Автор |
Съобщение |
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 20:19
Предлагам два нови регламента за следващи турнира:
1 вариант
При директни елиминации ,без групова фаза предлагам да се играят по два мача.Първият с отборите ,които са си избрали участниците ,а вторият си разменят отборите.
2вариант
За мен този е по-добър.Пак при директни елиминации предлагам всеки участник да си избира един клубен,национален и слаб(2 звезди) отбор.Така съперници играят по три по-между си и тяма опасност от равенство.
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 20:32
Следващия турнир вече е пререшен отдавна. С отбори 3 звезди с групови фази и всичко.
За по следващия вече ще видим но мисля да е без избор на отбор.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 20:40
Каква вечер какви мачове стоя си тука пред компа и не мога да повярвам кво съм направил , това никога не ми се е случвало два поредни пъти срещу различен съперник
marin-007 - martessi 5:4
Започнах добре и изпуснах няколко положения но той е с барса и тоя раналдиньо няма стига и като тръгне и удари и ме поведе с 3:0 , при което второто полувреме аз незнам какво стана нещо сякаш пак щракна и атаките ми станаха опасни направих 3:1 при което той ми тушира надеждата като направи 4:1 , същото нещо се повтрои от миналия мач , 79 мин май беше 4:2 , обаче тоя път бяха два гола в 90 мин , незнам как го направих сякаш минавах като призрак между защитниците , нямам обяснение. Марто си беше ядосан то си е за ядосване де до 80 мин 4:1 затеб и накрая падш, разбирам го , отвратително е чувството.
Поне донесох победа и преодоляхме 1/4 финалите
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 20:42
iMMortality(Bayern Munchen) |4-2| Legend Killer(Liverpool)
Мачът не беше лош,но честно казано съм разочарован от Ники.Това не е неговия стил на игра...знам от доста преди да дойде в турнирите тук играеше си красиво,с яки голове и комбинаций.Това тук е една гротеска на футбола...Добре,че Подолски бе на ниво и вкара 4те гола,Кан също направи 2 доста решителни намеси.
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 20:46
tanasi написа: † iMMortality † написа: tanasi написа: † iMMortality † написа: iMMortality(Bayern Munchen) |4-3| Martessi(Barcelona) Доста лагав мач,много пропуски и от двете страни...,но този мач Кан и Филип Лам бяха неотразими.. Леле, днеска с ква фанелка играеше футбол?! Ако е такава каквото си мисля няма да те поздравявам вече като се видиме А това е старичка фланелка .Не виждаш ли,че на нея пишеше Fly Emirates,а те отдавна не са спонсори на Челси,а играх с тая тениска,защото тази на Байерн ми е за пране .Иначе сега искам да си взема 1 на Германия,1 на Швайщайгер,1 на Раул Бате край с нашата дружба Само заради Раул ще ти простя, аз имам една негова, ама ми е на Испания, не на Реал, утре ще играя с нея и ще я видиш... А Швайни е голям, вземи си първо негова
Е да Швайни си е голям талант ,а аз искам тая дето да е на Раул да е на Реал
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 21:24
Айде полуфиналите са готови , почвайте
|
|
|
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 21:46
Охоуу съученико браво! Неочакввах това от теб ,честно! УСПЕХ!!!
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 23:26
ооу да, ай уона **** ио... дам, генетично тъп съм си!
опа, адаша който ме пука кат да не казвам ко и човека който секи мач се ме повежда... уф, стъжни ми се изведнъж
Цитат: Следващия турнир вече е пререшен отдавна. С отбори 3 звезди с групови фази и всичко.
За по следващия вече ще видим но мисля да е без избор на отбор.
ааа, тука неква конспирация-на тура дето Танаси би имаше анкета-обедително спечели отборите от ШЛ... сега пак и вие се едно ги подминавате... страх ли ви е?
Са от последния такъв сигур си зехте поука и правите само некви измишлотини да ме изгасите, че съм се запалил, кат Пипо в наказателното-готов да падне при най-лекия ветрец...
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 12:47
Е па маааани я тая ШЛ дай да пробваме нови неща.Па и в сегашната анкета е 25 на 25 галса (чудно кой толкова гласува като има 20 участника )
пп : аз гласувах за Уефа Къп
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 17:10
MaKaRoN4O написа: Охоуу съученико браво! Неочакввах това от теб ,честно! УСПЕХ!!!
Мерси много.Яд ме е че отпадна.Ти трябваше да си на 1/2 финал.Успех в следващия турнир.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 19:12
marin_007 - Revan 5:3
Невероятен късмет имах , незнам какво ми става в тея мачове съм пълно дърво , той ме поведе после изравних и така беше до 2:2 след което стана 4:2 за мен и второто полувреме се поразиграх ама пак бях някъв нз кво правя играя дървено , някви смешни голове абе като цяло той беше по добрия и направи повече пропуски ама така е във футбола
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 19:45
Първият мач някак мноо стресирано играх.Поведох с 1-0 и направих 5-6 пропуска сам с-у вратаря дето обикновено ги вкарвам .той ме изравни и мноо се натварих ама без да исках поведох 2-1 и той за 10 минути ме боърна до 4-2 и до края след 4-3 той ме довърши с 5 гол.Като цяло ужасно мноо пропуски и не направих нищо хубаво като финтове и двойни ,който правя в френдлита.
Реван 11-10д иморталити
Еми излязох надъхано да разгромя съперника за да запазя шансовете на тима да продължим.Поведох бързо с 2-0 за 15 минути с два прехвърлящи удара на Роналдо и изтървах още един.До 65 минута всичко вървеше с разменени положения ,когато излязох с Касано сам с-у вратаря му стрелях,ГК изби Роналдо се втурна след топката виждаше се как я вкарав и ......... бива съборен подло в наказателното поле ,но съдията мълчи и вбесява всички от щаба на Реал.В ответният корнер той се възползва и напарви контра и намали за 2-1 и 90 минута напарив 2-2.В началото на продълженията поведох с 3-2 и той ме боърна до 4-3 и изтърва там едно положение за да се намеси Роналдо и да вкара 4 гол.при дузпите той ми спаси първи ,но обърнах нещата и го бих.
Като цяло съм разочарован понеже напрежението и яда ме спряха от победи и в двата мача без да се обиждат съперниците и трябва да се контролирам.
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 21:09
Аз мисля в Петък да играя
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 22:36
Аз мисля че тоя тур с отбори до 3 звезди ще е супер як и дорис отбори по 2 и половина ще е по добре
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 22:28
Айде активизирайте се да почваме новия турнир
Stifler ми викат че изчезнал нещо
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 22:31
Не не е изчезнал(май) . Снощи щяхме да играем ама брат му беше на компа,днес пак го търсих и пак брат му ми каза че днеска цял той щял да е на компа а Stifler утре щял да е , така че утре ще играя аз поне
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 23:39
Ей пичове, пияници ще си играя мачовете в неделя или понеделник...сори за забавянето, ама утре заминавам следобяд в провиницята до неделя..
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|