Да направо...Небесный написа:То защото се изисква свръх-интелект за да можеш да измислиш ругатня...Marine написа:Само се замисли колко си тъп,щом не можеш да измислиш друга обида освен "Мамка ти и прасе" или нещо такова.
Вампирска Сага
- Sarge`
- Обратна връзка:
The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
Bulgarian
- EviL
Скапани ламета немате милост дори към старите теми ... ех как бих желал да ви отделя половин час за една добра хранитба .. но му мина времето . Озаптете напращялите хормони и правете глупости на пясачника а не тук - кк .
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
- vampire_blood_kiss
- Обратна връзка:
Единственото нещо,за което благодаря е ,че сте обърнали внимание на едно от първите ми стихчета...е нормално е да
има критики,но аз съм още в началото.Да се надяваме,че за в бъдеще всички грешки ще бъдат изгладени.
П.П.А мисля,че нямаше нужда от всички тези "псувни",но както и да е.И още веднъж благодаря:)
има критики,но аз съм още в началото.Да се надяваме,че за в бъдеще всички грешки ще бъдат изгладени.
П.П.А мисля,че нямаше нужда от всички тези "псувни",но както и да е.И още веднъж благодаря:)
I dream in darkness...I sleep to die...erase the silence,erase my life...our burning ashes blacken the day,a world of nothingness...blow me away!!!
- Sarge`
- Обратна връзка:
Моля,пак заповядайvampire_blood_kiss написа:Единственото нещо,за което благодаря е ,че сте обърнали внимание на едно от първите ми стихчета...е нормално е да
The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
Bulgarian
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Добре де,спирам да пиша в тази тема.The Chameleon написа:Никсъне, разкарай си присъствието най-после от темата.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
vampire_blood_kiss, по принцип човек си прави тема, пуска си там нещата, които има да пуска и след това чака мнения, а не вдига стара тема от преди 5 години.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
- vampire_blood_kiss
- Обратна връзка:
Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повтори
надявам се и вие да ме разберете 
I dream in darkness...I sleep to die...erase the silence,erase my life...our burning ashes blacken the day,a world of nothingness...blow me away!!!
Не обръщай внимание на тъпи нападки, някои човек убиват и за най-малкия форумен "грях", а не допринасят с нищо към колективната творческа и критическа дейност.vampire_blood_kiss написа:Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повторинадявам се и вие да ме разберете
Тъй като Небесный вече подходи достатъчно описателно с добронамерената си критика, смятам да наблегна на чисто техническата част; а именно неравния ритъм, неравната рима, леко неконсистентния "сюжет" (и преекспонирана тема, но това не е точно лошо нещо) и някои неподходящи алитературни изрази.
Факта, че не се страхуваш да покажеш произведение - при това поезия със значителен обем и не смяташ "рима" за мръсна дума, е достатъчно обещаващ. Не се отказвай.
Come, my raven, it could be a lark.
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Firzen, и все пак е хубаво да светнеш хората защо им отрязват главата, а не да ги оставиш да се чудят и маят.
Поздрав с Total Immortal!
Поздрав с Total Immortal!
- vampire_blood_kiss
- Обратна връзка:
A пак аз благодаря за мнението,просто това е едно от първите ми "работи" така да се каже,не че се оправдавам,но за всичко трябва времеFirzen написа:Не обръщай внимание на тъпи нападки, някои човек убиват и за най-малкия форумен "грях", а не допринасят с нищо към колективната творческа и критическа дейност.vampire_blood_kiss написа:Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повторинадявам се и вие да ме разберете
Тъй като Небесный вече подходи достатъчно описателно с добронамерената си критика, смятам да наблегна на чисто техническата част; а именно неравния ритъм, неравната рима, леко неконсистентния "сюжет" (и преекспонирана тема, но това не е точно лошо нещо) и някои неподходящи алитературни изрази.
Факта, че не се страхуваш да покажеш произведение - при това поезия със значителен обем и не смяташ "рима" за мръсна дума, е достатъчно обещаващ. Не се отказвай.
Едно стихотворение на млад автор задължително трябва да има рима. Ако не обичаш и не държиш на нея поне може да я слагаш през няколко реда поне да има ритъм. Естествено Христо Ботев пише повечето си стихотворения без рима обаче той е тотален гений а и времето му го налага тъй като излива душата си. Като начало можеш да започнеш със злободневни теми за които ти е болно за да пробваш как ще се получи. И към всичко това сложи казаното от Фризи и се надяваме да сме ти дали някаква насока. Усетих като четях , че мислиш да напуснеш форума завинаги. Недей. Така и така момичетата и мненията са им кът и ако оцелееш тук ще оцелееш и в Ада.
Lans taka e
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Ад? Тук?
Хайде, хайде, не е ЧАК толкова лошо.
Така, днес съм на вълна за коментиране, затова към стихотворението.
Такам... не е работата, че няма ритъм или рима, има си ги почти навсякъде. Основния недостатък е, че се сменят прекалено бързо и се създава чувство за накъсаност, вместо за цялост. Сякаш чета отделни строфи от различни стихотворения вместо едно цяло. Поработи върху това и поезията ти ще се подобри.
Хайде, хайде, не е ЧАК толкова лошо.
Така, днес съм на вълна за коментиране, затова към стихотворението.
Такам... не е работата, че няма ритъм или рима, има си ги почти навсякъде. Основния недостатък е, че се сменят прекалено бързо и се създава чувство за накъсаност, вместо за цялост. Сякаш чета отделни строфи от различни стихотворения вместо едно цяло. Поработи върху това и поезията ти ще се подобри.
- vampire_blood_kiss
- Обратна връзка:
Всъщност с грешно впечетеление сте останали,а и не съм пуснала стихотворението за да получава възхвали или т.н. просто исках мнение и съвет,който получих и благодаряDarkMol написа:.Усетих като четях , че мислиш да напуснеш форума завинаги. Недей. Така и така момичетата и мненията са им кът и ако оцелееш тук ще оцелееш и в Ада.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
@vampire_blood_kiss
Наистина.
Имаше момичета тука,но не издържаха милите.....
Ще свикнеш рано или късно.
Творческия форум засега е най-чистия(от флъд и спам). (:
Колкото до творбата ти:
Хареса ми,но на места доста често се губи ритъма.
Усъвършенствай си начина на писане и ще стане почти перфектно.
BTW Интересен сайт.
Наистина.
Ще свикнеш рано или късно.
Творческия форум засега е най-чистия(от флъд и спам). (:
Колкото до творбата ти:
Хареса ми,но на места доста често се губи ритъма.
Усъвършенствай си начина на писане и ще стане почти перфектно.
BTW Интересен сайт.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
На простотията, която завладя този форум не издържаха много голяма част от момчетата, а за момичетата какво остава.Lonely ArchAngel написа:@vampire_blood_kiss
Наистина.
Evil, да не те е налегнала носталгия по форума:)? Мислех, че вече не постваш тук.Творческия форум засега е най-чистия(от флъд и спам). (:
Но не и от буклукоподобни творби.
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
То и аз си мислех същото за теб 
П.П. Значи си си във Варна, а? Аз си мислех, че ще стоиш тук за сесията
П.П. Значи си си във Варна, а? Аз си мислех, че ще стоиш тук за сесията