Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Тва правило за гола от тъч няма как да го забраня , защото тва значи да забраня всички бъгове на фифата.Просто няма как да стане а и май тоя Ван е единствения който го прави тва.
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Krissan написа:Pileto и Makaron4o вече са в клана и няма нужда да играят в някаква група за да влизат пак.

Предлагам следното:

1во Марин да каже дали ше ни трябва въобще повече хора за клана на този етап.
2ро Ако ни трябват предлагам Legend Killer и Stifler да направят 2 мача и който бие да влезне в клана .
3то Предлагам пак да играем с Алиенс и да им го върнем яко.
4то Мисля че най-добрата ми идея е тази Марин преди мача с Алиенс примерно да играе със всеки от клана и да прецени кой да е в титулярния състав , като никой от клана да не се сърди после че не е избран , и да няма такива които да казват аз съм в слаба форма не ме включвайте.Да оставим капитана да прецени все пак за това има едно (C) след профила му. :wink:
съгласен, само т.4 ако има повече хора в клана...ако сме си примерно 6 или 7 човека и сме си ясни, няма нужда

Darth Revan написа:Уфф.Който печели групата влиза в клана.Събираме 7 човека и който иска да излиза и няма основателна причина да не бъде приет повече.Омръзна ми всяка седмица някой да се отказва и други да влизат на негово място.Трябва да сме 7 човека всеки да знае ,че ще играе и да е спокоен.
съгласен, така е най-добре! :wink:
Яко подписи...х
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

А ако капитана не е за групата която ще играе срещу алиенс :roll: :lol:
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Има време ше тренираш ше си върнеш формата. :P
Ако пък сметнеш че не си във форма за маочвете просто направи състава и сложи подкапитан и готово :P
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

и кфо последно шеправиме ли група или да търся стиф утре да изиграем 2 мача за влизане?
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ми довчера бях ама след днешните мачве се чудя кво правя в клана :?
П.П Да това е идея , но ще преценя преди да почнем, дайте да видим сега ще взимаме ли още някой и да няма спекулаций само , и да говоря с рап17тка7а
Изображение
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Според мен в този му вид клана няма нужда от повече играчи...но разбира се това е само моето мнение, нека се изкажат и другите и ако имаме нужда да се направи там група ли какво и така... :wink:
Яко подписи...х
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Наистина по-добре да играят най-добрите.Марин да играе със всички и той да определи.За ЛК нп.Ако решите ще играем,ако сметнете че нямате нужда от други хубаво не се сърдя. :wink:
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Аве хора може ли да вляза в вашия форум от кога питам и чакам и нокой нищо ко да прая ся :?:
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Сега преди малко получих едно предложение :!:
Значи става въпрос за пагане , както е известен той иморталити го знае :) Може и другите да го знаят , но пича наистина е много добър и сериозен , та ми каза че , са си платили хостинг и вече форума им ще е .нет
За което си плащат , та те имат амбиций , и искат да се обединят във този форум и са се спрели на нашия клан , като са сметнали че сме едни от най-добрите , та това ми предложи той , примерно би трябвало там просто да имаме тема за клана , просто да посещаваме форума и да бъдем част от него , както са примерно алиенс и трой . Като всеки от нас ще получи правото да бъде модератор , и да организираме турове .
така аз напраих нещо като цитат , моето мнение ... че бих се съгласил , ако примерно в форума показва че ние сме клан пцманиа и имаме турове тука , и си ги играем и в тоя форум , абе нещо като реклама :lol:
Ама съм малко скептично настроен , и единственото нещо което ми се вижда положително че ще имаме примерно собствен раздел , там за клана и за турове , и е само за фифа :roll:
Та чакам вашите мнения по въпроса , аз съм по скоро не , но ако бъдат одобрени някой наши искания за форума , който ние примерно ще предложим , може би бих помислил :roll:
Изображение
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

