Автор |
Съобщение |
Sarge`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2007 14:36
Небесный написа: Marine написа: Само се замисли колко си тъп,щом не можеш да измислиш друга обида освен "Мамка ти и прасе" или нещо такова. То защото се изисква свръх-интелект за да можеш да измислиш ругатня...
Да направо...
___________________________________ The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2007 15:16
Скапани ламета немате милост дори към старите теми ... ех как бих желал да ви отделя половин час за една добра хранитба .. но му мина времето . Озаптете напращялите хормони и правете глупости на пясачника а не тук - кк .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
vampire_blood_kiss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2007 16:52
Единственото нещо,за което благодаря е ,че сте обърнали внимание на едно от първите ми стихчета...е нормално е да
има критики,но аз съм още в началото.Да се надяваме,че за в бъдеще всички грешки ще бъдат изгладени.
П.П.А мисля,че нямаше нужда от всички тези "псувни",но както и да е.И още веднъж благодаря:)
___________________________________ I dream in darkness...I sleep to die...erase the silence,erase my life...our burning ashes blacken the day,a world of nothingness...blow me away!!!
|
|
|
|
|
Sarge`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2007 16:59
vampire_blood_kiss написа: Единственото нещо,за което благодаря е ,че сте обърнали внимание на едно от първите ми стихчета...е нормално е да има критики,но аз съм още в началото.Да се надяваме,че за в бъдеще всички грешки ще бъдат изгладени. П.П.А мисля,че нямаше нужда от всички тези "псувни",но както и да е.И още веднъж благодаря:)
Моля,пак заповядай
___________________________________ The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2007 19:16
The Chameleon написа: Никсъне, разкарай си присъствието най-после от темата.
Добре де,спирам да пиша в тази тема.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2007 20:15
Никсън никога повече не влизай в този форум!
Не ми хареса...
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2007 21:12
Споко бре, Разбивач !
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2007 21:36
vampire_blood_kiss, по принцип човек си прави тема, пуска си там нещата, които има да пуска и след това чака мнения, а не вдига стара тема от преди 5 години.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2007 23:19
The Chameleon написа: Споко бре, Разбивач !
Мда,така бехме га бехме млади...
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
vampire_blood_kiss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 18:13
Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повтори надявам се и вие да ме разберете
___________________________________ I dream in darkness...I sleep to die...erase the silence,erase my life...our burning ashes blacken the day,a world of nothingness...blow me away!!!
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Яну 2007 20:53
vampire_blood_kiss написа: Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повтори надявам се и вие да ме разберете
Не обръщай внимание на тъпи нападки, някои човек убиват и за най-малкия форумен "грях", а не допринасят с нищо към колективната творческа и критическа дейност.
Тъй като Небесный вече подходи достатъчно описателно с добронамерената си критика, смятам да наблегна на чисто техническата част; а именно неравния ритъм, неравната рима, леко неконсистентния "сюжет" (и преекспонирана тема, но това не е точно лошо нещо) и някои неподходящи алитературни изрази.
Факта, че не се страхуваш да покажеш произведение - при това поезия със значителен обем и не смяташ "рима" за мръсна дума, е достатъчно обещаващ. Не се отказвай.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 00:07
Firzen, и все пак е хубаво да светнеш хората защо им отрязват главата, а не да ги оставиш да се чудят и маят.
Поздрав с Total Immortal!
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 20:48
Ален написа: Firzen, и все пак е хубаво да светнеш хората защо им отрязват главата, а не да ги оставиш да се чудят и маят. Поздрав с Total Immortal!
Тъй де.
offtopic: Благодаря за поздрава...! ^___________^
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
vampire_blood_kiss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 09:46
Firzen написа: vampire_blood_kiss написа: Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повтори надявам се и вие да ме разберете Не обръщай внимание на тъпи нападки, някои човек убиват и за най-малкия форумен "грях", а не допринасят с нищо към колективната творческа и критическа дейност. Тъй като Небесный вече подходи достатъчно описателно с добронамерената си критика, смятам да наблегна на чисто техническата част; а именно неравния ритъм, неравната рима, леко неконсистентния "сюжет" (и преекспонирана тема, но това не е точно лошо нещо) и някои неподходящи алитературни изрази. Факта, че не се страхуваш да покажеш произведение - при това поезия със значителен обем и не смяташ "рима" за мръсна дума, е достатъчно обещаващ. Не се отказвай.
A пак аз благодаря за мнението,просто това е едно от първите ми "работи" така да се каже,не че се оправдавам,но за всичко трябва време а относно неравния ритъм и неравната рима,опитвам се да си изкажа колкото се може по-добре и по-пълно чувствата за напред ще видим и още веднъж благодаря
|
|
|
|
|
DarkMol
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 19:16
Едно стихотворение на млад автор задължително трябва да има рима. Ако не обичаш и не държиш на нея поне може да я слагаш през няколко реда поне да има ритъм. Естествено Христо Ботев пише повечето си стихотворения без рима обаче той е тотален гений а и времето му го налага тъй като излива душата си. Като начало можеш да започнеш със злободневни теми за които ти е болно за да пробваш как ще се получи. И към всичко това сложи казаното от Фризи и се надяваме да сме ти дали някаква насока. Усетих като четях , че мислиш да напуснеш форума завинаги. Недей. Така и така момичетата и мненията са им кът и ако оцелееш тук ще оцелееш и в Ада.
___________________________________ Lans taka e
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 02:08
Ад? Тук?
Хайде, хайде, не е ЧАК толкова лошо.
Така, днес съм на вълна за коментиране, затова към стихотворението.
Такам... не е работата, че няма ритъм или рима, има си ги почти навсякъде. Основния недостатък е, че се сменят прекалено бързо и се създава чувство за накъсаност, вместо за цялост. Сякаш чета отделни строфи от различни стихотворения вместо едно цяло. Поработи върху това и поезията ти ще се подобри.
|
|
|
|
|
vampire_blood_kiss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 11:23
DarkMol написа: .Усетих като четях , че мислиш да напуснеш форума завинаги. Недей. Така и така момичетата и мненията са им кът и ако оцелееш тук ще оцелееш и в Ада.
Всъщност с грешно впечетеление сте останали,а и не съм пуснала стихотворението за да получава възхвали или т.н. просто исках мнение и съвет,който получих и благодаря
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 11:30
@vampire_blood_kiss
Наистина.
Имаше момичета тука,но не издържаха милите.....
Ще свикнеш рано или късно.
Творческия форум засега е най-чистия(от флъд и спам). (:
Колкото до творбата ти:
Хареса ми,но на места доста често се губи ритъма.
Усъвършенствай си начина на писане и ще стане почти перфектно.
BTW Интересен сайт.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 23:43
Lonely ArchAngel написа: @vampire_blood_kiss Наистина. Имаше момичета тука,но не издържаха милите..... На простотията, която завладя този форум не издържаха много голяма част от момчетата, а за момичетата какво остава. Цитат: Творческия форум засега е най-чистия(от флъд и спам). (: Но не и от буклукоподобни творби.
Evil, да не те е налегнала носталгия по форума:)? Мислех, че вече не постваш тук.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 00:02
То и аз си мислех същото за теб
П.П. Значи си си във Варна, а? Аз си мислех, че ще стоиш тук за сесията
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|