат и другите и ако имаме нужда да се направи там група ли какво и така...
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 13:44
Наистина по-добре да играят най-добрите.Марин да играе със всички и той да определи.За ЛК нп.Ако решите ще играем,ако сметнете че нямате нужда от други хубаво не се сърдя.
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 17:23
Сега преди малко получих едно предложение
Значи става въпрос за пагане , както е известен той иморталити го знае Може и другите да го знаят , но пича наистина е много добър и сериозен , та ми каза че , са си платили хостинг и вече форума им ще е .нет
За което си плащат , та те имат амбиций , и искат да се обединят във този форум и са се спрели на нашия клан , като са сметнали че сме едни от най-добрите , та това ми предложи той , примерно би трябвало там просто да имаме тема за клана , просто да посещаваме форума и да бъдем част от него , както са примерно алиенс и трой . Като всеки от нас ще получи правото да бъде модератор , и да организираме турове .
така аз напраих нещо като цитат , моето мнение ... че бих се съгласил , ако примерно в форума показва че ние сме клан пцманиа и имаме турове тука , и си ги играем и в тоя форум , абе нещо като реклама
Ама съм малко скептично настроен , и единственото нещо което ми се вижда положително че ще имаме примерно собствен раздел , там за клана и за турове , и е само за фифа
Та чакам вашите мнения по въпроса , аз съм по скоро не , но ако бъдат одобрени някой наши искания за форума , който ние примерно ще предложим , може би бих помислил
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 17:31
И аз не съм очарован от идеята, тук си ни е прекрасно. Имаме си 1 тема за клана и по 1 за тур, нямаме смисъл от раздели и тн. Това е моето мнение...
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 17:33
Аз лично не искам.Последният ни чат с пагане бе пълен с псувни,обиди и глупости по мой адрес,под предтекст,че съм много слаб,не мога да играя и аз като му казах,че има по-силни от него на тая фифа,той го обърна в тотална селения.
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 18:02
та последно кфо се разбираме със стифлър да играя за приемане или марин ше играе с мене да прецени в кфа форма съм???
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 18:30
Ами в кава форма си кво да те гледам знам
Ами кво да ти кажа аз нямам някви претенций , имам предвид че моя глас е накрая искам да чуя мненията на другите , моето е че имаш място в клана от една страна а от друга нещо ставаме много хора
Ако другите са "За" играй
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 20:18
Идеята за преместване в друг форум не ми харесва и на мене.Все пак ние сме клана по фифа на най-доборто геймърско списание у нас PC Mania Magazine някак си не върви да сме в друг сайт освен в този.Така че аз съм категорично не и турнира си остава тука.
Ако искаш Марине предложи им да играем срещу тях клан срещу клан.
А за приемането съм на мнение че можем да приемем още един но само толкова, повече - не
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 20:49
ДА нека си стоим тук....а за приемането...сега май сме 7 човека...според мен няма нужда от повече..то по принци играят 6 май, така че...
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 21:11
За преместването дано не се стига до там.Тук съм от няколко седмици и съм с впечетлнието че това е най-сериозния турнир.Може да мачовете да не се изиграват веднага,но най-бързо се пълни.И като цяло Вие сте пичове бе хора.Много се подкрепяте и имате чудесни играчи.Дано някой ден да бъда от тях
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 21:17
Stifler написа: За преместването дано не се стига до там.Тук съм от няколко седмици и съм с впечетлнието че това е най-сериозния турнир.Може да мачовете да не се изиграват веднага,но най-бързо се пълни.И като цяло Вие сте пичове бе хора.Много се подкрепяте и имате чудесни играчи.Дано някой ден да бъда от тях
вземи пример от мен...играл съм тук преди година и се вървнах преди пет турнира, виж кога влизам, едвам сега...да, преди FELIX ме биеше с 10:1, но сега се случва да го бия и с много, това е един от малките примери, но как го постигнах ли...ами намерих си първоначално по-слабички играчи, но задължително не да играеш на world class на компа, ами срещу човек и така започнах по-лека лека да навлизам. След това започнах да играя с много силни Марин, Иморталити, Феликс и така осъвършенствах играта си и постигнах това дотук...но има още доста...затова всеки ден поддръжам играта си ми тва е, стегни се, играй поне по няколко мача на ден онлайн...и ако не си инвалид, ще се вредиш...а доколкото знам имаш и потенциал, така че, не виждам проблеми....успех
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 21:18
ЕЕ, то нестава въпрос за местене , аз като помислих също съм против , ако някога направим такова нещо смятам че трябва да сме си само ние , и да бъде нещо като част от форума тука примерно само да не тварим форума тука с хиляди теми за турове , ами тука пускаме тема за записване и даваме линка със сайа и накря обявяваме победителя , нещо такова примерно .
Пък за тоя клан , да видим ще взимаме ли ЛК или не аз аз отново повтарям че за мен той има място в клана участва си редовно в турнирите , и е ОК , друг е въпроса че ставаме много хора
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 22:52
Това е последният човек който приемаме , да се знае други кандидати не се приемат , поне в близко бъдеще даже май станахме много ама кво да го правя ЛК , айде и той е в клана утре ще предложа на алиенс , за реванш , ако не ще играем с фаирплеарз
След малко идва визитката
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|