И аз не съм очарован от идеята, тук си ни е прекрасно. Имаме си 1 тема за клана и по 1 за тур, нямаме смисъл от раздели и тн. Това е моето мнение... :wink:
Яко подписи...х
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Аз лично не искам.Последният ни чат с пагане бе пълен с псувни,обиди и глупости по мой адрес,под предтекст,че съм много слаб,не мога да играя и аз като му казах,че има по-силни от него на тая фифа,той го обърна в тотална селения.
† Harbinger of Death †
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

та последно кфо се разбираме със стифлър да играя за приемане или марин ше играе с мене да прецени в кфа форма съм??? :roll:
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ами в кава форма си кво да те гледам знам :)
Ами кво да ти кажа аз нямам някви претенций , имам предвид че моя глас е накрая искам да чуя мненията на другите , моето е че имаш място в клана от една страна а от друга нещо ставаме много хора :roll:
Ако другите са "За" играй
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Идеята за преместване в друг форум не ми харесва и на мене.Все пак ние сме клана по фифа на най-доборто геймърско списание у нас PC Mania Magazine някак си не върви да сме в друг сайт освен в този.Така че аз съм категорично не и турнира си остава тука. :!:

Ако искаш Марине предложи им да играем срещу тях клан срещу клан. :wink:

А за приемането съм на мнение че можем да приемем още един но само толкова, повече - не
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

ДА нека си стоим тук....а за приемането...сега май сме 7 човека...според мен няма нужда от повече..то по принци играят 6 май, така че... :wink:
Яко подписи...х
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

За преместването дано не се стига до там.Тук съм от няколко седмици и съм с впечетлнието че това е най-сериозния турнир.Може да мачовете да не се изиграват веднага,но най-бързо се пълни.И като цяло Вие сте пичове бе хора.Много се подкрепяте и имате чудесни играчи.Дано някой ден да бъда от тях :wink:
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Stifler написа:За преместването дано не се стига до там.Тук съм от няколко седмици и съм с впечетлнието че това е най-сериозния турнир.Може да мачовете да не се изиграват веднага,но най-бързо се пълни.И като цяло Вие сте пичове бе хора.Много се подкрепяте и имате чудесни играчи.Дано някой ден да бъда от тях :wink:
вземи пример от мен...играл съм тук преди година и се вървнах преди пет турнира, виж кога влизам, едвам сега...да, преди FELIX ме биеше с 10:1, но сега се случва да го бия и с много, това е един от малките примери, но как го постигнах ли...ами намерих си първоначално по-слабички играчи, но задължително не да играеш на world class на компа, ами срещу човек и така започнах по-лека лека да навлизам. След това започнах да играя с много силни Марин, Иморталити, Феликс и така осъвършенствах играта си и постигнах това дотук...но има още доста...затова всеки ден поддръжам играта си :lol: ми тва е, стегни се, играй поне по няколко мача на ден онлайн...и ако не си инвалид, ще се вредиш...а доколкото знам имаш и потенциал, така че, не виждам проблеми....успех :wink:
Яко подписи...х
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

ЕЕ, то нестава въпрос за местене , аз като помислих също съм против , ако някога направим такова нещо смятам че трябва да сме си само ние , и да бъде нещо като част от форума тука примерно само да не тварим форума тука с хиляди теми за турове , ами тука пускаме тема за записване и даваме линка със сайа и накря обявяваме победителя , нещо такова примерно .
Пък за тоя клан , да видим ще взимаме ли ЛК или не аз аз отново повтарям че за мен той има място в клана участва си редовно в турнирите , и е ОК , друг е въпроса че ставаме много хора :?
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Това е последният човек който приемаме , да се знае други кандидати не се приемат , поне в близко бъдеще даже май станахме много ама кво да го правя ЛК , айде и той е в клана утре ще предложа на алиенс , за реванш , ако не ще играем с фаирплеарз :wink:
След малко идва визитката
Изображение
Публикувай отговор