Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]
съгласен, само т.4 ако има повече хора в клана...ако сме си примерно 6 или 7 човека и сме си ясни, няма нуждаKrissan написа:Pileto и Makaron4o вече са в клана и няма нужда да играят в някаква група за да влизат пак.
Предлагам следното:
1во Марин да каже дали ше ни трябва въобще повече хора за клана на този етап.
2ро Ако ни трябват предлагам Legend Killer и Stifler да направят 2 мача и който бие да влезне в клана .
3то Предлагам пак да играем с Алиенс и да им го върнем яко.
4то Мисля че най-добрата ми идея е тази Марин преди мача с Алиенс примерно да играе със всеки от клана и да прецени кой да е в титулярния състав , като никой от клана да не се сърди после че не е избран , и да няма такива които да казват аз съм в слаба форма не ме включвайте.Да оставим капитана да прецени все пак за това има едно (C) след профила му.
съгласен, така е най-добре!Darth Revan написа:Уфф.Който печели групата влиза в клана.Събираме 7 човека и който иска да излиза и няма основателна причина да не бъде приет повече.Омръзна ми всяка седмица някой да се отказва и други да влизат на негово място.Трябва да сме 7 човека всеки да знае ,че ще играе и да е спокоен.
Яко подписи...х
Аве хора може ли да вляза в вашия форум от кога питам и чакам и нокой нищо ко да прая ся ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Сега преди малко получих едно предложение
Значи става въпрос за пагане , както е известен той иморталити го знае
Може и другите да го знаят , но пича наистина е много добър и сериозен , та ми каза че , са си платили хостинг и вече форума им ще е .нет
За което си плащат , та те имат амбиций , и искат да се обединят във този форум и са се спрели на нашия клан , като са сметнали че сме едни от най-добрите , та това ми предложи той , примерно би трябвало там просто да имаме тема за клана , просто да посещаваме форума и да бъдем част от него , както са примерно алиенс и трой . Като всеки от нас ще получи правото да бъде модератор , и да организираме турове .
така аз напраих нещо като цитат , моето мнение ... че бих се съгласил , ако примерно в форума показва че ние сме клан пцманиа и имаме турове тука , и си ги играем и в тоя форум , абе нещо като реклама
Ама съм малко скептично настроен , и единственото нещо което ми се вижда положително че ще имаме примерно собствен раздел , там за клана и за турове , и е само за фифа
Та чакам вашите мнения по въпроса , аз съм по скоро не , но ако бъдат одобрени някой наши искания за форума , който ние примерно ще предложим , може би бих помислил![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Значи става въпрос за пагане , както е известен той иморталити го знае
За което си плащат , та те имат амбиций , и искат да се обединят във този форум и са се спрели на нашия клан , като са сметнали че сме едни от най-добрите , та това ми предложи той , примерно би трябвало там просто да имаме тема за клана , просто да посещаваме форума и да бъдем част от него , както са примерно алиенс и трой . Като всеки от нас ще получи правото да бъде модератор , и да организираме турове .
така аз напраих нещо като цитат , моето мнение ... че бих се съгласил , ако примерно в форума показва че ние сме клан пцманиа и имаме турове тука , и си ги играем и в тоя форум , абе нещо като реклама
Ама съм малко скептично настроен , и единственото нещо което ми се вижда положително че ще имаме примерно собствен раздел , там за клана и за турове , и е само за фифа
Та чакам вашите мнения по въпроса , аз съм по скоро не , но ако бъдат одобрени някой наши искания за форума , който ние примерно ще предложим , може би бих помислил
- † iMMortality †
Идеята за преместване в друг форум не ми харесва и на мене.Все пак ние сме клана по фифа на най-доборто геймърско списание у нас PC Mania Magazine някак си не върви да сме в друг сайт освен в този.Така че аз съм категорично не и турнира си остава тука.
Ако искаш Марине предложи им да играем срещу тях клан срещу клан.
А за приемането съм на мнение че можем да приемем още един но само толкова, повече - не
Ако искаш Марине предложи им да играем срещу тях клан срещу клан.
А за приемането съм на мнение че можем да приемем още един но само толкова, повече - не
вземи пример от мен...играл съм тук преди година и се вървнах преди пет турнира, виж кога влизам, едвам сега...да, преди FELIX ме биеше с 10:1, но сега се случва да го бия и с много, това е един от малките примери, но как го постигнах ли...ами намерих си първоначално по-слабички играчи, но задължително не да играеш на world class на компа, ами срещу човек и така започнах по-лека лека да навлизам. След това започнах да играя с много силни Марин, Иморталити, Феликс и така осъвършенствах играта си и постигнах това дотук...но има още доста...затова всеки ден поддръжам играта сиStifler написа:За преместването дано не се стига до там.Тук съм от няколко седмици и съм с впечетлнието че това е най-сериозния турнир.Може да мачовете да не се изиграват веднага,но най-бързо се пълни.И като цяло Вие сте пичове бе хора.Много се подкрепяте и имате чудесни играчи.Дано някой ден да бъда от тях
Яко подписи...х
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
ЕЕ, то нестава въпрос за местене , аз като помислих също съм против , ако някога направим такова нещо смятам че трябва да сме си само ние , и да бъде нещо като част от форума тука примерно само да не тварим форума тука с хиляди теми за турове , ами тука пускаме тема за записване и даваме линка със сайа и накря обявяваме победителя , нещо такова примерно .
Пък за тоя клан , да видим ще взимаме ли ЛК или не аз аз отново повтарям че за мен той има място в клана участва си редовно в турнирите , и е ОК , друг е въпроса че ставаме много хора
Пък за тоя клан , да видим ще взимаме ли ЛК или не аз аз отново повтарям че за мен той има място в клана участва си редовно в турнирите , и е ОК , друг е въпроса че ставаме много хора